Nagovoril sam suseda da uzme 15 litri, decki idem
Ocekujte me oko 00:00 ;)
hahahaahhah, batista stalno piješ...
Nagovoril sam suseda da uzme 15 litri, decki idem
Ocekujte me oko 00:00 ;)
hahahaahhah, batista stalno piješ...
stipe...ti se javljas...imas 2.5zvj
stipe...ti se javljas...imas 2.5zvj
low?
Look who is here! Lazna uzbuna!
Napokon dosao sa natjecanja i dosta mi je vec svega.Od 5 ja na jarunu i krenuli u pulu i tek se sad vratili..A sada neki game da nabacim i vas da pozdravim.
sta smo utihnuli?
ovdje je nekad bilo spama na bacanje sada svi samo pametno pisete:(
Toooo!
Od ovog mjeseca umjesto 10 gb ima 15 gb za trošenje
tek sada skuzio?
ja sam ionako na flatu:D
Toooo!
znaci vrijedi od ovoga mjeseca, a ne od četvrtoga mjeseca ? :D
Toooo!
Hehe kasnis,ja od srpnja 2007.imam ∞ prometa 
Zasto,jednostavno,ne uzmes flat?
Vise se isplati.
tek sada skuzio?
ja sam ionako na flatu:D
Ma znao sam za to pa sam zvao u T-Com.Tamo su rekli da 15gb dobiju samo novi korisnici i oni koji produžuju!A oni dobivaju 12 kn jeftinije
Toooo!
Nemoj zezat?Da mi nebi naplatili 100 kn više??!!
Na stranicama T-coma 10gb više i ne postoji
sta smo utihnuli?
ovdje je nekad bilo spama na bacanje sada svi samo pametno pisete:(
spamaš lowe...

Toooo!
Nemoj zezat?Da mi nebi naplatili 100 kn više??!!
Na stranicama T-coma 10gb više i ne postoji
neznam nemogu dobit potvrdu od nikoga da je 15gb, meni niti nepise koji imam trenutno paket na korisničkim stranicama, lol
Ček, jel tih 15 vrijedi i za nas stare korisnike, jer je meni doma došla brošura...da je 20% jeftinije sve i da je internet povećan za 50%

Idemo spamat malo...Koji su vam hobiji osim pc-ja neki sport ili nešto?Ja na primjer se volim na biciklu niz šumske staze i potoke vozit
Sutra slavimo Jurra i ja naš prvi rođendan na BOL forumu... Ako ja budem sutra okrenuo rundu, pasti će snijeg, a ako bude Jurra okrenuo, tada će Ivan otići u minus, opet 
E pa sad nije dobro da padne snijeg, a ni da odem u minus. 
Slavite uz vodu, ona je besplatna 
Ima Ivan love ali dobro ipak Jurra može puuno popiti
Taj kao deva popije 
Ček, jel tih 15 vrijedi i za nas stare korisnike, jer je meni doma došla brošura...da je 20% jeftinije sve i da je internet povećan za 50%

Pa i ja sam stari korisnik!Novi i oni koji produžuju ugovor dobiju isto 15 gb ali 12 kn jeftinije!V aljda je od ovog mjeseca to,zvao sam dvaput u T,dvije drukčije priče mi prodali
Idemo spamat malo...Koji su vam hobiji osim pc-ja neki sport ili nešto?Ja na primjer se volim na biciklu niz šumske staze i potoke vozit
Ja sam ovdje rijetko u zadnje vrijeme, stremim ka košarkaškim visinama...
Ima Ivan love ali dobro ipak Jurra može puuno popiti
Taj kao deva popije 

Pa i ja sam stari korisnik!Novi i oni koji produžuju ugovor dobiju isto 15 gb ali 12 kn jeftinije!V aljda je od ovog mjeseca to,zvao sam dvaput u T,dvije drukčije priče mi prodali
Ma tko će ih razumjeti, a ni meni ne piše koji sam paket sad na korisničkim stranicama.
Di igraš?
Di igraš?
jedan omanji klub u dalmaciji, A2 liga, ali ne zadugo, uskoro bih trebao preko oceana...
Di igraš?
jedan omanji klub u dalmaciji, A2 liga, ali ne zadugo, uskoro bih trebao preko oceana...
Ozbiljno?!?!?!
Koji je najbolji format za USB stickove?(NTFS,FAT,FAT32...)
Ja igram nogomet,golman sam!
A kad je lijepo vrijeme igram i na betonu,umjetnoj travi...
Tomislave, nisam znao da igraš...
Djechachic, da, trebao bi na koledž ići, ali sad još hoće li to biti ova godina ili iduća, vidjet ćemo...
provale, izlazite iz birca il cu vas metlom....
makic security
Tomislave, nisam znao da igraš...
Djechachic, da, trebao bi na koledž ići, ali sad još hoće li to biti ova godina ili iduća, vidjet ćemo...
Bravo Bravo tak treba sam nastavi!Ja košarku nikad nisam treniro al je volim ljepo u Tribunj nabacit s frendovima.
LOCK!