Ljudi imam problem, naime nakon restarta mi je zauzeće memorije 40% a imam 2 Gb rama. Skeniram za viruse, malwarebytes nije niš našao kao niti kaspersky...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljudi imam problem, naime nakon restarta mi je zauzeće memorije 40% a imam 2 Gb rama. Skeniram za viruse, malwarebytes nije niš našao kao niti kaspersky...
I di gori ??? 
Kad smo kod takvih stvari...
Iskljucivo za ljubitelje hardverske golotinje
Kolika je ta grafa kad je kutija tako velika?
Kolika je ta grafa kad je kutija tako velika?
27 cm.
Uskoro ovu prastaru kutiju sa Athlonom unutra zamjenjujem necim ljepsim
Na slici nije bas neka specijal golotinja ali kutija napajanja opasno izgleda,s tim se morate sloziti.
Danas i sutra Batista bude opet trijezan ! :D Da, da - dobro ste culi :), ovaj procitali... :)
Gori jer mi se stalno komp ruši. Sad sam pokrenuo Rootkit Revealerpa ću Hijack This i safe mod...
Gori jer mi se stalno komp ruši. Sad sam pokrenuo Rootkit Revealerpa ću Hijack This i safe mod...
A moj bed... Nisam prije citao postove... :/ Odvrti memtest...
Danas i sutra Batista bude opet trijezan ! :D Da, da - dobro ste culi :), ovaj procitali... :)
Zra cmeo oept mroati desfrirati tovje potsove sa pmjoesanim svolima?
Ah tek sam sad skuzio da pise trijezan,ja procitao "pijan"
Zra cmeo oept mroati desfrirati tovje potsove sa pmjoesanim svolima?
Ah tek sam sad skuzio da pise trijezan,ja procitao "pijan"

igram BadCompany 2....kako dobra igrraaaaaaa omgggg
27 cm.
Uskoro ovu prastaru kutiju sa Athlonom unutra zamjenjujem necim ljepsim
Na slici nije bas neka specijal golotinja ali kutija napajanja opasno izgleda,s tim se morate sloziti.
Opa, phenom i kod tebe dolazi. Neka, neka...
Negdje ce stici oko Uskrsa,bas kad prodam K800i(500 kn)+nekih 200-tinjak kn za uskrs+300 kaj ce mi buraz dati 
Kad vec izazivas
Cijeli album slika pa uzivajte.
Biti ili ne biti, pitanje je sad'... Ovaj Seagate me ubija (al je spor, to je nevjerojatno), a želio bih staviti WD-a za sistemski disk 
Ma nek sve ide u 5 pič*i materinih! 
Biti ili ne biti, pitanje je sad'... Ovaj Seagate me ubija (al je spor, to je nevjerojatno), a želio bih staviti WD-a za sistemski disk 
Uzivaj Oljy, ja sam tek drugi dan u podne bio gotov...
Izgleda da sam sve sredio (sad je 25%)
Uzivaj Oljy, ja sam tek drugi dan u podne bio gotov...
Meni trebaju puna 24h za to sve... Čekam ipak još dva diska pa u RAID s njima... 
večer, evo me doma... spama se vidim
opa makiću vratio si se...
tu sam...
Cijeli dan se spama.Meni komp je upaljen cijeli dan,a ja glumim vodoinstalatera.Ošla na pipi gumica od držača za kružno okretanje,a pipa je naravno Kineska i nema rezervnih dijelova.Pa sam se igrao sa teflon trakom dok nisam konačno zabrtvio.Eto sad došao da prelistam,a ono spama za lopatu...
koja spamara, dok ja slozim jedan posto vi ih ovdje natucete barem deset 
spor si
kakav je taj tvoj hyper 212?
kako se montira?
dobra večer spameri
spor si
kakav je taj tvoj hyper 212?
kako se montira?
Za tu lovu definitivno najbolji cooler u nas, podere mugene, ninje trueove i slicne precjenjene mastodonte cija je ugranja muka isusova
Zbog inovativnog dizajna ide na sve ploce a sama je (de)montaza kad jednom montiras back plate(nuzno vadjenje maticne) milina.
Jedinica stvar koja je za mrvicu mogla bit bolja je obrada baze - ne da nije dobro polirana dapace vec heatpipe cijevi koje prolaze kroz bazu nisu skroz uklopljenje tj potrebno je staviti malo vise paste al svejedno hladi odlicno
sto se tice buke te samih performansi
p.s. Imao sam prije ninju2 razlika je nebo i zemlja
Jel ima koja igra slicna Rise of Nations ? A da nije Age of Empire, Age of Mythology... Da je neka strategija di se razvija vojna oprema. Ne bi nesto futuristicko, nego da je real time, ali moze da se prolazi kroz vremenska razdoblja...
Jel ima koja igra slicna Rise of Nations ? A da nije Age of Empire, Age of Mythology... Da je neka strategija di se razvija vojna oprema. Ne bi nesto futuristicko, nego da je real time, ali moze da se prolazi kroz vremenska razdoblja...
Ako sam dobro razumio tebi treba neki RTS...
Company of Heroes,Red Alert 2(stara igra ali jos uvijek odlicna).
Ako sam dobro razumio tebi treba neki RTS...
Company of Heroes,Red Alert 2(stara igra ali jos uvijek odlicna).
Skoro sam pitao a Command i Conquer ? :D A kad vidim da je to Red Alert :) Ja sam noob za igre... A Red Alert 3 ? Jel vrijedi to zaigrat ?