mitsuoka nemoj zaboravit ponit dvd-e
necu u knjizi su mi 
mitsuoka nemoj zaboravit ponit dvd-e
necu u knjizi su mi 
Na sve preko 790/1100, ali i ovdje baca artefakte na veliko... Na 822/1100 ide do 3. scene, a na 800/1100 ide do 6. scene
Pa dobro je to koliko ja vidim..iako broj fpsa nije nešto, ja sam imao više sa 815/950.
Što je važnije clockati gpu ili memu?
Za ovo me i šiloman jučer pitao... Iskreno bezveze... (Cooler bi možda pasao na neke manje grafice itd..)
Moram ja nekako pokrenuti ovaj us*ani Heaven, jer mi se odmah sruši sve
Kada ti se ruši?
Na sve preko 790/1100, ali i ovdje baca artefakte na veliko... Na 822/1100 ide do 3. scene, a na 800/1100 ide do 6. scene
Pa dobro je to koliko ja vidim..iako broj fpsa nije nešto, ja sam imao više sa 815/950.
vas dva ste nam zaspamali spam temu.... to je bezobrazno od vas

U Heavenu je važniji GPU clock, dok je memorija važna samu u Sanctuaryu (zbog 8X AA i 16x AF) 
No da te stignem imam prostora na CPU-u, zato mi nije problem ga dignuti na 4.3GHz u najgorem slučaju 
Za ovo me i šiloman jučer pitao... Iskreno bezveze... (Cooler bi možda pasao na neke manje grafice itd..)
Moram ja nekako pokrenuti ovaj us*ani Heaven, jer mi se odmah sruši sve
Kada ti se ruši?
To ti je zato kaj ti grafa vise nezeli biti OCabilna i ne slusa te!
Vidi tko se javlja 
U Heavenu je važniji GPU clock, dok je memorija važna samu u Sanctuaryu (zbog 8X AA i 16x AF) 
No da te stignem imam prostora na CPU-u, zato mi nije problem ga dignuti na 4.3GHz u najgorem slučaju 
A inače za igrice?
Znam da tvoj ide na 4,5 ghz, ali ja sam sve testove za sada na stocku radio...upravo zato da vidim koliko mogu bolje rez. dobiti OC-anjem grafe.
A inače za igrice?
Znam da tvoj ide na 4,5 ghz, ali ja sam sve testove za sada na stocku radio...upravo zato da vidim koliko mogu bolje rez. dobiti OC-anjem grafe.
Ovisi... Ako igraš na velikoj rezi (pa čak i ja na maloj 1280 x 1024 nabije filtre) s filtrima dosta utječe memorija. Za GTA IV baš i ne toliko, jer je za nju važan CPU
Također 
Vidi tko se javlja 
A gledaj,ti si imao vjernu grafu i sad odjedanput te ne slusa vise a mene moja nikak nije slusala al hebiga..Grafa te izdala
A gledaj,ti si imao vjernu grafu i sad odjedanput te ne slusa vise a mene moja nikak nije slusala al hebiga..Grafa te izdala
Nije me izdala 
Dolazim u napast da flashnem BIOS, ali ipak to neću raditi. Tada bi mogao i 4890 grafe micati s lista 
Nije me izdala 
Dolazim u napast da flashnem BIOS, ali ipak to neću raditi. Tada bi mogao i 4890 grafe micati s lista 
A zas onda ja nemrem tak svoju naflashat to jest dic voltazu,sta je lockana ili?
Ja ću flešnut svoj kad tad..kako se to radi btw
fake kako ti napreduješ?
Fake, ako hoćeš, dođi na xf da ti pošaljem saveove.
Kakav je ovaj hladnjak ZEROtherm Nirvana, izgleda neki novi dobar...
fake kako ti napreduješ?
Jednostavno je... RBE + Winflash + originalni BIOS 
fake kako ti napreduješ?
što kažeš na ovo+moji rami?
svi otišli pa onda odo i ja
fake kako ti napreduješ?
Nisi mi na moje pitanje odgovorio :(..Zasto ja nemrem svoju flashat? Kaj joj je lockano dizanje napona?
Dobro jutro.
Baš je lijep dan za odmaranje... 
...dobro jutro...
DOBRO JUTRO!!!????? OMG spavalice jedne pa kak vas nije sram u ovo doba se ustat i to u petak
Aj sad bezite nekaj radit dok nisam pozval macore 
vent od 21 Db se ne ćuje baš previše zar ne?
Nikako da natjeram da mi RAM proradi u dual-channelu... 
Gledam Zurku
Nikako da natjeram da mi RAM proradi u dual-channelu... 
To ti je mozda radi proca ili je radi njega jer tak sam ja na svoj athlonu 4000+ nikak uspio natjerat ram da radi u dualu ali sada kada sam novi proc kupio onda je usao sam bez da sam is dirao.
Mačor što kažeš na ovo...
samo odi na vrh stranice!
DOBRO JUTRO!!!????? OMG spavalice jedne pa kak vas nije sram u ovo doba se ustat i to u petak
Aj sad bezite nekaj radit dok nisam pozval macore 
Ajde odi i ti spavat u pet ujutro pa ćeš vidjet tko je spavalica. A za Jurru se zna da je takav. Niš ne radi, samo krade internet i spava 
Dobar dan 
fake kako ti napreduješ?
Nisi mi na moje pitanje odgovorio :(..Zasto ja nemrem svoju flashat? Kaj joj je lockano dizanje napona?
Sa starijom verzijom možeš stavljati koliko želiš voltažu, napisao sam ti to već u onoj temi