Spremamo se za mali kolkić ovaj vikend... Metnul bum još jedan 120 mm vent...
- +/- sve poruke
 - ravni prikaz
 - starije poruke gore

jutro svima
Ja nastavljam svoju seansu sa proljevima
ali zato ne idem u školu danas, a skinuo sam BF BC2...
Ja nastavljam svoju seansu sa proljevima
ali zato ne idem u školu danas, a skinuo sam BF BC2...
Jedi cokoladu za kuhanje i vidjet ces rezultat :) Uglavnom znas kako vele... Za rit je sve dobro osim ku*ca 
Jedi cokoladu za kuhanje i vidjet ces rezultat :) Uglavnom znas kako vele... Za rit je sve dobro osim ku*ca 
Haahahahahahahahaha, ovo još nisam čuo.
ali znam da neću pokušati sigurno to...:S
Inače, dobar dan ekipa, napokon petak :)
Inače, dobar dan ekipa, napokon petak :)
Ne kenjaj ! 
Tjedan dana ? Tko je spomenuo tolki vremenski period ? Sad si tu faca, ha klinjo ? Don`t piss me off... 
fajt, fajt, fajt, fajt, fajt, fajt, fajt, fajt, fajt, fajt
Poželite mi sreću da dobijem matematiku 2 danas. :)
Šefe prestigao sam te na listi naj autora
2 mjesta me dijele od 2,5 zvjezdica
2 mjesta me dijele od 2,5 zvjezdica
Ja samo cekam dopunu na 4 * :)
Sapphireka mi je preživjela noć (nekoh cca. 20h je trenutno u full loadu), nije bilo susjeda koji su govorili da je nekakva Česna letjela cijelu noć u blizini 
Sapphireka mi je preživjela noć (nekoh cca. 20h je trenutno u full loadu), nije bilo susjeda koji su govorili da je nekakva Česna letjela cijelu noć u blizini 
Znači ipak radi ok?
dan ljudi... evo taman otkrio kvar na subwooferu ali bar je problem lako rjesit... superljepilo... sad tek susjedi nece moc zivit. Oly da ti je ovo ne bi spominjali cessne nego blackhawke, migovi i te ultrasonicne 
Znači ipak radi ok?
Tko zna... Vrlo je varljiva... Sa istim postavkama (BIOS-om) nije izdržala niti par sati u istim uvjetima (valjda joj više paše bura, nego jugo, tko zna). Sumanjam da je flashanje najnovijeg BIOS-a na ploču pridonjelo stabilnosti
Nego hoćeš li ti mene stiću u furmarku 
 sada si u položaju k'o fake
dan ljudi... evo taman otkrio kvar na subwooferu ali bar je problem lako rjesit... superljepilo... sad tek susjedi nece moc zivit. Oly da ti je ovo ne bi spominjali cessne nego blackhawke, migovi i te ultrasonicne 
? 
Heheh
Oly čekaj 2 min, moram te pitat nešto.
Što kažeš na ovo? prodano
za furmark...odustao sam, više-manje.
Što kažeš na ovo? prodano
za furmark...odustao sam, više-manje.
Za ovo me i šiloman jučer pitao... Iskreno bezveze... (Cooler bi možda pasao na neke manje grafice itd..)
Moram ja nekako pokrenuti ovaj us*ani Heaven, jer mi se odmah sruši sve
Za ovo me i šiloman jučer pitao... Iskreno bezveze... (Cooler bi možda pasao na neke manje grafice itd..)
Kada ti se ruši?
? 
Heheh
mislim na sustav kucnog kina koji je spojen na komp, a subwoofer nije dobro zabrtvljen, a to cu sredit super ljepilom 
mitsuoka nemoj zaboravit ponit dvd-e
Kada ti se ruši?
Na sve preko 790/1100, ali i ovdje baca artefakte na veliko... Na 822/1100 ide do 3. scene, a na 800/1100 ide do 6. scene