Dobar dan. Kaj se radi?
Zadnji post mi je bio jučer u 12:51
Bok svima kaj se dela, vec sam se pobojal da te otpuhal jak vjetar koji šiba tam kod vas ko bedast.
Dobar dan. Kaj se radi?
Zadnji post mi je bio jučer u 12:51
Bok svima kaj se dela, vec sam se pobojal da te otpuhal jak vjetar koji šiba tam kod vas ko bedast.
Ništa se ne radi!
Sjedim u toplome i zahebavam ove ljude vani koji se smrzavaju!(šalim se)
Kaj ti radiš?
Ja evo malo odmaram i tako
...sramota...više piješ nego spamaš...
Više mi nije gušt lupetat ovuda po forumu
Ulijenio sam se I sad bi baš mogao popiti koju
Više mi nije gušt lupetat ovuda po forumu
Ulijenio sam se I sad bi baš mogao popiti koju
...nije niti meni, ali ja se bar trudim...
Ola spammeri,evo ja bas "kupujem" onu dobru igru Roller Coaster Tycoon 3 vratila se zelja za gejmanjem
E hebiga,nes sam zeznuo u proslom postu pa neznam maknut spolier
Skoro. Da nije bilo žica od dalekovoda u koji sam se zapetljao, daleko bi ja odletio
Ili puše ili pada snijeg. Kad će više to ljeto da mogu u miru na terasi piti pivu
Ajde ne lupetaj. Otkad si na tuđem internetu, spamaš 150 na sat i cuclaš pivu na moj račun
Skoro. Da nije bilo žica od dalekovoda u koji sam se zapetljao, daleko bi ja odletio
Ili puše ili pada snijeg. Kad će više to ljeto da mogu u miru na terasi piti pivu
Ajde ne lupetaj. Otkad si na tuđem internetu, spamaš 150 na sat i cuclaš pivu na moj račun
Ljeto nije tvoje vrijeme..Ivan+piva+bug forum=Jos veca spammericna
Ajde macane prošeći dok još imaš noge
I kad misliš promjeniti avatar, stavi neku macu koja se kesi, a ne ovaj koji gleda u prazno
vecer narode sta se radi?
...ma kakvo spamanje, pišem samo suvisle i pametne poruke, jučer jedna danas već četiri...i nisam na tuđem
nego na našem internetu...
Ajde macane prošeći dok još imaš noge
I kad misliš promjeniti avatar, stavi neku macu koja se kesi, a ne ovaj koji gleda u prazno
Kad dode vrijeme onda bum i stavil al ne jos dugo
Evo za vas hardver freakove, malo slikica mog kompa
Hehe, kako nemam više N95, a ostali fotići imaju prazne baterije, morao sam E-3 vaditi da to poslikam, a nije mu loše palo par puta pokrenuti ciklus (iliti okinuti fotku)
Ajde ne hvali se
Moram maaaalooooo
Na slici vidimo pivurinu a ko ju tamani to bumo tek morali utvrdit detaljnijom i preciznom istragom fuckaj ga.
Jel vama radi http://www.desktopnexus.com/
da
da
Sad i meni radi!Maloprije je bilo "Service unavailable"
Upravo podigao win 7 ultimate i sad instaliram sve silne programe... Duga bude ova noc...
Upravo podigao win 7 ultimate i sad instaliram sve silne programe... Duga bude ova noc...
Jedina stvar koju zaista mrzim kod instalacije Windowsa... Krenem ujutro, završim u ponoć
Jedina stvar koju zaista mrzim kod instalacije Windowsa... Krenem ujutro, završim u ponoć
Suti, ne pricaj...
Oly zašto si sastrugao onu plavu podlogu sa coolera za rame?
Oly zašto si sastrugao onu plavu podlogu sa coolera za rame?
Zato što je ovako crna meni lijepša. Onako plava mi se nije baš sviđala
Uff koja guzva u kucistu(zadnja slika).
Koji je ovo Raptoxx na drugoj slici?
Raptoxx 750W advanced
Zasto si ga mjenjao?
Sad sam izracunao da tvoja konfa trosi 550 W cca.
Mjenjao sam ga zato što je
Mjenjao sam ga zato što je
Ja mjerio pomocu ovog
Ja mjerio pomocu ovog
To ti uvijek daje između 100-150W više Jer uzima u obzir one tvornički zadane vrijednosti za pojedinu komponentu... Vjerojatno računa da moj pcu troši oko 75-95W, a prema Everestu troši jedva 55-60W u full loadu
Ja mjerio pomocu ovog
To ti uvijek daje između 100-150W više Jer uzima u obzir one tvornički zadane vrijednosti za pojedinu komponentu... Vjerojatno računa da moj pcu troši oko 75-95W, a prema Everestu troši jedva 55-60W u full loadu
Znas li onda neki bolji/pouzdaniji program za mjerenje potrosnje?
Nesto slicno kao i ovo.