- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobar dan!
Vratio sam se s natjecanja iz geografije,17. sam od 18 al važno je sudjelovat
.
Sad idem instalirat Windows 7!
Ti si sav u pjesmama.

I njegov prošli ACC je bio u muzičkom obliku. 
di ste ljudi? evo i mene nakon dugo, dugo vremena. šta ima novo?
Dobar dan!
.
Nije valjda da nisi znao koji je glavni grad Somalije 
Eto više ti se ne pričinja... Dobio sam i ja 5. zvjezdicu 
Svašta kao naprijmjer mnogo spama,šala i pive,pogledaj moju poruku i molim te napiši mišljenje o njoj.
Eto više ti se ne pričinja... Dobio sam i ja 5. zvjezdicu 
Kad ti je Ivo to sredio
Koliko si mu zečeva dao 
Kad ti je Ivo to sredio
Koliko si mu zečeva dao 
Šššššš, budi tiho 
Dobar dan!
.
Nije valjda da nisi znao koji je glavni grad Somalije 
Ove godine je samo Hrvatska!Ma zeznio sam se na glupostima(npr.na kojoj je paraleli Hrvatska:ja napišem 450 al nisam napisao sjeverne geografske širine pa mi nisu priznali)!
Idem instalirat Windows 7(konačno)
Evo budući da na Hr Invites-u ima i previše korisnih stvari morao sam ti kopirati post u kojem je sve objašnjeno, što je to zapravo seedbox:
'' To ti je kompjuter u inozemstvu sa velikom brzinom skidanja i uploadanja. Obicno je 100/100 mbps, a ima i od 1/1 gbps. Pristupas njima preko WebUI i FTP clienta, a kod nekih imas mogucnost remote controla. Sluzi nam da napravimo buffer (razlika izmedju uploada i downloada) posto su nase brzine.. ah znas i sam kakve ;)
U jednom mjesecu mozes napravit i oko cca 8TB, ovisno o trackerima, a sa kucnim vezama bi nam trebalo 7 godina da to napravimo.
Ja sam imao iskustva sa seedplace i xirvik. Sa svakim je znalo biti problema, ali se vlasnici trude rijesit pa na kraju ispadne u redu.
Imas opciju da si sam na seedboxu (dedicated servers) ili da dijelis s nekim (shared seedbox i semidedicated servers). Na ovima s kojima dijelis ima svatko svoj virtualni dio tako da nitko ne moze dirat tvoje torrente ni fajlove. Dijelite brzine i konfiguraciju, ali svatko ima svoj account.
Na dedicated servers si ti jedini gore i uglavnom imas remote control pristup (VNC, NX Client) tako da imas potpun pristup serveru i mozes instalirat program koji pozelis. S nikim ne dijelis brzinu i uglavnom ti serveri imaju high priority kod brzina.
Na semidedicated serverima imas pristup preko WebIU clienta i FTP. Dijelis konfiguraciju i brzinu sa ostalima ali nisi limitiran s brojem aktivnih torrenata kao na shared seedbox.
Na shared seedboxu nisi sam. Imas WebUI i FTP pristup. Ogranicen si brojem aktivnih torrenata.
WebUI ti sluzi da preko browsera upravljas torrent clientom.
FTP je File Transfer Protocol i sluzi upravljanjem fileova na serveru (slanje, primanje, brisanje...).
Remote Control je upravljenje kompjutera preko internet pomocu nekog programa kao da je tvoj mis i tastatura spojen na server ''
AUTOR: j3rko (neki ga možda znaju sa PCE foruma)
Pozdrav ekipa,btw zaboravio sam kaj se radi kod vas 
BORG, jesi dobio poruku na TorrentHR od onih bisera da isključimo antivirusni program jer prepoznaje viruse koje dilaju 
Pozdrav ekipa 

BORG, jesi dobio poruku na TorrentHR od onih bisera da isključimo antivirusni program jer prepoznaje viruse koje dilaju 
Hah nisam to naišao, trenutno nekim čudom THR neradi pa nemogu provjerit
EDIT: sry opet me hebe gramatika :)
Ti što vode taj Torrent su kao oni biseri iz T-coma

Da bila je nedavno afera tamo, banali su jednog lika iz staffa jer je proturjecio ostalim stafferima zato sto su citali PM-ove ostalim korisnicima mislim stvarno banali covjeka jer je upravu.

Da bila je nedavno afera tamo, banali su jednog lika iz staffa jer je proturjecio ostalim stafferima zato sto su citali PM-ove ostalim korisnicima mislim stvarno banali covjeka jer je upravu.
Ha ha ha to im baš i ne ide u korist. 
To su onda malo teži biseri od ovih iz T-coma 
Ma tko laže... Čekaj samo da dođem doma...

Hehe, igrao sam sad UK Truck simulator... uopće nije loš, kad bi bar nešto takvo za aute bilo...
ljudi kad je izašo assassin creed 2? u zadnje vrijeme me nema na forumu pa nisam u toku, a ne želim pitat tamo u temi da se ne obrukam i da navale sa thumb downovima :)
ljudi kad je izašo assassin creed 2? u zadnje vrijeme me nema na forumu pa nisam u toku, a ne želim pitat tamo u temi da se ne obrukam i da navale sa thumb downovima :)
Mislim 5. da je izašao
Nema posla pa nema...
lol, spammerčine...
evo ljudi, ja sam novi ovdje, pa ono, bilo bi u redu da se pridošlicu počasti nekim pićem, or something :D
:)
lol, spammerčine...
evo ljudi, ja sam novi ovdje, pa ono, bilo bi u redu da se pridošlicu počasti nekim pićem, or something :D
:)
I dat prisegu da neces bit troll i zahebant na forumu a spammer ofc da mozes bit tu i u nehrkacima
Pozdrav!
Evo,instalirao sam Windows 7 ali sam nešto shebo,izgleda da nisam instalirao drivere