- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Otvoreno!
Evo,samo da se javim pa moram na natjecanje iz geografije!Pozdrav!
Jutro!Odo dalje,vidim niko mi nije odgovorio o Ledicama od jučer ništa.Valjda niko nezna...
Jutro ljudi!
Šta se radi kod vas?Ima li zime?
Jutro ljudi!
Šta se radi kod vas?Ima li zime?
jutar i tebi... evo 3°C vamo ali je feels like -4°C pa mi i nije bas napeto izlazit provjeravat....... ajme sad ka bi moga a i nemoran ucit.. kako glupo
jutro..
jutro..
o ovo je već nešto!
jutro..
o ovo je već nešto!
misliš, ljudskije je ? 
i to, i estetski prihvatljivo..podsjeća me na san
Kaj je seneka, tu se upucavas, a ne bi joj cestitao Dan žena... @Margot pogledaj ti tog seneku... jako je pazljiv...
ONTOPIC: Svim pripadnicama ljepseg spola zelim sretan Dan zena !
Kaj je seneka, tu se upucavas, a ne bi joj cestitao Dan žena... @Margot pogledaj ti tog seneku... jako je pazljiv...
opet ti,pa ko bi se toga sjetio
opet ti,pa ko bi se toga sjetio
Da, ja ...
Pratim te u stopu, jer znam da se iza toga avatara skriva neki manijak da namami curu u svoju gajbu... :PP :D Moras se toga sjetit, evo imas priliku lijepo mi zahvalit...
dan. ja se spreman za u split,
to znači da me nema do petka, najmanje
Dobro jutro!
i tebi jutro dobro...
Jutro ljudi!Evo mene opet...čekam da mi jedan forumaš odgovori na pp a njega nikako nema.... :(
2 sata bez posta, čudno. :)
Ja moram u školu, jbg pozz
Šta ima spameri?
Igram BFBC2... al je dosadno bez toga...
Dobar dan spameri, danas se lome koplja, danas se odlučuju pobjednici i gubitnici...
dobro možda ne danas, ali eto...
Dobar dan spameri, danas se lome koplja, danas se odlučuju pobjednici i gubitnici...
dobro možda ne danas, ali eto...
dubokoumno nema sta.....
ja malo sređivao zvucnike, nabavio 5.1 sustav od kucnog kina... evo slike amo
Uff, vec ovakvog dobrog dana se ne sjecam... Dobio 5 somova na racunu od drzave kao poticaj za poljoprivrednike, a doma imam 20 zeceva i psa
Cekao sam, ali docekao ! Strpljen-spasen :D
Uff, vec ovakvog dobrog dana se ne sjecam... Dobio 5 somova na racunu od drzave kao poticaj za poljoprivrednike, a doma imam 20 zeceva i psa
jel se to moze dobit i samo s vrtom ili
pitaj ove seljake koji se bune... :)
pitaj ove seljake koji se bune... :)
ne bi se bas sa njima pača xD