- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo ovaj hardwareee odmah otišao offline kad je vidio kakve pse birtija ima 
Evo ovaj hardwareee odmah otišao offline kad je vidio kakve pse birtija ima 
Usro' se,da prostiš!
vecer! evo da se samo javim na kratko....
pozzz
hahhhh, da se usr*
imam ja neš jače:
Hahahah
jesi siguran da je jače?
hahhhh, da se usr*
imam ja neš jače:
Haha!A mi nešto još jače:
uff, bolje da odem. uništen sam 
da rekapituliramo: abram tenk + nuklearna haubica VS. kolona traktora + pesi = pesi na traktoru wins
Oo, dobra vecer Bugovci.. Evo ja sam nedavno dosao iz Slovenije (Terme Čatež).. Umjesto da se dobro osjecam, sve me boli..
Al nema veze, proc ce to.. 
A za zivot ne brini ;-)
Haha,dobra pjesma!
Ima netko last.fm?Dodajte me tomislav95
deda
bravo jurra,kak to da si opet budan tak kasno?
Ovoga Batistu treba suspendirat 
Stari moj, neces se niti u Tortugi moc sakrit ak se to dogodi ! :P
Hehe šalim šta se ti toliko "bojiš"te suspenzije 
Ne bojim se ja ako ju ja zavrijedim, nego ako netko se pobrine sa strane da me shebe... Doduse neznam iz kojeg razloga, al danas ne mozes nikome vjerovat... :)
Ziher ima kartona ko Joe Šimunić.
Zašto bi te shebo koliko znam u svađi nikad sa tobom nisam ni bio na ovome forumu da bi htjeo da ti sad dobiješ suspenziju,drugo da sam ja moderator od mene bi dobio karton kad bi samo prekršio pravila 
Ne bojim se ja ako ju ja zavrijedim, nego ako netko se pobrine sa strane da me shebe... Doduse neznam iz kojeg razloga, al danas ne mozes nikome vjerovat... :)
Evo ja sam te prijavil malo prije pa ti barem zuti ne gine, razlog je jer ovaj tvoj tigar na avataru ima prevelike i prjetece zube a to se kosi s pravilima foruma tak je mos se fuckat.

Zašto bi te shebo koliko znam u svađi nikad sa tobom nisam ni bio na ovome forumu da bi htjeo da ti sad dobiješ suspenziju,drugo da sam ja moderator od mene bi dobio karton kad bi samo prekršio pravila 
Onda nemam straha od tebe 

Evo ja sam te prijavil malo prije pa ti barem zuti ne gine, razlog je jer ovaj tvoj tigar na avataru ima prevelike i prjetece zube a to se kosi s pravilima foruma tak je mos se fuckat.

A je li ? Mene ste si nasli, cim ja bolji - vi gori... A nece to tako, a ne, ne... Rambox, znas ti da ja pratim one koji me hebu ? :P :) Da te ne bi mali medo..
LOCK!!!
Ajmo u Nespavalice!
da se ne svadate ja cu zakljucat....