ima ko prijedlog sto bi mogo radit
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ima ko prijedlog sto bi mogo radit
Napij se ko tele i idi u krpe spat ! :D
<Za obrisati>
A kaj bedastoce pises... Sad to treba kao obrisat, a sve gluposti koje si napisao - nikom nista... :PP :D 

<Za obrisati>
A kaj bedastoce pises... Sad to treba kao obrisat, a sve gluposti koje si napisao - nikom nista... :PP :D 

Ma fulo sam temu,to je to 
EDIT:lazem,htio sam ubaciti sliku izmedu posta,to nikad prije nisam znao/koristio.
ja mrzim mačke, povrača mi se na njih
Hahahah 
aalo ljudi evo me doma... .samo ste 8 strana od jucer napisali sram vas bilo 
Evo i mene!
EDIT: evo jedan fail
jadan ti kad fake dode 
jadan ti kad fake dode 
zašto, pa mačke ionak služe sam da dlake puštaju okolo.
LOL! a šta fali mačkama, osim kaj smrde???
Ove mačke stalno zabadaju njušku tamo gdje im nije mjesto 
Bogami, CF s 4870+4830 radi jednako dobro kao 4870+4870 (mislim na onu kvalitativnu stranu, naravno, par FPS-a manje ima 4830+4870) 
Ali nažalost Sapphireka 4870 mi se u drugom kompu srušila nakon 4h u loadu pod F@H-om (to je oko 75% load, nije 100%) 
Bogami, CF s 4870+4830 radi jednako dobro kao 4870+4870 (mislim na onu kvalitativnu stranu, naravno, par FPS-a manje ima 4830+4870) 
Ali nažalost Sapphireka 4870 mi se u drugom kompu srušila nakon 4h u loadu pod F@H-om (to je oko 75% load, nije 100%) 
a lol. Prodaj obe i za te pare uzmi HD 5850 ili HD5870 i nema muka.
Kasnije jos jedna HD5870/50 i cross.
Pa dobro ak ti macke smetaju onda si slobodno nekog tvora doma uzmi i pusti si ga i tako pa nek ti doma smrdi pa si ga na stol stavi dok jedes a onda ti se valjda nebu povracalo..A ako ti macke smetaju njih slobodno pusti na miru jer one nisu krive sto su takve kakve ih ti zamisljas.A ako ti se povraca na njih to je tvoja stvar.
a lol. Prodaj obe i za te pare uzmi HD 5850 ili HD5870 i nema muka.
Kasnije jos jedna HD5870/50 i cross.
A ne, ne... Ne idem na HD5, jer HD6 donosi neke fičure koje bi volio imati (OpenCL), i kada budem uzimao CF sustav, isti dan ću uzeti dvije potpuno iste grafe...
U krajnjem slučaju idem na GTX480
(samo šteta bi bilo ići na Nevidimju, jer imam ploču za Cross...)
No riješiti ću ja nekako ovu Sapphireku, mater joj hebem koja ju je takvu skotila 
Dobra večer!Šta se radi?
A ne, ne... Ne idem na HD5, jer HD6 donosi neke fičure koje bi volio imati (OpenCL), i kada budem uzimao CF sustav, isti dan ću uzeti dvije potpuno iste grafe...
No riješiti ću ja nekako ovu Sapphireku, mater joj hebem koja ju je takvu skotila 
Uff, za to će ti trebat i7 920(clockan) i bar 6GB DDR3
Ma lol... Znam da ovaj moj ide do 4.3GHz bez problema, pa se ne brinem oko toga
, a naravno ima vremena dok dođu HD6870 grafe i dok pojeftine 
Ola Oly nego imam pitanje.
Dali ce mi nesto volti ustediti ako iskopcam vent iz grafe i onda je OCam?(znam glupo pitanje ali vrijedi pokusati)
Jer imam vent od 120 mm koji si moze podesavat brzinu sa potenciometrom i stoji na boku dole i bas izvlaci zrak tako da pojacam njega dodaske a vent od grafe iskopcam i OCam.Sad neznam dali ce mi to malo volti kaj nekoristi grafa za vent dati za OC.(ono kaj sam ti pokazao sliku za ATT za voltazu to je bio bug)
jel ima neki dobar knjigovodstveni program, po mogućnosti na hrvatskom, trebao bih evidentirati knjige (i autore) te članove u jednoj omanjoj knjižnici? Mogao bih to i u excelu al ako postoji nešto bolje?
Dali ce mi nesto volti ustediti ako iskopcam vent iz grafe i onda je OCam?(znam glupo pitanje ali vrijedi pokusati)
Jer imam vent od 120 mm koji si moze podesavat brzinu sa potenciometrom i stoji na boku dole i bas izvlaci zrak tako da pojacam njega dodaske a vent od grafe iskopcam i OCam.Sad neznam dali ce mi to malo volti kaj nekoristi grafa za vent dati za OC.(ono kaj sam ti pokazao sliku za ATT za voltazu to je bio bug)

Reko sam ti da je ludo pitanje ali dali bi ista pomoglo?

A neznam.. Core i7 965 @ 3750 MHz je za HD5870 CF u nekim testovima bottleneck, a kamoli tek Q9650(pa bio on na 5.0GHz
)
Računaj da će HD6870 biti ~ HD5870 CF , tako da Cross sa HD6870 i Q9650..malo nategnuto 
Jel zna netko kako da maknem Aimp2 iz Windows explorera.Obrisao sam Aimp ali i dalje mi stoji kad snisnem desnim klikom na pjesmu
Instaliraj ga opet i onda sa Revo uninstallerom ga uninstaliraj i onda sa CCleanerom i Glaryjem pocisti sve sa registeryja i gotovo.
Fake, mislim da ništa od toga.
Fake, mislim da ništa od toga.
To ti meni nadu ubijas ili rly?