a di živiš?
U Ogulinu al vjerojatno je do instalacija.Blizu sam grada,al tu je sve nešto čudno.Čovjek koji živi blizu mene ne može imat MaxTv
a di živiš?
U Ogulinu al vjerojatno je do instalacija.Blizu sam grada,al tu je sve nešto čudno.Čovjek koji živi blizu mene ne može imat MaxTv
zovi ih pa gnjavi malo,inače kaže mi tip da ako se obvežeš ugovorom flat je mjesečno 20 kn jeftiniji..znači 160
a oni koji imaju otprije 10 gb sad imaju 15 gb a plćaju isto
zovi ih pa gnjavi malo,inače kaže mi tip da ako se obvežeš ugovorom flat je mjesečno 20 kn jeftiniji..znači 160
a oni koji imaju otprije 10 gb sad imaju 15 gb a plćaju isto
Moja je mama zvala i oni su rekli da i dalje imamo 10gb,to je samo za nove korisnike ili za produženje ugovora
ma velim ti pito sam ga,vezanje ugovorom na 1 g ti smanje cijenu..imaš 15 gb sad ako si do sad imao 10
jutro
sanjala sam toliko, kao da nisam uopće spavala 
ma velim ti pito sam ga,vezanje ugovorom na 1 g ti smanje cijenu..imaš 15 gb sad ako si do sad imao 10
Stvarno?Nazvat ću ih ja da nebi račun bio 100 kn više(1gb=20kn,5gb=100kn)
bok margot, nisi dobre volje?
tom zovi ih ti i provjeri,ja sam gotovo siguran da je tako..odnosno paket od 10 giga više ne postoji
tom zovi ih ti i provjeri,ja sam gotovo siguran da je tako..odnosno paket od 10 giga više ne postoji
Ja pitao mamu(ona ih je zvala,nije expert
) i on kaže da je teta
iz T-coma rekla da je to samo za produženje ugovora.Pitat ću ja njih još
EDIT:A ove nove stranice T-coma su za ništa,nigdje ne piše koji paket imam
ma, ok sam 
I ja sam upravo nasjeckal svo povrce za svoju kotlovinu ... Pripremil sve zacine, uff, malo da prosecem ovdje i gibam :)
@seneka - koji vrag je ovo za avatar ?
ma, ok sam 
Zašto ne staviš margot iz Alana Forda na avatar
koji vrag!? moj batista pa mene su tom i lucky gadno stisli,al lako mi je za njih..to je spamersko bratstvo
digo mi je jedan drugi novajlija tlak ..
koji vrag!? moj batista pa mene su tom i lucky gadno stisli,al lako mi je za njih..to je spamersko bratstvo
Koji je taj tom?
Koji da ga idemo isprebijat 
Koji je taj tom?
ti,nemoj je sad pravit nevin
@rider ma nema veze,sad je gotovo,ja sam spreman..ali mi iz bratovštine(spamerske) bi se trebali držat skupa
Koji je taj tom?
ti,nemoj je sad pravit nevin
A čovječe,kakve ja sve nadimke neću ovdje dobit

Aha, onda je to opravdano, inace mogu te prijavit moderatorima zbog neadekvatnog avatara :D :P
Aha, onda je to opravdano, inace mogu te prijavit moderatorima zbog neadekvatnog avatara :D :P
ti.. s tim prijetećim tigrom? pa pogledaj moj nevini osmjeh na licu
A moraš priznat da je moj avatar najbolji
Haha...hm....da... :) Nista ljudovi, idem ja kuhat :) Dinstat (mislim da se knjizveni veli - pirjat :) luk pa onda stavit krumpir pa onda meso pa to sve lijepo zalijat vodom i s malo vina i stavit zacine po ukusu :) Javim vam dojmove i postam rezultat ;)
Haha...hm....da... :) Nista ljudovi, idem ja kuhat :) Dinstat (mislim da se knjizveni veli - pirjat :) luk pa onda stavit krumpir pa onda meso pa to sve lijepo zalijat vodom i s malo vina i stavit zacine po ukusu :) Javim vam dojmove i postam rezultat ;)
Sad sam gladan
..je , među najorginalnijima
..je , među najorginalnijima
znam,hvala
dobar je tom dobar.idem i ja..danas se fino jede
dobar je tom dobar.idem i ja..danas se fino jede
Haha,ajde!Imam i ja danas dobar ručak:svinjske šnicle i restani krumpir
Evo za nas spamere piće , pa evo nek uzme kako ko šta voli :
Ja ću čašu Heinekena
.