- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Heineken.
EDIT : da prodajem,malo po skoli,da se naci,dosad sam zaradio oko 150kn.
ma da,čekaj da jurri sredim ovo ,gadno mu je zaražen komp..
...ma da...mislim da su neki špijuni pokušavali doći do mojih najnovijih istraživanja za novi tutorial...
Dečki,pa idemo u polufinaleeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!
...a ja večeras mislio listati alana forda...
za to imaš vremena,ovo bi trebalo pogledat..ja nisam
Johnny Cash ili kak se već piše.Još 28 do 1100...
Pridonosim...
Eto kad se dijeli puno pive,a nema ni mene,ni Jurre,nit tebe Seneka da to popijemo,pa ova mlađarija opadne pod stol i niš od 1100...
Eto kad se dijeli puno pive,a nema ni mene,ni Jurre,nit tebe Seneka da to popijemo,pa ova mlađarija opadne pod stol i niš od 1100...
kaj si ti mene strpao s vama deda!?
@seneka,koliko si ti star/mlad?
...a pogotovo mene...tek sam u dvadeset prvom stoljeću...
Pa vidiš po slici,premalo vlakana i brzo se strai,jer kad tiskaš dobijaš bore
...
a kaj ti misliš kolko?
a kaj ti misliš kolko?
Neću ni pokušavat pogodit!Iznenadio sam se kad sam vidio da je Rambox star kao moj tata,možda si ti kao moj djed a ja neznam
...seneka je hobbit...
a kaj ti misliš kolko?
Neću ni pokušavat pogodit!Iznenadio sam se kad sam vidio da je Rambox star kao moj tata,možda si ti kao moj djed a ja neznam
a sad si me uvredil i mičem te s popisa autora koje pratim..
A di su sad slavni spameri,nit ova elita neradi spam kak treba.Svi se negdje zavukli.Meni nikako neće da primi poruku stalno me baca stranice nedostupne,pa moram vratit stranicu nazad,pa resend,pa pošalji ponovo,pa vrati stranicu,pa resend i tak već sigurno sat vremena...
Eh, pred zatvaranje dođete tračati i lokati 
...šic mačketino...
Ode glezanj u pisdu materinu...
a kaj ti misliš kolko?
Pa i ja sam onda ko tvoj stari
...
A di su sad slavni spameri,nit ova elita neradi spam kak treba.Svi se negdje zavukli.Meni nikako neće da primi poruku stalno me baca stranice nedostupne,pa moram vratit stranicu nazad,pa resend,pa pošalji ponovo,pa vrati stranicu,pa resend i tak već sigurno sat vremena...
grafulja ti rikava..
...šic mačketino...
Kad će tutorial. Baš sam večeras mislio naučiti nešto novo od pravih majstora, ali vidim da je majstor zaglavio u nekakvoj birtiji

a kaj ti misliš kolko?
a sad si me uvredil i mičem te s popisa autora koje pratim..
Pa nisi me ni pratio?
I rekao sam možda!Ajd pogađam:23 godine
Moral sam sad hraćnut tri,četiri puta,sav sam komp popljuval,jezik pregrizo.Dićeš sad na tu recesiju mi željet da mi ode grafulja.E stvarnoooo....