E imam jedan problem DVB uređaj m i nađe 12 programa a od toga 8 Slovenskih i nemogu ih gledat a naše mogu sve normalno.Znate možda zašto se to događa?
...naši su u mpg 2 a slovenski u mpg 4...
E imam jedan problem DVB uređaj m i nađe 12 programa a od toga 8 Slovenskih i nemogu ih gledat a naše mogu sve normalno.Znate možda zašto se to događa?
Spameri....Sad i meni piše dvije godine
cestitke ;) xDD
Ja sad trebam kupit mpg 4 prijemnik da mogu gledat janeze?
Isuse kriste da ih je imat osvitlija bi cilu kuću, al jbg nemam kreditnu
Dobar dan,evo gledam onu sapunicu na rtlu samo zbog dviju glumica.
Ja sad trebam kupit mpg 4 prijemnik da mogu gledat janeze?
...ma ne...treba ti bolji DVB koji podržava i mpg4...tako nekako...nisam ti ja baš stručnjak za to, ja
preferiram format 0,33 l, ali o tome sam već pisao...
U mene je full hade na tv-u.
Evo ako nekog zanima hokej
Mnogima nevjerojatno, ali ipak istinito - navijači Medveščaka i navijači ALBE zajedno na tribinama! Naime, na sutrašnjoj utakmici u Domu sportova hrvatskim navijačima i Sektoru B podršku će dati i bubnjari iz Mađarske - bubnjari navijačke skupine kluba ALBA VOLAN koji nažalost nisu uspjeli osigurati ulazak u polufinale EBEL-a.
Dobro došli!
Inače tekma počinje u 19:10 na izravnom prijenosu na HTV2
dobar dan
koje vrijeme, uf
Da,stvarno nevjerujem kod mene tako vjetar puše
...ma ne...treba ti bolji DVB koji podržava i mpg4...tako nekako...nisam ti ja baš stručnjak za to, ja
preferiram format 0,33 l, ali o tome sam već pisao...
He he
Kad će tutorial? 
ja bih da je toplo
dosta mi zime
ja bih da je toplo
dosta mi zime
A kad dođe ljeto onda tražite zimu 
He he
Kad će tutorial? 
...hvala...dobro je da si me podsjetil...idem sad raditi na njemu...
ja bih da je toplo
dosta mi zime
A kad dođe ljeto onda tražite zimu 
naravno
a što misliš zašto se smjenjuju godišnja doba
jer mi to tražimo

dobar dan
koje vrijeme, uf
Sreća da je kod mene lijepo vrijeme
Inače pozdrav svima. Što se radi?
barem da sunce sja
u svim ovim kataklizmičkim vijestima
Kaj ne vidiš da se ''radi''!! 
Ajde pošalji malo tog sunca k nama u Zagreb ,ovde pada snijeg!! Pardon ,sad kiša!!
Kakvog sunca??? Nema sunca u Rijeci 
Trebala bi se učiti matematika, ali se neda.
Au LOL! Moja 4830-ka je verzija s 800 shadera (tako kaže GPU-z 0.3.8). Naclockao sam ju na 700/1000MHz (vs. 575/900MHz) i stavio 10.2 drivere i mogu reći da osta dobro folda, skoro jednako brzo kao 4870-ka 
Kaj ne vidiš da se ''radi''!! 
Ajde pošalji malo tog sunca k nama u Zagreb ,ovde pada snijeg!! Pardon ,sad kiša!!
Kod nas lagani oblaci i idealna temperatura
Baš dan za sjest vani na neku klupicu i imati bauštelsku žuju kraj sebe i uživati
Au LOL! Moja 4830-ka je verzija s 800 shadera (tako kaže GPU-z 0.3.8). Naclockao sam ju na 700/1000MHz (vs. 575/900MHz) i stavio 10.2 drivere i mogu reći da osta dobro folda, skoro jednako brzo kao 4870-ka 
A kaj se delas tu faca ?
Dodjem ti ja s svojom 100 wattnom LED-icom i da vidis kad ti obasjam te tvoje grafe i corsairic budu odmah izblijedili... :PPP 
A kaj se delas tu faca ?
Dodjem ti ja s svojom 100 wattnom LED-icom i da vidis kad ti obasjam te tvoje grafe i corsairic budu odmah izblijedili... :PPP 
LOL! Imaš neki plan u slučaju da sunce izgubi sjaj? 
A kaj se delas tu faca ?
LOL! Imaš neki plan u slučaju da sunce izgubi sjaj? 
Ja mislim da bi takva jedna zamjenila bez problema Mjesec... (da ne pretjerujem s Suncem...:)
Pitanje,može li se promijeniti izlazni direktorij u format factoryu?Treba mi.
Pitanje,može li se promijeniti izlazni direktorij u format factoryu?Treba mi.
Da