Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.510.815
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Fake_Alert kaže...

Mršti se A vec mislio da mi je to spas kad nije.Smijeh

Belji se

A još ću te ubiti u pojam činjenicom da ide GPU 125MHz više od svog defaulta (575 MHz), dalje nisam niti probao Osmijeh

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Bolja ti je fakeova 4670...Smijeh

17 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...

Evo stavio sam je već u oglas Osmijeh

LINK

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

LINK

Hahahaha, fake uzmi ovo što prije...Smijeh

Koliko je slabija od 4870(ta 4830)?

17 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...

Nemam pojma (monitor gdje je ona je 1366 x 768 pa ne mogu niti jedan bench na forumu okrenuti)

Uglavnom biti će duplo, jer ima manji core clock (575MHz vs. 750MHz), 160 shadera manje (640 vs. 800) i GDDR3 vs. GDDR5 @ 256 bita @ 900MHz.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.3.2010 20:42 (Oly_E3).
18 godina
17 godina
neaktivan

vecer ljudi,jeste culi za radeon 5990?i IVO kad sam te uhvatio,sta mislis jeli ona moja tema o NFS-ovima za sticky?

Ako ne gori zeleno ne znaci da nisam tu______Ako ti je netko pomogao stisni HVALA
16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Nemam pojma (monitor gdje je ona je 1366 x 768 pa ne mogu niti jedan bench na forumu okrenuti)

Uglavnom biti će duplo, jer ima manji core clock (575MHz vs. 750MHz), 160 shadera manje (640 vs. 800) i GDDR3 vs. GDDR5 @ 256 bita @ 900MHz.

Čemu ti služi, samo folda ili?

17 godina
neaktivan
Gman kaže...

vecer ljudi,jeste culi za radeon 5990?i IVO kad sam te uhvatio,sta mislis jeli ona moja tema o NFS-ovima za sticky?

Ili ti Radeon 5970 s clockom koji ima 5870 grafa (850/1200). To su odmah u ATIju mogli napraviti, ali su se pribojavali potrošnje, pa su smanjili frkvencije na 725/1000MHz kako bi ostali u okvirima ATX standarda (5970  vrlo brzo može postati 5990 Namigiva)

17 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...
Oly_E3 kaže...

Čemu ti služi, samo folda ili?

Samo folda i CPU isto, a na kompu se između ostalog vrti office i AutoCAD i ostalo meni potrebno za posao Osmijeh

16 godina
neaktivan

Spammaš Oly...šalim se..

ako je luckyluke tu..jesi li dobio one rame što je lik nudio na forumu besplatno?

17 godina
stipica_zd kaže...

Spammaš Oly...šalim se..

ako je luckyluke tu..jesi li dobio one rame što je lik nudio na forumu besplatno?

Tu sam covjece Cool

Da dobio sam,evo idem sad po mobitel da vam slike pokazem Namigiva

18 godina

Hebemti 20 kom LED-ica od 1W s postarinom kosta 17$... Bil bi lud kad ne bi narucil...

17 godina

Slike!Cool

16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Tu sam covjece Cool

Dobar biznis si onda napravio, nije mi jasno zašto su te napali..

jel sad imaš 4 ili 6 gb?

18 godina
neaktivan

Ja ću poluditi - imao instalirani windows 7 (upgrade s viste) na laptopu koji radio kao zvijer, ali rekao idem preinstalirati i staviti čistu 7-icu kada imam vremena. Instaliram kada ono šok - bluetooth nikako natjerati da radi ni s original, ni s HP, ni s programima od proizvođača third-party bluetooth softvera. Nema drivera za funkcijske tipke, neki driveri seruckaju itd.

Sada nazad instalirati vistu, pa instalirati drivere, pa napraviti upgrade, pa ... 300 čuda

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
stipica_zd kaže...
luckyluke kaže...

Tu sam covjece Cool

1.Dobar biznis si onda napravio, nije mi jasno zašto su te napali..

2.jel sad imaš 4 ili 6 gb?

1.Ma bili su ljubomorni,neznam gdje sam krivo postupio,samo sam bio brzi od njih i zamolio autora da mi posalje te RAM-e.

2.Slika govori tisucu rijeci Belji se(4 gige imam sad)

16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

1.Ma bili su ljubomorni,neznam gdje sam krivo postupio,samo sam bio brzi od njih i zamolio autora da mi posalje te RAM-e.

Dobro ti sad izgleda to..sve iste pločice(minimalne razlike u latencijama)...

snašao si se, eto što je...

18 godina

A sta sve nema za kupit ne e-bayu... da meni netko dade to u ruke, ja bi se strelil valjda od uzbudjenja :D

16 godina
Oly_E3 kaže...
Fake_Alert kaže...

Mršti se A vec mislio da mi je to spas kad nije.Smijeh

Belji se

A još ću te ubiti u pojam činjenicom da ide GPU 125MHz više od svog defaulta (575 MHz), dalje nisam niti probao Osmijeh

Oly_E3 kaže...
stipica_zd kaže...

LINK

Oly_E3 kaže...
stipica_zd kaže...

Mene si nasao ubijat u pojamVičeSmijeh Al dobro,bum ja jednom sebi grafu kupil.Cool

LOL CAT! ^^
17 godina
neaktivan

Ja isto sebi želim uzeti još 2x 2GB RAM-a, ali cijena me zeza... Za kit ovih mojih moram izdvojiti oko 700 kuna u ADM-a, a platio sam ih 400 kuna kada sam kupio taj kit. Inače RAM je poprilično dobar, ide na 1200MHz stabilno pri letencijama 6-6-6-18 @ 2.2V. Preko malo zeza Osmijeh

16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Hmmm lucky griješiš mene ti rami nisu ni zanimali ,ja mu se nebi ni javio za te ram-e Namigiva

RIDER
16 godina
neaktivan

ljudovi cujemo se sutra...idem malo gledati tv,uciti pa na spavanje :P

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
17 godina
stipica_zd kaže...
luckyluke kaže...

Dobro ti sad izgleda to..sve iste pločice(minimalne razlike u latencijama)...

snašao si se, eto što je...

Jos sad trebam isprobat neku igru da vidim ima li kakve razlike u FPS-u.Smijeh

Steta,sad moram ici zicati frenda Win 7 koji ju je nekome sesnaestome prosvercao.

Sve mi je pomjesano,zanimljivo je da imam 2 Program Filesa(PF i PF(x86)).

Nakon ovog "raspada"HDD-a sve je otislo kvragu...Neodlučan

Sutra idem na clean install 7-ice.Smijeh

17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Mene si nasao ubijat u pojamVičeSmijeh Al dobro,bum ja jednom sebi grafu kupil.Cool

Hehe! Ja barem mogu clockati svoje grafe Belji seBelji se Osmijeh

Nego jesi li ti uspio svoju dignuti :)

17 godina
neaktivan

Dobra večer!

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg
16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Hehe! Ja barem mogu clockati svoje grafe Belji seBelji se Osmijeh

Nego jesi li ti uspio svoju dignuti :)

hahahahahahahahah

mačor napadni

17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Ja ću poluditi - imao instalirani windows 7 (upgrade s viste) na laptopu koji radio kao zvijer, ali rekao idem preinstalirati i staviti čistu 7-icu kada imam vremena. Instaliram kada ono šok - bluetooth nikako natjerati da radi ni s original, ni s HP, ni s programima od proizvođača third-party bluetooth softvera. Nema drivera za funkcijske tipke, neki driveri seruckaju itd.

Sada nazad instalirati vistu, pa instalirati drivere, pa napraviti upgrade, pa ... 300 čuda

E da!! Valjda ćeš sad naučit čemu služi backup!! Mršti se Da si napravil system image ,sad bi ga samo vratil. Smijeh

Bez uvrede ,samo se malo naslađujem tuđoj (ne)sreći!! Nevinašce

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
16 godina
neaktivan

Batista vidi ovo

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
17 godina
neaktivan

koji je najbolji proc socket 478?

Ako ne gori zeleno ne znaci da nisam tu______Ako ti je netko pomogao stisni HVALA
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice