Jutro.Otkud ti Ivane budan ovako rano,il nisi ni išo spavat?Eto mene na prijavak,nekaj se skida,pa treba vremena,a nisam siguran da se skida,nekaj me zeza.Vidim birc prazan,nema kave,pive ukratko niš...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jutro.Otkud ti Ivane budan ovako rano,il nisi ni išo spavat?Eto mene na prijavak,nekaj se skida,pa treba vremena,a nisam siguran da se skida,nekaj me zeza.Vidim birc prazan,nema kave,pive ukratko niš...
Eto probudio se u ovo neko čudno doba 
Dobro jutro
Što je lijep i sunčan dan :DD
Možda mi ga razvedri nokia koju maybe dobijem :DDD
Dobro jutro
Što je lijep i sunčan dan :DD
Možda mi ga razvedri nokia koju maybe dobijem :DDD
Oblačno je, ništa od Nokie

Dobar dan spameri,pišem ovo iz škole dok skidam na svoj mobitel stvari,daj mi flat sa velikom brzinom ja ću manijački skidat, a inače sam ograničen kod kuće.Evo svima thumb-up na stranici.
Dobar dan spameri.pišem ovo iz škole dok skidam na svoj mobitel stvari,daj mi flat sa velikom brzinom ja ću manijački skidat, a inače sam ograničen kod kuće.Evo svima thumb-up na stranici.
Ma nema spamera, samo pospana ekipa pije kavicu 
Danas sam imao sreću i uzeo sam posljedni broj buga na mjestu gdje ga obično kupim.
Jedva ga čekam otvoriti u busu ili možda kod kuće.ORKZ IZ MADE A ROKKIN.
dobar dan
koje plačljivo vrijeme 
Ej ljudi, treba mi neki auto da nije neka megalomanska cijena (nešto od oko 20 000 € bi još bilo prihvatljivo), a da nije neki mali autić ili neka toyota, hyundai (ne preferiram japansko od onog kvara)... Nešto tipa Golf/Passat ili Octavia/Superb/Fabia Combi
Dan. Evo ja došao s treninga, sad pojesti pa u krpe malo...
Dobar dan ,evo mene iz škole 
Dobar dan!Nije još bilo izvlačenje za Nokiu?
Di ste ljudi šta se radi?
Bok!Čekam izvlačenje
Bok!Čekam izvlačenje
evo i ja gledam i nema ništa o njemu a tribali su danas objavit rezultate
sigurno su oni maznuli mobe sebi 
Bok!Čekam izvlačenje
evo i ja gledam i nema ništa o njemu a tribali su danas objavit rezultate
sigurno su oni maznuli mobe sebi 
Još nije bilo!A moram na trening
HD4870 vs HD4870 CF. Neznam jel se ikako mogu disable-ati dvije jezgre na tom Q9650? Mislim da sam
vidio u jednom bug-u nešto tako.
Na E6600 mogu ugasiti jednu jezgru na Intel DG965WH ploči, ali na ovoj ASUS P5Q-E ne mogu (nema opcije u BIOS-u)
Idem ja da smisljam shemu za novi lightshow :)
Dobar dan....jos nista od dobitnika?
Dobar dan,evo došao sam nedavno iz škole i čitam novi bug i smiješno mi je što na temi o mass effect 2 piše u istom stilu mass effect 1 i 3.
Pozz Bugovci.. Evo ja dosao iz skole.. 
A sad u 17h opet u nju..
Di ste ekipa idem si ja napravit ekserni disk iz buga.
Di ste ekipa idem si ja napravit ekserni disk iz buga.
jel to neka nova verzija
Hahaha.Dobro Eksterni
sad će reć da nema ništa od nagradne igre jer su raskinuli dogovor a nokie će uzet sebi
Eto očistio računalo nakon mjeseci. Rastavio ga u sastavne djelove uljučujući napajanje i grafičku karticu.
Stavio novi sloj paste na cpu i gpu. Rezultati su naravno odlični (kao i svaki puta):
buka - ne čuje se više (mada se i prije slabo čuo)
cpu0 : 36 C
cpu1: 37 C
GPU: 45 C
Sad sam miran jedno 4-5 mjeseca.

a di je Borg...