E ,ali za tih par dana ''neaktivnosti'' možeš izgubit zvjezdicu!! 
Nije sve ni u tim zvjezdicama i samo pomaganju ,treba malo proslaviti i u bircu i koju rundu okrenut 
bez mene,ja idem pomagat..
E ,ali za tih par dana ''neaktivnosti'' možeš izgubit zvjezdicu!! 
Nije sve ni u tim zvjezdicama i samo pomaganju ,treba malo proslaviti i u bircu i koju rundu okrenut 
mogo bi posjetit ivu dok sam tamo,dali ko zna ime i prezime?:D
Da, da, LOOOL!
Mada bi bilo lijepo 
Normalno da nije ,ali uvijek dobro dođe koja više!!
Dobro ,ti onda nećeš žuju ,ili?? 
Dobro ,ti onda nećeš žuju ,ili?? 
ne hvala ,kao da jesam
Lol neki vent mi u kompu zuji u ritmu: tra-tar-ta-ta-ta-ta-tra-ta-rata-ta-ta... Ne da mi se provjeriti koji je, jer ih imam previše 
evo sad sam baš pomogao u temi "glupi amerikanci ?" da ljudi shvate neke stvari
Lol neki vent mi u kompu zuji u ritmu: tra-tar-ta-ta-ta-ta-tra-ta-rata-ta-ta... Ne da mi se provjeriti koji je, jer ih imam previše 
najbolje bi bilo da svi zuje,da bude kao Ferrari kad starta,koliko ih imas 6 ili se varam?
Šta ti vent svira užičko kolo?
Šta ti vent svira užičko kolo?
Skoro da da
... Imam neki jako stari vent, pa sumnjam na njega 
najbolje bi bilo da svi zuje,da bude kao Ferrari kad starta,koliko ih imas 6 ili se varam?
16 ako sve ventove gledamo 
Zatvoreno!
lock
Open!Evo mene nakon 8 dana ne postanja,razlog,prekoračio svoj paket od 10gb koji mi je danas povećan na 20gb.
Još malo pa idem u školu...Prvi sat njemački (test)....
Open!Evo mene nakon 8 dana ne postanja,razlog,prekoračio svoj paket od 10gb koji mi je danas povećan na 20gb.
Jutro!Pa bolje da si za te novce uzeo flat,razlika je par kuna,a onak bi bio miran ne bi morao razmišljat o potrošnji.Ionak te oni budu navukli na to,meni su kad sam imao 2GB pisali da sam potrošio 3,5GB,kad sam prebacio na 5GB pisali su da sam potrošio 7GB,pa sam prebacio na 10GB pa su mi opet pisli da sam potrošio 13,5.E onda sam pop... pa sam uzeo flat i od tad mi piše da trošim oko 12-15 a ponekad i manje od 10GB,valjda da me navuku da pređem na manji paket,ali njet,nebu mene niko u mom vinogradu.Eto,popio sam kavu pa mogu ić....
jutro ljudi sta se radi?
Dobro jutro 
jutro
evo ja taman sklapam dva videa iz GTA SA(modovi naravno) i Test Drive Unlimited(golf 2 mod).
Dobar dan!Mislio sam učiti,ali kad je ovako lijepo vrijeme izgubim volje.Zato idem ručat,pa na kavicu.
Jutro, kako je?
Evo čeka se ručak pa u školu pub.
Evo čeka se ručak pa u školu pub.
u nas danas nema nastave,jos sutra druga smijena,ma ljepota.

pozz! šta se radi?
lol. točno 30 stranica ste napisali od mog zadnjeg posjeta...
spam,spam,spam.
.Jurluče zaostaješ.