Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.503.888
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

free?

Prodajem: Matičnu ploču Matsonic + Intel Pentium IV 1.7 Ghz, Floppy Disk Drive + odgovarajući kabel, Modeme (PCI), AsRock MBO + Athlon XP 2600+, ATI Radeon 9200 SE
17 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
RoyalBlood kaže...

Dajte mi nabacite neki najbolji antivirus (nebitno free, comm) jer bratiću moram reinstallirat komp. Instaliro sam mu AVG i uglavnom nakon mjesec dana sve puno virusa onaj WINDOWS direktorij... Ugl nemaju net, a planiraju ga skoro instalirat.

Avira ili Avast!Al mislim da će mu Aviru bit lakše za kontrolirat i održavat.

I Royal,daj jedog odojka okreniBelji se

Fućkaj ga!
17 godina
RoyalBlood kaže...

U stvari najbolje bi bilo sve od jednom, znači i firewall i antispam...

Sta ce ti AntiSpamm?

Za to se brinu nasi moderatori...Izlanuo se

16 godina
neaktivan

šta se kod vas radi

ja malo eksperimentira sa zvučnicima i ledicam i izazva kratki spoj i spržija i jedno i drugo

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
neaktivan

Dobar dan!Samo da pozdravim,jutros sam prelistao ono kaj sam propustio u zadnja dva dana.Pripremam za lakiranje kučište,pa sam dalje od kompa,a stoji upaljen.Vidim da su svi zaokupljeni dobijanjem zvjezdica,pa se slažu teme.Samo naprijed.Ako ima netko ko bi možda dao malo više podataka kako se uopće upustiti u programiranje,što je potrebno uopće prije toga,kakvo znanje,poznavanje kojih programa i rad u istim.Ima jedna tema Tutorijal za C,ali je autor valjda odustao,nije već duže vrijeme postao ništa novo.Ono kaj mene zanima je što treba znati prije negoli se upusti u programiranje,što treba savladati prije,koje materijale pročitati i tako to...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
RoyalBlood kaže...

U stvari najbolje bi bilo sve od jednom, znači i firewall i antispam...

Sta ce ti AntiSpamm?

Za to se brinu nasi moderatori...Izlanuo se

ahahhahaahhahahhahahah...

Prodajem: Matičnu ploču Matsonic + Intel Pentium IV 1.7 Ghz, Floppy Disk Drive + odgovarajući kabel, Modeme (PCI), AsRock MBO + Athlon XP 2600+, ATI Radeon 9200 SE
17 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
RoyalBlood kaže...

Dajte mi nabacite neki najbolji antivirus (nebitno free, comm) jer bratiću moram reinstallirat komp. Instaliro sam mu AVG i uglavnom nakon mjesec dana sve puno virusa onaj WINDOWS direktorij... Ugl nemaju net, a planiraju ga skoro instalirat.

Avira ili Avast!Al mislim da će mu Aviru bit lakše za kontrolirat i održavat.

I Royal,daj jedog odojka okreniBelji se

Evo stiže, samo da forum za slike proradi...

17 godina

avira+comodo firewall+malwarebits+superatispyware.

Mozes i Oupost free firewall ali on je meni radio probleme sa zvukom na Win7 i na Visti.

http://www.hr-invites.com/register.php (torrenti i pozivnice)
17 godina
neaktivan

Dečki, kaj velite na ovo

Oću uspit ja to napravit kko treba?

Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
neaktivan
BORG kaže...

Mozes i Oupost free firewall ali on je meni radio probleme sa zvukom na Win7 i na Visti.

Meni je Comodo nešto srao,sad se ne sjećam što pa sam instalirao Sygate Personal Firewall,odličan je.Imao sam i PC Tools Firewall ali mi se komp gasio kad god bi pokretao neku igruNeodlučan

Fućkaj ga!
16 godina
neaktivan
Šef kaže...

Dečki, kaj velite na ovo

Oću uspit ja to napravit kko treba?

da smo stavi više kategorija do 5k 8k 10k i preko

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
17 godina
neaktivan

Evo jedan....

Inače, jel itko imao iskustva sa laptopima CityDesk? Dosta se pregrijava, ugasi se za 30 minuta... Kako pojačati ventilator da radi stalno na 100%? Probao sa speedfanom. Ispuhao ga kolko sam mogao jer ga ne znam rastavit....

17 godina
neaktivan

E da, nemojte mi previše pričat o onim padovima za hlađenje... nije mi baš do kupnje, možda ga još jednom probam rastavit...

17 godina
Tomislav95 kaže...
BORG kaže...

Meni je Comodo nešto srao,sad se ne sjećam što pa sam instalirao Sygate Personal Firewall,odličan je.Imao sam i PC Tools Firewall ali mi se komp gasio kad god bi pokretao neku igruNeodlučan

e da i pc tools je dobar, neznam zašto je tebe zezao.

17 godina
neaktivan
BORG kaže...
Tomislav95 kaže...
BORG kaže...

e da i pc tools je dobar, neznam zašto je tebe zezao.

Možda kombinacija s Avirom?

Fućkaj ga!
17 godina
Tomislav95 kaže...

Možda kombinacija s Avirom?

Nemam pojma, vjerovatno ti to rambox zna Osmijeh

16 godina
neaktivan

Jel bilo izvlačenje Nokia.Jel ima rezultata,nisam kupio Bug visoki datum....

18 godina
neaktivan
General Zed kaže...

2.03 je izvlačenje

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan

Učinilo mi se da sam jutros pročitao da je netko jučer rekao da je izvlačenje bilo,pa sam zato pitao.Mad predamnom stoji Bug,al se malo odmaram i pišem i čitam teme,pa mi nije ni palo na pamet da to potažim u Bugu...

17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Borg, opet ovaj stari avatar Izlanuo se

Trebao bi ja napraviti i za Operu i Chrome. Osmijeh

A da makneno majicu?

btw, danas je na cresu ljeto, cijeli dan sam vozio biciklu u ljetnoj oblekici  :)

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
17 godina
neaktivan
General Zed kaže...

škrticoBelji se

16 godina
Oly_E3 kaže...
Ivan M. kaže...

A da makneno majicu?

btw, danas je na cresu ljeto, cijeli dan sam vozio biciklu u ljetnoj oblekici  :)

Pa skini majcu i vozikaj se bez nje i mozda naletis na koju tetu pa je doma kloknes.Osim ak vec nemas neku tetu Cool

LOL CAT! ^^
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
Oly_E3 kaže...
Ivan M. kaže...

A da makneno majicu?

Pa skini majcu i vozikaj se bez nje i mozda naletis na koju tetu pa je doma kloknes.Osim ak vec nemas neku tetu Cool

ima on najmanje jednu tetu sa očeve strane

16 godina
neaktivan
seneka kaže...
General Zed kaže...

škrticoBelji se

Heh,ti još očito neznaš kaj je visoki datum.

Ti vjerojatno dođeš pred kiosk i uzmeš si Bug i pitaš"Ar ju tokin to mi"Cool...

16 godina

Treba mi pomoc oko lektire,naime dobili smo lektiru za 5 ili 6 razred koje nema bas na netu za skinuti a neam vremena za citat lektire jer je to bullshit.

Rijec je o Finka Fi od Maje Brajko Livaković i treba mi opis ili bilo sta drugo za tu lektiru da znam sta se desava u njoj da ne poberem opet sulju iz hrvatskog jer je profa sad prema nama jako stroga jer svi rade sranja u razredu,jedna frendica ju je htjela udarit nogom u supak mislim lol.I sada pita svaki sat i to a prosle godine sam imao 4 iz hrvaskog a sada su mi ocjene 1,1,1,2 a stara dolazi na informacije u utorak i mrtav sam.Sve ocjene su odlicne sam hrvatski je u banani zescoj.

Molio bi one koji nesto znaju o toj lektiri ili imaju vodic kroz lektiru da mi skeniraju ili barem nesto na netu nadu jer sam ja samo nesto nasao a to je ovo.Ostalo nema nista.

Hvala.

PS stvarno mi je potrebna ta lektiraNevinašce

LOL CAT! ^^
18 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Treba mi pomoc oko lektire,naime dobili smo lektiru za 5 ili 6 razred koje nema bas na netu za skinuti a neam vremena za citat lektire jer je to bullshit.

Rijec je o Finka Fi od Maje Brajko Livaković i treba mi opis ili bilo sta drugo za tu lektiru da znam sta se desava u njoj da ne poberem opet sulju iz hrvatskog jer je profa sad prema nama jako stroga jer svi rade sranja u razredu,jedna frendica ju je htjela udarit nogom u supak mislim lol.I sada pita svaki sat i to a prosle godine sam imao 4 iz hrvaskog a sada su mi ocjene 1,1,1,2 a stara dolazi na informacije u utorak i mrtav sam.Sve ocjene su odlicne sam hrvatski je u banani zescoj.

Molio bi one koji nesto znaju o toj lektiri ili imaju vodic kroz lektiru da mi skeniraju ili barem nesto na netu nadu jer sam ja samo nesto nasao a to je ovo.Ostalo nema nista.

Hvala.

A da je jednostavno pročitaš?

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan

Plati nekome da ti prepriča u detalje. xD

Battlefield: Bad Company 2
16 godina
Paolo2612 kaže...
Fake_Alert kaže...

Hvala.

A da je jednostavno pročitaš?

Da do ponedeljka cu sigurno stic procitat a trebam jos fiziku i kemiju naucit da me ne pita slucajno.

Cerina15 kaže...

Plati nekome da ti prepriča u detalje. xD

Nemam lipe,stipici sve pare dao za neonke i ventove Smijeh

LOL CAT! ^^
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Nemam lipe,stipici sve pare dao za neonke i ventove Smijeh

Cool

17 godina
neaktivan

..."sjedi jedan"...citiram 'ko zna koga...Nevinašce

...kaos...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice