Jos se sad divim kako su dobri Genius-ovi zvucnici... To je ko stvoreno za moju drugu kucu koja je pretvorena u lokalni diskac :DD
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jos se sad divim kako su dobri Genius-ovi zvucnici... To je ko stvoreno za moju drugu kucu koja je pretvorena u lokalni diskac :DD
Pih. Ja ne smijem bas pojacat:( Ebeni stan
Dobar dan.
Pih. Ja ne smijem bas pojacat:( Ebeni stan
Dobar dan.
Ma ja sam na selu, onda se susjedi kao nesto bune, onda ih moja ekipa udobrovolji i sve ih ponapiju
i tako iz feste u festu, samo kaj mi je 270 litrena inox-ica pocela bit susna... 
Danas slave rođendan: bananaupidjami, Barich, bazooka, drazenn, eightball, forum, herzog, keki77, kristijan_vk, Lex Luthor, m16, marian, markos narkos, Nastassia, ratz_hell, Sula, sula12, T3n4c10u5 D, ToxiCity, uskok.fiume, xcube, ZK007
Uzdravlje !
Pozdrav.
Ima li netko link od GPU-Z koji se treba instalirati?
Dosad sam nasao samo onaj bez instalacije.
Pozdrav.
GPU-z nema instalaciju 
Pozdrav.
GPU-z nema instalaciju 
CPU-Z ima pa sam mislio da i GPU-Z ima.
Nista onda
Ništa, kao što je rečeno...samo ga otvoriš na desktopu...
Oly jesu li oni rezultati tvojih rama u everestu najbolje sto si postigao ili?
Oly jesu li oni rezultati tvojih rama u everestu najbolje sto si postigao ili?
Aha
(500MHz (2000MHz) FSB čini čuda
)
No dalje nisam ganjao... Cilj mi je oprobati doći do 5GHz, a tada će i RAM raditi opasno visoko, no ovaj isto tako, RAM me koči (rekord je oko 5.3GHz mislim)
Aha
(500MHz (2000MHz) FSB čini čuda
)
No dalje nisam ganjao... Cilj mi je oprobati doći do 5GHz, a tada će i RAM raditi opasno visoko, no ovaj isto tako, RAM me koči (rekord je oko 5.3GHz mislim)
Aha,ma mislio sam na one testove latencija, brzine upisivanja u memoriju i slično...
Mali help. Disk će bit u torrent kompu koji je upaljen min 12h.
Seagate 500GB 16MB ili Samsung Spinpoint F3 500GB 16MB
Da znam... Rekao sam da FSB 500MHz čini čuda (na Intelovim)
f3-ica..ja ga imam već 3 mjeseca, savršen je..tih, nečujan, bez problema radi...
iako je cijena kad sam ga ja kupio bila 370 kn, a u adma 350 kn...
Jbt, sve je poskupilo...
f3-ica..ja ga imam već 3 mjeseca, savršen je..tih, nečujan, bez problema radi...
iako je cijena kad sam ga ja kupio bila 370 kn, a u adma 350 kn...
Jbt, sve je poskupilo...
Hvala 
...spameri
(da nebih nekog naljutio)
Dooobra večer kolege, večer odmora za mene, ma da je nisam tražio...
što se radi?
vecer ljudi evo dosa doma, sad iden uzet sirnicu pa se nazderat ^^ jos sutra neiden u skolu 
dan picavanja i pica san 5- ti sat
ali san se za ne falit vratia 6-ti xD
reci mi na PM o cemu...da ti pomognem 
ma ja san pica da ne dobijen asa... a eto ti 1 (jedan) gold ti pribacin kad se vratin, siti me samo 
Jeli na Iptorrentsu mora bit ratio 1?
evo malo sam ispalio u temi i dobit ću karton ali boli me kukac, one idiote tamo je neko trebao naučit...
http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/hip-hop/18575.aspx?page=9&jumpto=787873&sort=asc&view=flat
evo malo sam ispalio u temi i dobit ću karton ali boli me kukac, one idiote tamo je neko trebao naučit...
http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/hip-hop/18575.aspx?page=9&jumpto=787873&sort=asc&view=flat
a ipak si dosa brat jagode