- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobro veče!Šta se radi?
Isprobavam novi avatar,šta velite
?
U hebemti, naso sam plavu LED-icu od 45 000 mCd iliti 45 Cd.... za 12 kn !! :D
Dobro veče!Šta se radi?
?
Nevalja, bolji je stari
Tomislave,novi avatar 
Jer to Kramer iz Seinfelda?
Dobro veče!Šta se radi?
?
Nevalja, bolji je stari
Stari su mi popljuvali,zato sam mijenjao
Tomislave,novi avatar 
Jer to Kramer iz Seinfelda?
Je.Jel dobar?
eto napravio sam ono sto su mi preporucili za povecanje fpsa u cod4,i radi,sad imam avg 150
,prijedje to i 230 i spusti se ispod 100 ali sredina je 150-ak slikica po sekundi
Koliko ja znam da vsync ne postoji u codu i da vsync sam 30 fpsa ogranici..
Dobro, dal postoji nemam pojma, al da ogranići na 30FPS-a to je laž, ograniči na onoliko koliko ti je potrebno (recimo meni je GRID ograničio na 60, HAWX na 75, BPC na 65 itd.)
slab spam danas.....na vikend najmanje 20 str.
Batista jel planiraš išta novog napravit?
Pa da, nasao sam LED-ice od od 45 i 30 CD, to je naspram ovih mojih od 3,6 monstruozno. Taj light show me zapalil.
da ali falit će ti struje
Koliko ja znam da vsync ne postoji u codu i da vsync sam 30 fpsa ogranici..
Dobro, dal postoji nemam pojma, al da ogranići na 30FPS-a to je laž, ograniči na onoliko koliko ti je potrebno (recimo meni je GRID ograničio na 60, HAWX na 75, BPC na 65 itd.)
A kak da znam na koliko ogranici.Mislim ja sam cuo negdje da ogranici na 30 zato kaj oko 24-26 fpsa primjeti.
Pa da, nasao sam LED-ice od od 45 i 30 CD, to je naspram ovih mojih od 3,6 monstruozno. Taj light show me zapalil.
Stari, nije to za LPT shemu :) , tj. je ali uz vanjsko napajanje, imas u BUG-u 142 sve objasnjeno
Stari, nije to za LPT shemu :) , tj. je ali uz vanjsko napajanje, imas u BUG-u 142 sve objasnjeno
jbg ali nemam taj broj
A kak da znam na koliko ogranici.Mislim ja sam cuo negdje da ogranici na 30 zato kaj oko 24-26 fpsa primjeti.
Ne znam... Koliko grafa najmanje daje na toliko se ograniči... Ti sa svojom nemoj to ograničavati, neka samo ide ona 
Bas gledam, ove LED-ice od 42 CD (1W) zderu oko 400mA, a i pronaso sam "obicne" 5mm LED-ice od 32 CD koje kostaju 3,5 kn... Do sad sam kupovao u Kronosu jer im je web stranica predobra naspram Chipotekinoj. Al sad sam se prebacil na Chipoteku jer su cijene smijesne.
Pozdrav spameri, što se radi?
jbg ali nemam taj broj
Skini s THR-a, ima tamo cijeli pack do 200 broja.
Zahebava
!Ti?
jbg ali nemam taj broj
Skini s THR-a, ima tamo cijeli pack do 200 broja.
skinija bi ja ali mi nitko neda pozivnicu a nema šta nisam ponudija u zamjenu
Počinjemo spamati
Ne znam... Koliko grafa najmanje daje na toliko se ograniči... Ti sa svojom nemoj to ograničavati, neka samo ide ona 
Ma kakvi nis je na ogranicujem nego oly ja sam malo testove radio posto nemogu dic voltazu pa sam gledao malo u ATTu kako stojim sa scoreom kada mi je gpu na 690 a memory na 950 i takav scor mi je veci nego kada mi je memory na 790 i gpu na 810 tak da ce mi ostat gpu na 690 a memory 950 i tak mi je veci scor u 3d benchu a i valjda dobim koji fps vise.
a ono kaj sam ti pokazival u ATT u za napon to je neki error bio i to mi rijetko kad dode jer kad upalim ATT bez errora a neznam kak napravit da upalim sa errorima onda nemam to a kad je sa errorima i kad ga palim 10 minuta to jest malo ga brejkam onda kako kad dode trimmer i votage a inace ne.
Zahebava
!Ti?
lagano ispaljujem i tako...
Bas gledam LED-icu od 20W, kosta samo 350 kn :DDD
Liga prvaka će za sat i još malo minuta
.Kakve su vaše prognoze?Ja mislim da će Inter razbit Chelseu
I ja cu to gledati...odličan dan u školi danas...
ko ti je to na avataru?
onaj iz Seinfelda, ali ne mogu se sjetit kako se zove...
I ja cu to gledati...odličan dan u školi danas...
ko ti je to na avataru?
onaj iz Seinfelda, ali ne mogu se sjetit kako se zove...
Kramer se zove