- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajde neka neto pod Humor napise: - dolazi nam Fermi :) , ja necu zbog TD xDD
Pi*ko 
tak, evo ti ga na :P
Pomoću nekog GIF kreatora možeš
Pi*ko 
E otišao sam u Humor, napisao ovo tvoje, primaknuo miša na gumb pošalji i onda su ispred mene počele prolaziti uspomene iz života 
Pi*ko 
E otišao sam u Humor, napisao ovo tvoje, primaknuo miša na gumb pošalji i onda su ispred mene počele prolaziti uspomene iz života 
Bog ti daj zdravlje :)
Ajm jor fater...
Ajm jor fater...
Teško 

niz
Ajm jor fater...
sljedeći niz
Ajm jor fater...
Teško 

greška u nizu...
P.S. ako do 22.30 nitko ne napise vecer,mozda ipak svratim.
P.S. ako do 22.30 nitko ne napise vecer,mozda ipak svratim.
a td cerini?
spam čisti
Sad će Nespavalice nebrini luckyluke
evo,ako napises vecer kako ste ja odmah dolazim,moze?
evo,ako napises vecer kako ste ja odmah dolazim,moze?
Pozivaš na spam..
LOCK
lock...
dobro veče svima, kako kome xD, no da prebacim na temu da se malo trgate :
Meni frend veli na nastavi da ima neku zamjenu i da ostanem poslije nastave... ja prihvatil i kad je završila nastava veli mi on da ima psp i brijem 10 origi igre i da ga želi zamjenit za laptop s frajerom s kojim se dogovoril... pitam ga koje su performanse laptopa veli on da nezna, lol , kao veli da je dost dobro... kad smo došli na to mjesto evo frajer izvadil laptop i sad frenda zanimalo kaj ima.... no kak on nezna kak se ram-i provjere xD, naravno otišo sam ja pogledat jer ga je zanimalo i procesor isto, a dok sam ja gledo to frajer se ono kurchi kak ima 12 gb rama sony-ev vivo ak se ne varam model, dok ja pogledam ono jedva 128 RAM-a ono wtf ?!! xD .... a frajer veli da ima 12 gb, a xp ne očitava više od 3,22 gb i da imaš više.... već mi je bilo sumnjivo dost toga i frajer je tražio za to 1600kn, pa je spustio na 1200kn, naravno psp + nekaj tehničko vrijedno poput fotića, moba itd... Ja da sam na njegovom mjestu ja bih već odavno odusto, e da lol... još mu frajer nudi kao bateriju koja može služit poput stalka za laptop kao 3 puta većeg kapaciteta i kao to košta 500kn xD.... nabio cijene za takav laptop od 128 mb rama 585 mhz procesor, neka usrana integrirana grafa za 1600kn !!!!! ono bolje da uloži još 600 kn pa da si kupi solidan mini laptop koji je jači 2-3 puta od ovog.... al šta ćeš, neki su naivni xD
ajde šuti i pusti ljude da odmaraju kad mogu 
ja moran sad hebeni likovni ucit, pisemo ponovljeni kontrolni danas 
ahhahahahahh likovni...
ahhahahahahh likovni...
točnije likovna umjetnost, aj bar je za razliku od drugih gimnazija imamo jednu godinu, a profi je ovo prvi put u zivotu da ponavlja kontrolni zbog aseva (a radi i u gimnaziji i obrtnickim skolama)
Nije tesko nego niko ne uci.. u nasoj skoli je tolika zahebancija.. palo razred ih je dosad 5(samo u gimn, u ciloj skoli 20-30 ljudi) moje godiste.. ovog iz moje skole ako pica jos jedan sat izbacuju iz skole, a ja san vec posta prijatelj sa voditeljicon smjene... a upozna san je 2 dan prvog razreda
da da... jucer biologija kontrolni nemoze lakse 7 aseva, nesto duja, 2 trice i 3 cetvorke od 21 covika u razredu
sta ima kod vas? =]
A ja san jučer dobija 4 iz kontrolnog - biologija i 5 iz engleskog - slušni test