Sefe,tim postom skupio si povelik broj TD-a
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel velika razlika u performansama između Core i3 530 i Pentium Dual Core E6500?
Mitsuoka,Oly,Zed zar je tako zabavno klikat po TD-ovima?

Ja sad krecem sa TU-ovima,neznam za vas 
Jel velika razlika u performansama između Core i3 530 i Pentium Dual Core E6500?
U igrama nemam pojma, u globalu je ogromna (jer ima HT, pa se ponaša kao četverojezgraš)

očigledno

Pa malo da okrenemo ploču :)
Kakav mjesec za gamere....
Dajte koristite TU i TD u pravu svrhu!
Dajte koristite TU i TD u pravu svrhu!
E ovdje sam ti u pravu svrhu dao TD 
mitu

Evo šef ti odgovorio.Usput uvježbavamo se za kolegijalnost,a i moramo biti spremni za akcije.Ovo ti dođe ko"Ništa nas ne smije iznenaditi"da vidimo ko će priskočit kad je frka
...
To mi je za dobar dan bilo, jel?
To mi je za dobar dan bilo, jel?
Ovdje bi išao TU, ali TD mi je trenutno više fora 
Kad će Gothic Arkanium...
Evo Šefe:
Na prvoj piše:
Error 1316. A network error occurred while attemting to read from the file C:\Windows\installer\vmware workstation.msi
Na drugoj:
Isto
A na trečoj:
The MSI
C:\Users\XXX\AppData\Local\Temp\vmware_1266951519\vmware player.msi falied.
Prestajem s djeljenjem TD-ova... Ispunio sam dnevnu normu :)
Kako je lijepo vratiti se iz škole
Ovdje bi išao TU, ali TD mi je trenutno više fora 
Eto završili smo i s time..
Oly kako ti ide krajza na rezi 1680x1050(ako znaš možda) s jednom 4870...?
Eto završili smo i s time..
Oly kako ti ide krajza na rezi 1680x1050(ako znaš možda) s jednom 4870...?
Neznam na toj rezi, ali znam da ide na 1920 x 1080 oko 20 FPS-a (s clockom @ 3.6GHz ide na 25FPS-a)... Možda izgleda malo, ali kažem ti da nema frame dropova, i gotovo da ne primjetiš da je to samo 20 FPS-a (od oka bi rekao da je više od 25 FPS-a)
Upravo sam premjestil cca 100 GB podataka na DVD-ove. Kad su najavili Blue-Ray, mislio sam - kome to treba.... A sad... i tata bi sine :)
bok ljudovi,ako bi jedna dobra dusa mogla odgovorit na moje pitanje iliti problem,situacija od jucer - igram krizu i sve fino radi jedno 4+ sata i kad odjednom se samo smrzne,nakon cega sam morao restartat cijeli sustav,danas sam probavo ponovo,ali opet isto,moze bit da je greska u igri (piratica) dodjem do zadnjeg dijela,nakon one nuklearke,kad vanzemaljci ojacaju i onda napadaju brod,i kad se dignem da se odem borit,tu mi zasteka...i tako stalno,jel moze biti da je problem u otkljucanoj jezgri na procu,konfa pod 'moj pc',iako sumnjam jer je normalno radilo do tog trenutka
bio sam igrao i krizu war. i dodjem do onog vlaka sto se treba vozit na njemu i branit se smrzne se i tamo,probat cu jos jednom pa javim
et ako bi itko mogao rec,da ne otvaram novu temu bzvz,tnx
Da li je CPU potpuno stabilan (2h testiran u OCCT-u)
vidis nisam se tog sjetio,to cu sutra,sad je malo kasno,al igrao sam cod 4 jedno 2 sata i nije bilo stekanja,blokiranja...bit ce da je to do igrice 
hvala
vidis nisam se tog sjetio,to cu sutra,sad je malo kasno,al igrao sam cod 4 jedno 2 sata i nije bilo stekanja,blokiranja...bit ce da je to do igrice 
hvala
Crysis ti je malo više voli trošiti hardver... Meni recimo i najmanja nestabilnost u clocku je rezultirala rušenjem sustava (tj. ovim zamrzavanjem slike)
Večer ekipa 

Jel ima di kupiti SATA-molex konektor?
HELP
U ducanu info. opreme koja pruza i servis spomenute robe :)
Svugdje... Ja ti imam par njih (samo su u funkciji :)))