Zašto
Zato
Zašto
Zato
Zašto
Ma previše posla imam(zapravo sam sam sebi previše stvari nabio tako da se možda javim s vremena na vrijeme, ali ništa duže od toga...)
Zašto
Ma previše posla imam(zapravo sam sam sebi previše stvari nabio tako da se možda javim s vremena na vrijeme, ali ništa duže od toga...)
A fućkaj ga
Zašto
Zato
loš li loš ajde napunite ga TD-ima 
Heh čini se da Bug forum uzima puno vremena
Heh čini se da Bug forum uzima puno vremena
Ma jok, morat ću neka istraživanja provodit tako da ću bit svugdje, ugl trening, škola i onda udri po spisima...
Di je taj mačor kad ga čovjek treba....?
e ljudi, ako pišem nekome pismo, ali ne znam je li gđa ili gđica, kako da onda napišem(bez nekih pošalica, pismo je ozbiljne naravi)
e ljudi, ako pišem nekome pismo, ali ne znam je li gđa ili gđica, kako da onda napišem(bez nekih pošalica, pismo je ozbiljne naravi)
Poštovana...
Poštovana...
Primio na znanje, sad sam i ja mislio to, ali išao sam onom tehnikom da joj ime spomenem na početku, ali nema veze...hvala
Dobro jutro ljudi.
Jutro Šefe. Ponovo na mobiću a?
Sretan rođendan: Beno, biker_boyz_2, cosa, gogi95, goran23, Jerome Jr., macho_st, MiGnho7, pay4allnet, Ralisimus, suljo137, tomo23, Tomy_88, Tomy_99, vatro
Misli ja sam ja to i prije radit samo mi je uvik izbacivalo pogrešku. Pa sam bija odusta.
Misli ja sam ja to i prije radit samo mi je uvik izbacivalo pogrešku. Pa sam bija odusta.
aalo vi piz*e sutra nemate skole, ni mioc ni gradjevinska, mi jedini imamo... 
kako zbog ćega?
HAHAHAHA
kako zbog ćega?
HAHAHAHA
pa umra je ravnatelj..
Dobro jutro
@Ivan M. ja imam Optimu
Dobro jutro
@Ivan M. ja imam Optimu
Jesi je ti spajao ili netko drugi?
pa umra je ravnatelj..
kako znaš, al je bila obavjest, a nama i građevinskoj nije isti ravnatelj
pa umra je ravnatelj..
bia je on prije u vasoj ja mislin pa je onda otisa u gradj... ali niko ti nema skole sutra.... znan ih masu iz tvoje i niko nema.. cak ni mioc nema koliko san cuja
pa umra je ravnatelj..
bia je on prije u vasoj ja mislin pa je onda otisa u gradj... ali niko ti nema skole sutra.... znan ih masu iz tvoje i niko nema.. cak ni mioc nema koliko san cuja
ok dobro da si reka, jer jučer nisam bija u školi pa nisam čuja
P.S. šta ćeš danas nosit