- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
to je to šefe, živimo sport!!!
Večer spameri.Pa dobro ko je ovolko lopatao,sad ja moram lopatom razgrnuti spam da dođem do birca.Evo ja malo lemio,al nisam mogo dugo nevalja lemilica,pa sam igrao malo Gothic(opet).Opet postam ako neko treba key za HON imam još par komada...
neznam vise ni sam,prestat mi nije problem,ni najmanje,al eto,a sta je HON?
to je to šefe, živimo sport!!!
Jučer kad smo na tjelesnom igrali košarku sjetio sam se zero cool-a jer stalno trkelja o košarci 
Moram opet, dokaz da sam veliki spamer...
A onda se ja pitam da zašto meni crkavaju grafičke 
Moram manje vremena na BOL-u provoditi 
ma nema sta pravi ste spameri
,a oce li mi ko odgovorit na pitanje?
Večer spameri.Pa dobro ko je ovolko lopatao,sad ja moram lopatom razgrnuti spam da dođem do birca.Evo ja malo lemio,al nisam mogo dugo nevalja lemilica,pa sam igrao malo Gothic(opet).Opet postam ako neko treba key za HON imam još par komada...
Ne igram HoN, ali kad već kažeš da imaš viška keyeva pomozi ovim ljudima 
neznam vise ni sam,prestat mi nije problem,ni najmanje,al eto,a sta je HON?
Heroes of Neverwerth 
Haha tek sam kasnije skontao da si već slao keyeve.. 
Ali dobro, opet si učinija dobra..
ma nema sta pravi ste spameri
,a oce li mi ko odgovorit na pitanje?
hvala, hvala, ajde da ne čekaš više, da može se otkrit jesi li konzumirao pivu u zadnjih 6 mjeseci a kamoli nešto poput nikotina, ne mogu ti stručno objasnit ali sve u svemu tijelo pamti, npr. znam da ako neko konzumira maricu da 6 mjeseci treba da se to očisti, a nikotinu isto treba neko vrijeme, ne može se doznat osim ako ti ne testiraju neke tekućine tjelesne(mokraću)
ma sutra ujutro oko 6 ipo sati ce mi vadit krv,ono nalazi za masnocu u krvi,zeljezo i sta vec ide pa me zanima za nikotn.
Znam da se vidi kroz urin, ali kroz krv ne znam...
...ma ne brini...ja uvjek prije vađenja krvi popušim koji joint da se malo smirim...
...ma ne brini...ja uvjek prije vađenja krvi popušim koji joint da se malo smirim...
Zato i jesi tak sav nestasan
Pa nama onda dođeš spamati 
Večer spameri 
A mene ne bi pozdravio
!
Večer i tebi!
Večer Tomislave eto pozdravio sam te 
Nisi skužio!Pozdravljaš spamere,što ja nisam
Dobra večer,još jednom!
a HON jel to vise slici Wow-u ili napr. Warcraft regin of chaos ili nesto trece?
Da, ali vidi se kad je neko pasivni i aktivni pušač, jer kad onaj koji je povukao dim izbaci dim iz sebe nije istog sastava kao i onaj povučeni, tako da se vidi razlika aktivnog i pasivnog pušača
Da, ali vidi se kad je neko pasivni i aktivni pušač, jer kad onaj koji je povukao dim izbaci dim iz sebe nije istog sastava kao i onaj povučeni, tako da se vidi razlika aktivnog i pasivnog pušača
bogu hvala,jer najmanje 2h svaki dan provedem kao pasivni pusac,a zapalim 2 puta tjedno.
Večeras se za našeg Faka navija...
a HON jel to vise slici Wow-u ili napr. Warcraft regin of chaos ili nesto trece?
Nisam igrao niš od toga,tak da neznam ti reć.To je kao nekakav Dota,pa si ti sad misli.Al ajd,imaš 60 heroja,svi su jednake jačine u početku,igrt možeš od 1 na 1 do 5 na 5.Kupuješ iteme kojima upgredaš svog heroja,ubijaš kripove i dobijaš novac sa kojim kupuješ kaj ti treba,možeš ubit drugog heroja,al može i on tebe.Kripovi prodiru u bazu koju čuvaš,kao i tvoj protivnik.Eto ukratko,al imaš sve objašnjeno na službenoj stranici...
Open!
Dobro jutro svima!
Jutro,gibam u školu...Uživajte!
Jutro, ajmo spavalice, u školu ili na posao...
btw, 2 dana zaredom se piše u nespavalicama nakon radnog vremena...
Jutro pijandure.....