Da rekao si to već. XP troši, valjda i sam znaš, daleko manje od viste/7
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da rekao si to već. XP troši, valjda i sam znaš, daleko manje od viste/7
Znam,nisam glup
Sad mi je na XP-u sa samo upaljenom Operom na 450 mb a kad se tek upali oko 290 mb,tako da mi ne smeta!I kap što sam rekao lako obrišem Windows 7
Da će radit - hoće ,druga je priča kak! Savjet - ako baš hoćeš ,probaj ,ali pomogni si sa jednim USB-om od 2 GB za Ready Boost!!
Uh... Ako ti je u XP-u tako, malo me strah pomisliti kako će biti u Win 7
(evo god mene je ovakva situacija... Putpuni idle, sa otvorenim Safarijem odakle upravo ovo pišem, 1.41GB se upravo troši)
No imao sam Vistu na jednom kompu s 1.25GB RAM-a i potrošnja u Idleu je bila oko 650MB-800MB 
Čuj ,meni je sad idle oko 2 GB ,od 8 , a radi samo FF i Outlook + 54 procesa u Task Manageru. Kaj je više rama ,više ga se troši!! Vista je na istoj kanti samo u idle-u gutala 1.5 GB ,bez ijednog otvorenog programa.
Sad mi je na XP-u sa samo upaljenom Operom na 450 mb a kad se tek upali oko 290 mb,tako da mi ne smeta!I kap što sam rekao lako obrišem Windows 7
Da će radit - hoće ,druga je priča kak! Savjet - ako baš hoćeš ,probaj ,ali pomogni si sa jednim USB-om od 2 GB za Ready Boost!!
Hvala,za to nisam znao ni da postoji
.Jel to pouzdano i jel dobro radi?
Kod mene su se neke aplikacije brže dizale (Photoshop, MS office i ostale). Isto probaj pa vidi
Kod mene su se neke aplikacije brže dizale (Photoshop, MS office i ostale). Isto probaj pa vidi
Hvala.Probat ću!
A ni nemam Windows 7 još.Dobit ću ga od prijatelja koji nema pojma o kompovima(pa neznam još koja je edicija,misli da Ultimate).I ja ga pitam jel 32-bitna ili 64-bitna,a on kaže da je 64.A ima 512 mb RAM-a
Jednostavno ,moraš probat!! Samo ima problem - neće svi USB-i radit u Ready Boost modu. Neki ''nisu pogodni'' za to i onda te sistem otpili!!
Tu moraš ići u Registar i promjenit jednu cifru ,postat ću ti ovdje samo da nađem adresu u registru!!
Jednostavno ,moraš probat!! Samo ima problem - neće svi USB-i radit u Ready Boost modu. Neki ''nisu pogodni'' za to i onda te sistem otpili!!
Tu moraš ići u Registar i promjenit jednu cifru ,postat ću ti ovdje samo da nađem adresu u registru!!
Ne moraš!Ako ga nabavim,pitat ću te onda ako moj USB ne bude radio.
Hvala svejedno!
Dobro ,samo ti pitaj ,ja ću svejedno stavit gdi se to mijenja zbog svih ostalih ovdje!!
meni bi ovo pomoglo... imam jedan externi hard disk koji mogu tako spojit, ali ga otpili, a imam i usb tako da probam..
Proklet bil i t-shrot i vip koji rade "sve zbog nas" - sve je to ista bagra !! Fuj...
Igra li tko od vas ovdje Empire total war?
Hvala.Probat ću!
A ni nemam Windows 7 još.Dobit ću ga od prijatelja koji nema pojma o kompovima(pa neznam još koja je edicija,misli da Ultimate).I ja ga pitam jel 32-bitna ili 64-bitna,a on kaže da je 64.A ima 512 mb RAM-a
64 bitna inače ne može na tvoj komp jer ti procesor ne podržava 64 bitne instrukcije, a mislim da prijatelj isto malo serucka 
Večer ljudi!Šta se radi kod vas?Evo ja gledam TV i sjedim za kompom...
A ja sam evo nezaposlen... Razmišljam da odem updatati Unigine benchmark liste, ali mi se baš to i ne da raditi 
Gibam sad,brat želi na komp...
A ja sam evo nezaposlen... Razmišljam da odem updatati Unigine benchmark liste, ali mi se baš to i ne da raditi 
Ljencino ljena..Nemas sta radit a neda ti se radit.JOoj oly jooj 
Ljencino ljena..Nemas sta radit a neda ti se radit.JOoj oly jooj 
E baš sam krenuo i odustao 
Idem ja malo nabaciti Far Cry 2... Kupio sam dosta oružje jučer pa ga idem malo isprobati (sniper, bacač plamena, neki ručni top... Uglavnom zakon je to
)
@Šef, ma uvijek kad krenem road to indenpendence izbaci me iz igre, pa me zanima jesi li imao iskustva s tim
meni bi ovo pomoglo... imam jedan externi hard disk koji mogu tako spojit, ali ga otpili, a imam i usb tako da probam..
Evo ,pročitaj i probaj!! KLIK
Oly, i bolje ti je.
Samo da mi je vidit FC2 na tvom kompjuteru, kad se sjetim kako je na mom bilo predivno, izlazak sunca i slično, ma prekrasno...
Ne, odigram prvu bitku i onda samo nakon što ih tamo pobijem dođe bijeli ekran i error report, više se ni ne sjećam je li neki .dll file ili tako nešto...
Ne, odigram prvu bitku i onda samo nakon što ih tamo pobijem dođe bijeli ekran i error report, više se ni ne sjećam je li neki .dll file ili tako nešto...
Ako ti fali neki .dll skini ga i ubaci u folder Windows>System32 KLIKNI ME!
Hitno preporučiti neku igru, da je jako zanimljiva, bilo koji žanr...
http://www.igra.hr/singlestart.asp?id=186
evo,dužnik si mi
http://www.igra.hr/singlestart.asp?id=186
evo,dužnik si mi
Izludio me nedavno taj tvoj ping pong.....
:-)