Kako vas nije sram?
Zašto sad ? 
Kako vas nije sram?
Zašto sad ? 
Hvala ti
Pritisnuo bi HVALA da ima ali nema xD
Kako vas nije sram?
Zašto sad ? 
Ne brini se to se tebe ne tiće nego druge kolege naše drage nikad priznate profesije
Evo,prošlo je točno godina dana od kad sam na forumu pa da častim
hvala baš mi je pasalo samo još da je koja pivica i bilo bi za prste polizat ili koje janje na žaru
hvala baš mi je pasalo samo još da je koja pivica i bilo bi za prste polizat ili koje janje na žaru
Vidiš da se je potrudio oko organizacije ,a ti bi još janje 
Evo ga,to je Royal ispekao
Sad je to pravo MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM mljac
Nisam fuckin profa me nije pustil. Kaže ona meni da će bit još presjednika i da sidnem jer ću dobit asa.
Pozdrav društvo!
Evo i mene nakon nekoliko dana neplanirane stanke. Imalo smo havariju na dalekovodu pa smo bili bez struje par dana. Katastrofa!
Što ima novo kod vas?! Ja se spremam za još jedan ispit... 
Jel ikome kad minja izmedu teme koje prati i teme u kojima sudjelujem pojavi ekran da se ulogira. Evo meni već peti put a kad kliknem na narančasti balon da me baci na nepročitano stalno daje pogrešku da nemože nać
Ima li Windows 7 drivere za sve grafičke kartice?
Ima svoje univerzalne...
Za svoju ne mogu naći nikako,kad je živi fosil
Heheh
Šta ima braćo?
u nespavalicama živo a?
Raditi će ti ona na Win 7, ali hadverska snaga tvoga kompa nije baš za Win 7 
Jel ikome kad minja izmedu teme koje prati i teme u kojima sudjelujem pojavi ekran da se ulogira. Evo meni već peti put a kad kliknem na narančasti balon da me baci na nepročitano stalno daje pogrešku da nemože nać
Raditi će ti ona na Win 7, ali hadverska snaga tvoga kompa nije baš za Win 7 
Ići će na dual boot sa Windows XP pa lagano obrišem ako ne bude išlo.I pročitao sam u Enteru(inače čitam Bug
) da ide i s 512 mb RAM-a,isprobao netko od redakcije(valjda ne laže
)
Meni ne
Isti problem i ja imam... Već sam pomislio da je nešto s Operom problem! 
Radi se očito neko održavanje ili update foruma 
Ići će na dual boot sa Windows XP pa lagano obrišem ako ne bude išlo.I pročitao sam u Enteru(inače čitam Bug
)
Ide da na 512MB, ali kada ti je u idleu potrošnja od recimo 390MB, nije ti baš svejedno 
)
Ide da na 512MB, ali kada ti je u idleu potrošnja od recimo 390MB, nije ti baš svejedno 
Sad mi je na XP-u sa samo upaljenom Operom na 450 mb a kad se tek upali oko 290 mb,tako da mi ne smeta!I kap što sam rekao lako obrišem Windows 7
Pozdrav spameri, evo mene natrag...malo sam se umorio...
Uh... Ako ti je u XP-u tako, malo me strah pomisliti kako će biti u Win 7
(evo god mene je ovakva situacija... Putpuni idle, sa otvorenim Safarijem odakle upravo ovo pišem, 1.41GB se upravo troši)
No imao sam Vistu na jednom kompu s 1.25GB RAM-a i potrošnja u Idleu je bila oko 650MB-800MB 
Pozdrav spameri, evo mene natrag...malo sam se odmorio...
sad možeš dalje spamat
Uh... Ako ti je u XP-u tako, malo me strah pomisliti kako će biti u Win 7
(evo god mene je ovakva situacija... Putpuni idle, sa otvorenim Safarijem odakle upravo ovo pišem, 1.41GB se upravo troši)
No imao sam Vistu na jednom kompu s 1.25GB RAM-a i potrošnja u Idleu je bila oko 650MB-800MB 
Evo vidi slike