LOCK 
Prerano zakljucavas,LOCK!
LOCK 
Prerano zakljucavas,LOCK!
UNLOCK evo spoiler 
ja neman prvu uru ^^ sada u 7.20 pljuščina da nemoze bit vece ali ono stvarno.. a sad samo sta sunce nije izaslo ^^ kako dobro
dosadnoooo opet nema se sta za radit
Dobro jutro 
Deaktivacija kod- na broj 0101
Pozdrav,nesto se Ivan M.u nespavalicama nakupio TD-ova hehe 
Piše kod- na 0101 za deaktivaciju ili kod+ za aktivaciju...
Jel može neko pomoć u vezi fizike. Auto vozi brzion 60km/h, počinje kočiti jednoliko usporeno i za 6sekundi staje. S kojom formulom da izračunam put?
ajme da si me pita, prije 4 mis, odg bi ti ka iz topa...
ajme da si me pita, prije 4 mis, odg bi ti ka iz topa...
daj ne muljaj
Ma gdje nam je Ivan M ,čudi me kako nije počeo spamati već 
Ide bez navodnika..heh,ide ona trokutasta kvačica iznad slova o(nemrem ju naći na tipkovnici slovo v naopako)...
Evo probat ću ovako prebacit cijeli text,neda mi copy-paste pa moram prvo spremiti kao text:
Uslugu cete deaktivirati slanjem SMS poruke za deaktivaciju, u obliku kôd-, na broj 0101.
U svakom trenutku možete provjeriti koje su kategorije aktivirane - pošaljite poruku INF? na 0101.
ja mis da san rješia mat...
prvi kolokvij 82, treci 54...
to je 4 i 2 ocjena, skupa 3
i sad ako ne prođen jedan skine ocjenu na 2 i ja gotov
Svi gledaju da te s*ebu,jer ovak dok ti skužiš potrošiš 800 poruka,a njima se džep puni...
Svi gledaju da te s*ebu,jer ovak dok ti skužiš potrošiš 800 poruka,a njima se džep puni...
ma tcom je banda lopovska...samo da skupe para...ko i taj internet....za te pare bi trebo bit duplo brzi i trebali bi uravnotezit down sa up-om....al ljudi ga ipak imaju....
evo jura za tebe i za ostale....
...e baš hvala, treba mi nešto za oporavak od ovog ubitačnog inauguracijskog govora...onoga tko ga je pisao
trebalo bi vratiti u školske klupe da se nauči suvislo izražavati, bez ponavljanja na svakoj drugoj stranici...
Pozdrav ekipa 
evo jura za tebe i za ostale....
...e baš hvala, treba mi nešto za oporavak od ovog ubitačnog inauguracijskog govora...onoga tko ga je pisao
trebalo bi vratiti u školske klupe da se nauči suvislo izražavati, bez ponavljanja na svakoj drugoj stranici...
a jesi cjepidlaka,najbolje da si ga ti napisao