Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.499.844
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Šef kaže...
Awwww...dobra vecer...naspavao sam se tako da mogu ucit dokasna...
Stevane 1000kn za patike, i ja bi tako da oće moja mater, najviše što je tila dat je oko 700kn, i jedva je nagovorio.

ja bi kupio za 500 i ovo sta ostane nesto za masinu kupit..http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-innocent.gif

Mi zgodni uvijek bez šminke hodamo
16 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
Mitsuoka kaže...
Šef kaže...
Stevane 1000kn za patike, i ja bi tako da oće moja mater, najviše što je tila dat je oko 700kn, i jedva je nagovorio.

moja se vec naucila na 1000kn za patike zadnjih 5 godina ^^

ja ih ne bi mučio za više od 400 kn.Uvijek si kupim Umbro S5 za 350-tak kuna i traju sezonu-dvijeSmijeh

na moju nogu sve sta mogu uvik su oko 1000kn... 47-48

16 godina

moze netko dodat ovdje malo zato sto samo ja stavljam...a stvarno ima dobrih samo mi se neda trazit...a i da se malo nasmijete :D

16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

sada nije bilo veceg broja,ja kupio 44.5....nadam se da mi nece brzo porasti noga :))

hahah

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
16 godina
stevan94 kaže...

sada nije bilo veceg broja,ja kupio 44.5....nadam se da mi nece brzo porasti noga :))

hahah

tako ja kupim za 2 broja vece i za 3mj vec male..http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-surprised.gif

18 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
Mitsuoka kaže...
Šef kaže...

moja se vec naucila na 1000kn za patike zadnjih 5 godina ^^

ja ih ne bi mučio za više od 400 kn.Uvijek si kupim Umbro S5 za 350-tak kuna i traju sezonu-dvijeSmijeh

Inače kupim bilo koje Marc Ecko Unld broj 47 Smijeh

18 godina
neaktivan

Moje se vrte uvijek oko 700kn - praktički uvijek kupim ono što mi se svidi, ali većina se vrtila oko ove cifre.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina

ajde ljudi spamajte...sta je ovo 5 postova u 15min...a nazivate se spameri..Smijeh

16 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...

ajde ljudi spamajte...sta je ovo 5 postova u 15min...a nazivate se spameri..Smijeh

Evo spamamo http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-wink.gif

RIDER
18 godina

Ti bokca, ovdje neki kupuju "šlape" iznad 500 kn... Ja jedva krpam kraj s krajem, a ovi se razbacuju s lovom... Vele, kriza je...

16 godina
neaktivan

gledate li ligu prvaka..??

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
16 godina
neaktivan

pogledajte ovo, ako koga zanima...

nije moj oglas, ali cijena je vrhunska...

16 godina
neaktivan
Batista kaže...

Ti bokca, ovdje neki kupuju "šlape" iznad 500 kn... Ja jedva krpam kraj s krajem, a ovi se razbacuju s lovom... Vele, kriza je...

Pa tako je u nas. Kad ljudi najviše kukaju da nemaju tada najviše troše. Tako meni stric kuka nema se love cile godine pa mi rodici kupi auto.Smijeh

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...

Ovo se stvarno ne propušta

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
rider15 kaže...
rocker55555 kaže...

Evo spamamo http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-wink.gif

jeeeee..http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-kiss.gif

17 godina
neaktivan
Ja sam danas isto bio u shoppingu, kupit patike i robu, i nakraju nista od patika, nisam ih nasao u trgovackim centrima, trazio sam bas specificne, a mater nije tila ic u 'stari grad', u jezgru, a tamo ima bas ducan (necu reklamirat) sa tom robom i patikama.
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
16 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...

Bome je cijena vrhunska ,samo me zanima kroz šta je sve ta grafa  prošla kad joj je cijena 300 kuna Izlanuo se

RIDER
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.2.2010 21:41 (rider15).
17 godina
neaktivan
I ja bi vidio oglas... :(
O čemu je riječ?
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
16 godina
neaktivan
rider15 kaže...
stipica_zd kaže...

Bome je cijena vrhunska ,samo me zanima kroz šta je sve ta grafa  prošla kad joj je cijena 350 kunaIzlanuo se

300 kuna

16 godina
neaktivan
Šef kaže...
I ja bi vidio oglas... :(
O čemu je riječ?

o

ATI RADEON HD 5670
16 godina

ja trebam sad u subotu na vlak i pravac sisak po nove tenisise...snijeg se otopio(napokon)...http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-innocent.gif

16 godina
neaktivan
P4k1 kaže...
rider15 kaže...
stipica_zd kaže...

Bome je cijena vrhunska ,samo me zanima kroz šta je sve ta grafa  prošla kad joj je cijena 350 kunaIzlanuo se

300 kuna

Znam sad sam vidio i ispravio Izlanuo se

RIDER
17 godina
neaktivan

Dobra večer,nisam spamao cijeli dan jer sam morao srediti svoj toughbook-laptop.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Ja sam danas isto bio u shoppingu, kupit patike i robu, i nakraju nista od patika, nisam ih nasao u trgovackim centrima, trazio sam bas specificne, a mater nije tila ic u 'stari grad', u jezgru, a tamo ima bas ducan (necu reklamirat) sa tom robom i patikama.

i ja sam prije 2-3 tjedna preša cijelu robnu i ništa od patika...

koje tražiš točno? moram uzeti neke, a pojma nemam što me privlači...

a onaj oglas ti je 5670 grafa za 300 kn, hitno...nova je oko 700(ne znam točno, ne zanima me pa nisam gledao)Smijeh

17 godina
neaktivan

Oooooooouu Shiiiiiiit! 10.2 ATI Catalyst driveri su zakon!!! Crossfire radi kao da ga je netko nauljio! Far Cry 2 ide na ovim driverima nevjerojatno dobro Osmijeh

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
16 godina
neaktivan

Evo svi kojima je škola ujutro imate oprevdanje da pitate profesore da vas puste kući jer ste vi domoljubni učenik i da morate gledat inauguarijaciju novog presjednika.

16 godina

ma idem ja........boli me glava pa odo u krpe..http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-innocent.gif....evo vam jos malo pive pa se lijepo provedite do kasno u noc

18 godina
neaktivan
P4k1 kaže...
Batista kaže...

Pa tako je u nas. Kad ljudi najviše kukaju da nemaju tada najviše troše. Tako meni stric kuka nema se love cile godine pa mi rodici kupi auto.Smijeh

Neki štede negdje drugdje, neki imaju 3 para od 300kn, neki jedan od 900, nekome traju 2 mjeseca, a nekome 2 godine.

Sve to ovisi - ja znam da ja nemam problema dati više za nešto što mi se sviđa i u čemu ću se udobno i dobro osjećati.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan

Evo jos malo pa u krevet,boli me glava i grlo...

Čovjek je rođen da trpi i radi...Ako to ne čini mora propasti...
17 godina

LOCK Osmijeh

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice