Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.535.159
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

od te dvi solucije najbolje alkohol...

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
17 godina
neaktivan

Evo odabro sam neke samogradnje...

Prodajem: Matičnu ploču Matsonic + Intel Pentium IV 1.7 Ghz, Floppy Disk Drive + odgovarajući kabel, Modeme (PCI), AsRock MBO + Athlon XP 2600+, ATI Radeon 9200 SE
17 godina
neaktivan

Evo bacam se na pravljenje force feedback miša...

Prodajem: Matičnu ploču Matsonic + Intel Pentium IV 1.7 Ghz, Floppy Disk Drive + odgovarajući kabel, Modeme (PCI), AsRock MBO + Athlon XP 2600+, ATI Radeon 9200 SE
17 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Sto je to?
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Sto je to?

To ti je miš koji ima vibracije (hahaha) svaki put kad stisneš desni klik. Al sam se sad sjetio nečeg drugog. sjećate se one led lampe? ja sam sad pronašao (među ostalim) i 2 male lampice sa 3 voltnim žaruljama. ako ih spojim na bateriju i ugradim kako spada, davat će viiše nego dovoljno svjetla. Samo ću možda trebat malu pomoć ali o tome kasnije...

17 godina
neaktivan

jel zna itko gdje ima za kupit onaj držač za baterije (2 po mogućnosti)?

16 godina
neaktivan
RoyalBlood kaže...

jel zna itko gdje ima za kupit onaj držač za baterije (2 po mogućnosti)?

Chipoteka

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
17 godina
neaktivan

Ljudi kako ovdje ugraditi neku vrstu sklopke?

16 godina
neaktivan
RoyalBlood kaže...

Ljudi kako ovdje ugraditi neku vrstu sklopke?

Šta bi tija da sklopka radi?

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
17 godina
neaktivan
A kako cu ja sredit ono sa ventilatorom? Znaci kad bi stavija dva usb kabela na ventilator, on bi brze isa? Mogu li ih onda ustekat u usb hub?
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
17 godina
neaktivan

Jesi ti oprobao malo foldati na laptopu? Nevinašce

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
17 godina
neaktivan

Pali/Gasi

17 godina
neaktivan

Pa to je barem jednostavno Namigiva (valjda Nevinašce)

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
16 godina
neaktivan
RoyalBlood kaže...

Pali/Gasi

onda samo između + voda i tipke ili čega već ugradi bilo kakvu tipku za to

17 godina
neaktivan

Tnx...

Još 2 str. do 1000! Šta mislite tko će biti prvi?

16 godina
neaktivan

Ja naravno

17 godina

ja cu se potrudit... da budem no.1

EDit: da san ti TD, jos da sam sebi mogu TU

bilo bi idealno

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2010 16:55 (Makić).
16 godina
neaktivan

Ti meni ja tebi

17 godina
P4k1 kaže...

Ti meni ja tebi

a moga si i bez toga...Belji se

17 godina
neaktivan
RoyalBlood kaže...

I još nešto, jel zna itko neki mod ili samogradnjicu za napravit?

Neznam zakaj nemrem višestruko citirati na dvije stranice,al nema veze.Evo ti tema o modingu,a možda i pokoja ideja.A kaj se tiče drugog posta pali/gasi treba ti 2 reset gumba to je najlakše...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
17 godina
General Zed kaže...
RoyalBlood kaže...

I još nešto, jel zna itko neki mod ili samogradnjicu za napravit?

Neznam zakaj nemrem višestruko citirati na dvije stranice,al nema veze.Evo ti tema o modingu,a možda i pokoja ideja.A kaj se tiče drugog posta pali/gasi treba ti 2 reset gumba to je najlakše...

to nikad nisi ni moga.... bar ja

kad bi isa nesto visestrukocitirat...

idemo na ideje i sugestije napravit jos jednu temu...

16 godina
neaktivan

OVO NIJE SPAM!

Evo kupio disk,dolazi prekosutra,a s njim i snow leopard!

Čovjek je rođen da trpi i radi...Ako to ne čini mora propasti...
17 godina
neaktivan

Ajde samo ti idi ja ti bum stisnul hvala,ko za samjliće,al je zamrlo to juče.Kaj se tiče posta 1000 to bi zasluženo trebao biti netko od kreme spameraCool...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
17 godina

slazem se u potpunosti dva dana

dvi teme, kreativan sam....

17 godina
neaktivan
Tko Oly? Ja? Svaki dan spamamo tu i ti nisi vidio/procitao da sam na mobitelu pon-pet. Shame on you. Ali ako ima F@H za mobitel probat cu. :D
Paki što ne odgovaraš na ono?
16 godina
neaktivan
General Zed kaže...

Ajde samo ti idi ja ti bum stisnul hvala,ko za samjliće,al je zamrlo to juče.Kaj se tiče posta 1000 to bi zasluženo trebao biti netko od kreme spameraCool...

a zašto da oni poberu slavu kad sno mi sve napravili

17 godina
P4k1 kaže...
General Zed kaže...

a zašto da oni poberu slavu kad sno mi sve napravili

pa neznam kako mozes rec da mi poberemo slavu,

kad samo mi ucinili 1000str, skoro sami...

18 godina
neaktivan

Dobar dan spameri

Q
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
A kako cu ja sredit ono sa ventilatorom? Znaci kad bi stavija dva usb kabela na ventilator, on bi brze isa? Mogu li ih onda ustekat u usb hub?

da možeš samo ih spojiš u seriju i dobiješ 10V

18 godina

Bok svima kaj se dela, ovaj video sa RTL me podsjeca tj to je ista prica na jedan isto tak jako dobro odrađeni posel kontroliranog rusenja za cistu peticu 9/11.Smijeh U ovom drugom videu prevrtite na 19.00 pa onda pazljivo gledati ko to nije vidio, uglavnom ista stvar implozija zgrade fino precizno pada u hrpu ispod sebe kontrolirano i cisto nema kaj. Tak se sigurno ne rusi zgrada od celicno betonske konstrukcije ko kula od karata osim ako nije srusena ciljano, pa se moze reci ako nekaj izgleda ko patka i hoda ko, patka i gace ko patka pa sigurno nije magarac ti bokca vec patka htio to ko priznat ili ne samo to je od pocetka i bila patka u tom je poanta.Nevinašce To je inace privatna odlicna snimka a na fotki koju sam okacil vidi se fino di je udaril samo jedan avion, a zgrada je inace konstruirana da izdrzi udar tri aviona i to puno nize oko sredine i opet se ne bi cijela srusila tj ostao bi dolnji dio pa nije celik i beton putar i brasno.Nevinašce Ljepo se vidi da zgrada nakon udara aviona izgleda skroz normalno vatra gori u gornjem dijelu i na kraju bi se i ugasila kad odjednom ode ona skroz dole totalno nelogicno i nemoguce za one koji se razumiju u konstrukciju objekta i kak to funkcionira. Ne moze jedan udar aviona i jos visoko na ovakvu zgradu srusit sve ono ispod to su nebuloze i gluposti. A ovaj treci video je jos malo preciznog i kontroliranog rusenja zgrada vidite li jos koju slicnost s torenjevima blizancima? Kako je tek krasno pala dole zgrada 7 trgovinskog centra milina fino cisto ko po spagi, a ista prica je i na ovom videu broj 4 fino i uredno?.SmijehCoolBelji se

http://www.rtl.hr/spektakularna-implozija-americkog-nebodera-video-5885

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2010 17:20 (rambox).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice