Dobro jutro.
Tko to ovdje onako visoko diže žuti karton.
Neka ga sram bude 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dobar dan moji dragi spammeri. Evo ja iz škole. Za divno čudo danas je bija uspješan dan.
Dobro jutro.
Tko to ovdje onako visoko diže žuti karton.
Neka ga sram bude 
A tko tebi dade pola zvjezdice ,kolko si je tražio :
Ma kakva zvjezdica. Moje su uklesane u profil i nemaju mogućnost promjene

Ma kakva zvjezdica. Moje su uklesane u profil i nemaju mogućnost promjene

Ma nisu tvoje uklesane samo čekaju da napišeš kakav post a da nije u bircu ili nespavalicama 
Ma nisu tvoje uklesane samo čekaju da napišeš kakav post a da nije u bircu ili nespavalicama 
Ma da. Napišem tu i tamo.
Al tko bi vam svima odgovorio i još kad moram istu stvar pet puta ponavljati, pogotovo u razvoju web stranica. Tamo uvijek dolaze sa jednim te istim pitanjem. Nego idem ja sada srediti jedan komp koji tu u sobi čeka svoj red. Napokon je došao red na njega. Ništa veliko, čišćenje virusa i tako 
Mitsuoka di si ti danas po školi ja tražim popa ili radnika kad nigdi nikoga same vještice i jogurt.
ma nisan se ni maskira, al nisan reka da je propalo to... vištice su neke prvasice iz moje skole koliko san skuzija...
Mitsuoka di si ti danas po školi ja tražim popa ili radnika kad nigdi nikoga same vještice i jogurt.
ma nisan se ni maskira, al nisan reka da je propalo to... vištice su neke prvasice iz moje skole koliko san skuzija...
Nisi reka da je propalo. Jel znaš tko je jogurt ako si ga vidija.
Nisi reka da je propalo. Jel znaš tko je jogurt ako si ga vidija.
neznan ja mislin da je iz moje skole
edit prijatelj kaze da nije
EDIT:
bad post
Jel bilo barem uspješno u školi. jel pala koja pozitivna ocjena
Jel bilo barem uspješno u školi. jel pala koja pozitivna ocjena
je je dobija 5 iz biologije ^^ napokon weeee
Di ste svi nestali? Ostavili ste me samog da lutam ovim divljim prostranstvima spamma. Kako vas nije sram.

Aloha muchachos ! Adios muchachos ! :)
Di ste svi nestali? Ostavili ste me samog da lutam ovim divljim prostranstvima spamma. Kako vas nije sram.

Nismo te ostavili ,evo ti crveni karton zbog spama 
Ti meni crveni evo ja tebi crveni

ja otisa s prijateljen do stanice, da se dogovorimo kad cemo ic napravit kutije za maskare veceras (bit cemo kutije
)
pišem gluposti..
pišem gluposti..
vidim
Jel sam te tolko povrjedija???
Jel sam te tolko povrjedija???
kome ti blebeces???
a vidim i da je z.c. pokupija sindrom garfieldLŠ... ajde Oly foldaj malo taj sindrom pa da pronadjemo lijeka za to