- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Samo se javljam da znate da vas pratim,inace lektiru citam ;-)
'Jutro!
jutro, ja jos u bolovima...
i znate sta sam vidia, kad idete na
najcitanjije teme, napokon smo 2,
pristigli smo gaming kviz, a to cekan ima
vise od pola godine, ajde vrtin turu..
pozz. jel ima koga?
evo jedino mene, jurluce
pozz. jel ima koga?
Ima 
a dobro je, nisam sam...
evo ja na informatici... :D
Evo jedan vic za ovisnike:
- Kad znate da ste ovisni o kompjuteru?
- Kad vam na ekran sleti muha, a vi je pokušate ubiti strelicom miša. 

Evo ja dosao iz skole.. Dobio sam 1 iz fizike.. Mama ce me ubit..

ja sam ju pokušavo poterat mišem, al gadura se neda. pa sam nevoljko moro rukom mahnut :)
Bok ljudi!
Ja sam se evo upravo vratil od susjeda, napilil sam mu prikolicu drva - zima se odužila i eto problema.
Ak tak nastavi i sebi bum moral...
Bok ljudi!
Ja sam se evo upravo vratil od susjeda, napilil sam mu prikolicu drva - zima se odužila i eto problema.
Ak tak nastavi i sebi bum moral...
uff, ak vak nastavi morat ću i ja. zasad imam još oko 9 metara.
Dobro jutro 
Opet sam prespavao pola dana 
Dobro jutro 
Normalno kad si sinoć spamao u nespavalicama 
evo imam sad točno 250 tema :P
Dobro jutro ljudi ili dobar dan ja se diga prije 20 minuti i idem marendat kad ono ručak govorim sam sebi wtf
Normalno kad si sinoć spamao u nespavalicama 
Ajde ne lupetaj gluposti. Jučer sam samo jednu poruku napisao u nespavalicama. 
Sad ide prijava nadležnim institucijama zbog lažnog iskaza 
Bem ti život čitavo jutro se trudim ovome jednom pomoći i na kraju žuti karton ,izgleda da nije dopušteno ni pomoći 
Bem ti život čitavo jutro se trudim ovome jednom pomoći i na kraju žuti karton ,izgleda da nije dopušteno ni pomoći 
Nakon 7 mjeseci na forumu mogao si znat i pročitat pravila. Žao mi je ali takva su kakva su.
Zato se ti drži spamerskih tema, spameru

Ivo jel mogu otvorit temu za izradu loga tj. tražimo da nem naši vjerni bagovci naprave logo
Nakon 7 mjeseci na forumu mogao si znat i pročitat pravila. Žao mi je ali takva su kakva su.
Ma nema veze ,pročitao sam pravila ali mi nikad nebi palo na pameta ono za copyright prava on je tražio crack i patch ja sam mu poslao preko pp i rekao mu hoćel mi konfa moći pokrenuti Gta Iv ja nevidim u čemu sam pogrješio al eto tako je 
Zato se ti drži spamerskih tema, spameru

I hoću nema za mene više pomaganju u onoj temi jer stalno neko traži nešto ,spamer mi kaže 
danju plovim kroz oblake..noću plovim kroz nečije snove..
...opet se precjenjuješ, morao bi malo više vježbati pred zrcalom...
Dobro jutro 
...ma nema veze, glavno je da si platio ono kaj smo Borg i ja popili...
...ma nema veze, glavno je da si platio ono kaj smo Borg i ja popili...
Ma sram vas bilo. Pijandure jedne.

Ivo jel mogu otvorit temu za izradu loga tj. tražimo da nem naši vjerni bagovci naprave logo
Kakav logo? Za šta?
Ma nema veze ,pročitao sam pravila ali mi nikad nebi palo na pameta ono za copyright prava on je tražio crack i patch ja sam mu poslao preko pp i rekao mu hoćel mi konfa moći pokrenuti Gta Iv ja nevidim u čemu sam pogrješio al eto tako je 
Pogledaj pravila pa ćeš shvatit.
toooo dobio sam pola zvjezdice *.*