uuu da dobra, jos mi did zna vlasnicu pa je to bilo vrhunski, i jos su nas castili palacinkama 
blago ti se. Jel ti to bila večera il će sad večera a to je bilo samo predjelo
to je bia rucak samo....
uuu da dobra, jos mi did zna vlasnicu pa je to bilo vrhunski, i jos su nas castili palacinkama 
blago ti se. Jel ti to bila večera il će sad večera a to je bilo samo predjelo
to je bia rucak samo....
to je bia rucak samo....
Dobro je i to
to je bia rucak samo....
Dobro je i to
uffffff da dobro.. jos san uvati paprčnjak 
pozz ekipa. jel ima tu ko da relativno često igra nešto na playtoyu. napravio sam jedan programčić pa trebam testere :)
nekak mi se u zadnje vrijeme ne da dolazit na forum. sad samo erepublik :D
Spammeri imam jedno pitanje, ako u komp u kojem već imam HDD na kojem je OS Win XP SP3 stavim još jedan HDD na kojem je OS Win XP SP2, hoće li biti problema ili će sve raditi normalno, jer na ovom sa SP2 moram napraviti neke testove...
Spammeri imam jedno pitanje, ako u komp u kojem već imam HDD na kojem je OS Win XP SP3 stavim još jedan HDD na kojem je OS Win XP SP2, hoće li biti problema ili će sve raditi normalno, jer na ovom sa SP2 moram napraviti neke testove...
bit će sve normalno samo će ti onda biti dual boot
To sam i mislio, hvala...
To sam i mislio, hvala...
Mogu se kladiti da neće biti dual boot.
Dizat će ti se samo oni windowsi čiji HDD ima prioritet. Moraš napraviti novi MBR da bi imao dual boot.
@Paolo2612, znači samo ga prispojim i dizat će se ko i normalno, a u windowsima će ga očitati i moći ću na njemu obavljati testove?
Da bi dobil dual boot sa dva XP-a ,treba modificirati boot.ini! Trebaš ubaciti drugi Xp u boot ,znači jednostavno upisati još jedan OS.
Primjer:
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional SP3" /noexecute=optin /fastdetect
multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional SP2" /noexecute=optin /fastdetect
Ovako bi ti trebalo izgledati!! Boot.ini nalazi se u C particiji i hidden je.
aaa onaj GTA IV me ubija, nemogu preci zadnju misiju, a nemrem stavit nove save fileove koji su 100% pređeni,
a stvarno mi se neda sto puta istu misiju prelaziti
Pa pogledaj na youtube kako se prelazi
Da bi dobil dual boot sa dva XP-a ,treba modificirati boot.ini! Trebaš ubaciti drugi Xp u boot ,znači jednostavno upisati još jedan OS.
Primjer:
[boot loader]
timeout=30
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional SP3" /noexecute=optin /fastdetect
multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional SP2" /noexecute=optin /fastdetect
Ovako bi ti trebalo izgledati!! Boot.ini nalazi se u C particiji i hidden je.
Hvala na iscrpnim informacijama, ali mene je samo zanimalo što će se dogodit kad spojim taj još jedan disk jer moram napraviti neke provjere na njemu i prekopirati nešto sa njega, možda ga i ostavim nakon što ga formatiram...
evo me,zaspao sam od sreće..
hvala svim čestitarima..
ala zadnja misija, sve ih pobijem u skladištu i sada lik bježi u heliću, a ti uđeš u drugi helikopter i letiš za njima, a relativno si daleko i lik te
skine sa bazukom iz tog drugog helića kojeg ganjaš
Stvarno su mi takve misije za pop*zdit i nakraju te ubiju.
ala zadnja misija, sve ih pobijem u skladištu i sada lik bježi u heliću, a ti uđeš u drugi helikopter i letiš za njima, a relativno si daleko i lik te
skine sa bazukom iz tog drugog helića kojeg ganjaš
Stvarno su mi takve misije za pop*zdit i nakraju te ubiju.
Mogao si ovo staviti na spoiler stil.
Sreca sva da nisam procitao tvoj post dokraja jer bi si pokvario dozivljaj...
Molim te brzo editiraj taj post.
Hvala na iscrpnim informacijama, ali mene je samo zanimalo što će se dogodit kad spojim taj još jedan disk jer moram napraviti neke provjere na njemu i prekopirati nešto sa njega, možda ga i ostavim nakon što ga formatiram...
Ništa posebno se neće dogoditi ,samo ćeš imati izbor pri paljenju - gornji je uvijek glavni!! I sad vidim ,napravil sam grešku i sad to ispravljam :
[boot loader]
timeout=30
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional SP3" /noexecute=optin /fastdetect
Probaj s ove stranice skinuti save game. Ja sam od tu skidao za San Andreas i radilo je
probao sam sve od tuda, pise failed to load save game from hdd.
Probaj s ove stranice skinuti save game. Ja sam od tu skidao za San Andreas i radilo je
probao sam sve od tuda, pise failed to load save game from hdd.
pa stavi je u documents/rock. games/GTA IV/i ja sad iman neka 2 filea i samo nazovi to ka jedan od tamo(naravno ovoga stavi sa strane da ti se nesto ne zahebe i pokusaj onda)
@Kizo2703, hvala lijepa, uskoro ću prionuti na posao...
ooo zero nivi avatar, nisan te ni skuzija.. .imamo jos jednog solinjanina amo
P4k1-ja
@borg ti si me razočarao navijanjem za mog žestokog konkurenta jurru..
P4k1-ja
Znam, razmišljamo o otvaranju udruge SSGS(Savez Spamera Grada Solina) P4k1-eva ideja
P4k1-ja
Znam, razmišljamo o otvaranju udruge SSGS(Savez Spamera Grada Solina) P4k1-eva ideja
moze moze 
Ma ima nas 8-9 na forumu iz Solina bar koliko ja znam