Jel se zaledila ta odjeća vani...?
Haha... Nije... Temperatura je oko 0°C tako da nije strašno! 
Jel se zaledila ta odjeća vani...?
Haha... Nije... Temperatura je oko 0°C tako da nije strašno! 
Koja je to maticna posandrcala zapravo?
Ma jučer sam kupio i5, 5850 i Asrock p55 extreme.
I dođem doma, složim to sve, kad ono matična mrtva. :(
Stvarno šteta da nije matična preminula, mogao si nam pokazat kakav bench 

Koja je to maticna posandrcala zapravo?
Ma jučer sam kupio i5, 5850 i Asrock p55 extreme.
I dođem doma, složim to sve, kad ono matična mrtva. :(
Kako misliš mrtva? Jesi l' ti to sve dobro bio pospajao 
Ljudi, HITNO trebam pomoć.
Jutros mi je jedan tip donio kom da mu ga popravim. Sve sam spojio ali na monitoru nema slike. Prvo su bili 10 kratkih beepova, onda sam zamjenio bateriju i clearo CMOS pa je sad samo 3 duga... Probao sam s drugim ramom, procesorom, matičnom, grafičkom, isključit sve što nije potrebno i niš. Jedino još moram vidjet napajanje al ne znam.
Matična je Matsonic MS9417C... Hitno ljudi bitno je... Uz to napajanje ronda kao nikad...
Heh... Nešto su shebali u Asrocku (osobno ne volim baš tu firmu...
)
Danny koliko te to došlo?
I ja mislim uzet i5 i 5850 na lito
E da, koštalo me 5900 kn.
i5 750, 5850, 4gb G Skill i ta Asrockica.
Znači sve osim monitora.
Bili mogla cijena pasti na 5k do lita? ili 5500kn
Ljudi, HITNO trebam pomoć.
Jutros mi je jedan tip donio kom da mu ga popravim. Sve sam spojio ali na monitoru nema slike. Prvo su bili 10 kratkih beepova, onda sam zamjenio bateriju i clearo CMOS pa je sad samo 3 duga... Probao sam s drugim ramom, procesorom, matičnom, grafičkom, isključit sve što nije potrebno i niš. Jedino još moram vidjet napajanje al ne znam.
Matična je Matsonic MS9417C... Hitno ljudi bitno je... Uz to napajanje ronda kao nikad...
Zna li itko, fkt je hitno?
Pa ništa onda ti jedino preostaje čekati utorak ,dok nova ne dođe
Ovu matičnu niti google ne može naći... Vjerojatno je do napajanja, ako nije niti napajanje onda je matična
ehh da je meni 5k kuna pa da si kupim posten komp neg ovako gledam kako cu skupit 600/700km da kupim nesto.
Znači sve osim monitora.
Bili mogla cijena pasti na 5k do lita? ili 5500kn
Ma ne, samo ta 4 artikla.
Napajanje, diskove, kućište, optički uređaj i ostale gluposti imam od stare kante. :)
Što se cijena tiče, da, vjerojatno će past do ljeta. Možda ne previše ali oće.
ehh da je meni 5k kuna pa da si kupim posten komp neg ovako gledam kako cu skupit 600/700km da kupim nesto.
Hehe... Ti imaš moćan laptop 
Danny koje ti je napajanje ?
Hehe... Ti imaš moćan laptop 
itekako.
,ali velika je razlika igrati na laptopu radije igram cod 2 na kompu sa nezz 20 do 25 fps-a nego na laptopu na xxx fps-a,15" i 21" nije ni blizu isto zato sam se i odlucio kupit novi na ljeto a stari prodat ako se dadne.
Evo sad sam probo i s napajanjem, al opet isto. Vjerojatno je do matične, al ako daje znakove života, jel bih je mogao ikako spasiti?
Oly dao bih ti Hvala ali nema ga u ovoj temi 
Evo sad sam probo i s napajanjem, al opet isto. Vjerojatno je do matične, al ako daje znakove života, jel bih je mogao ikako spasiti?
Možda je BIOS u banani... Ali mislim da je lakše reći da je matična crkla (ti beepovi nešto znače, samo pitaj boga što. Da pogledaš što znače možda dobiješ rješenje. Može biti da je neki VRM otišao i sl.)
U manualu od MBO niš ne piše o beepovima, a prema netu bi trebalo značit da je baterija prazna, ili da je grafa / tipkovnica neispravna. No probao sam i sa drugom baterijom/grafom/tipkovnicom i opet isto. Pokušao bih sredit bios nekako samo ne znam odakle ga skinut...
Evo mog novog privremenog avatara,(uff,sva sreca da nema ridera15
)
Koga nema evo mene ,grrrr 

Hahaha,valjda se ne ljutis 
Avatar je u sklopu AMD-a pa se ne bi trebao ljutiti.
)
Nema ti to veze s firmom kvarovi se događaju kod svi, Asrock ti je zapravo jako dobra firma imaju odlicne stvari za ne puno love. Oni ti posalju i Bios na zahtjev ili ti naprave kaj hoces tj dobis kaj te zanima u kratkom roku kaj treba iznimno su usluzni ak ih kontaktiras e to je odnos kak spada prema kupcima. To se ne moze rec uopce za ostale da tak postupaju upravo suprotno, ne sljive te bas nit pet posto ili moras cekat ko mulac dugo vremena.

)
Nema ti to veze s firmom kvarovi se događaju kod svi, Asrock ti je zapravo jako dobra firma imaju odlicne stvari za ne puno love. Oni ti posalju i Bios na zahtjev ili ti naprave kaj hoces tj dobis kaj te zanima u kratkom roku kaj treba iznimno su usluzni ak ih kontaktiras e to je odnos kak spada prema kupcima. To se ne moze rec uopce za ostale da tak postupaju upravo suprotno, ne sljive te bas nit pet posto ili moras cekat ko mulac dugo vremena.

Odlicna je to firma.
Potpuno sam zadovoljan A770DE+,za 420 kn pogledajte kakve sve mogucnosti ima(Sckt.AM3 procovi,DDR2-1066 mhz,crossfireX,OC Tuner,Instant Boot...)
Da ne nabrajam dalje,vrlo dobra ploca u svakom pogledu.
Fake kupio si quada znači....
jesi li nabavio novac, oćeš uzeti ventove?
Ja vise neznam kaj cu.
Koji god da avatar stavim vi ljepite TD-ove 
Znam.. Dosta ljudi govori da rade bolje ploče nego prije, ali ipak, sve jedno nikada neću na listu želja staviti Asrock (i Gigabyte). Iako imam Asrockove i Gigabytove ploče i rade kako spada, ali ipak moje subjektivno mišljenje je da to nisu toliko kvalitetne ploče kao recimo ASUS, EVGA, Foxconn.....
A izgleda da je onda u matičnoj. al si onda nemrem nikako objasnit kako neće na drugoj isto...
Znam.. Dosta ljudi govori da rade bolje ploče nego prije, ali ipak, sve jedno nikada neću na listu želja staviti Asrock (i Gigabyte). Iako imam Asrockove i Gigabytove ploče i rade kako spada, ali ipak moje subjektivno mišljenje je da to nisu toliko kvalitetne ploče kao recimo ASUS, EVGA, Foxconn.....
Ali ipak,skuplje su
Ako rade kako treba onda...
Pa ako i kupiš Gigabyte ploči i nevalja, vjerovatno/sigurno je možeš reklamirati (ako je u vrijeme trajanja garancije), ako ne onda hbg.