- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
...ajd' ne lupetajte...kakvo glasanje...
poslat ću vam ovu...
Jel ta uspavljuje ili ušuškava?
počelo mi je oprezno s anđelom,odo..
jurra glasuj i ne izmotavaj se
Jel zna tko kakav je ovo oblak ili magla
google maps: 58.215,31.255188
Dobar dan svima....
E ljudi! Jel ovo normalna temperatura za VRM-ove (ovo je Sapphire kartica inače), ili da i na njih stavim malo svoje magične termalne paste
. Nikada nisam pratio tu temperaturu, pa pitam (inače ovo su temperature nakon 1h pakla u furmarku)
Bok svima kaj se dela, udari ti tu graficku iza uha ko zeca skrati joj muke vidis da joj nije dobro pitanje jel to pecnica ili graficka ti bokca.

Bok svima kaj se dela, udari ti tu graficku iza uha ko zeca skrati joj muke vidis da joj nije dobro pitanje jel to pecnica ili graficka ti bokca.

Sumljam Šefe da će itko više glasat
E ljudi! Jel ovo normalna temperatura za VRM-ove (ovo je Sapphire kartica inače), ili da i na njih stavim malo svoje magične termalne paste
. Nikada nisam pratio tu temperaturu, pa pitam (inače ovo su temperature nakon 1h pakla u furmarku)
Nabavi one male ježiće pa ih naljepi na ram... al obavezno sa svojom magičnom pastom :)
Eh to ne bu išlo tako lako 
U igrama i F@H-u su OK temperature... Imal' tko od vas ideju kako nagoviriti F@H da radi s obje grafe (barem da svaka grafa radi s svojim klijentom)
Ja glasam za Jurru naravno
Ja glasam za Jurru naravno
Glasa se na PM
Stanje je ovako:
Seneka 2 glasa
Stevan94 1 glas
(s)izgoreo 1 glas
Vi, koji još niste, glasajte, u igri su svi koji sudjeluju u spamerskim temama
...naravno, još uvijek možete glasati za mene :)
Stanje je ovako:
Seneka 2 glasa
Stevan94 1 glas
(s)izgoreo 1 glas
Vi, koji još niste, glasajte, u igri su svi koji sudjeluju u spamerskim temama
...naravno, još uvijek možete glasati za mene :)
Cek,kaj postoji neka tema u kojoj mogu glasat ili...?
BTW moj glas za seneku ako slucajno nije pribrojan 
Cek,kaj postoji neka tema u kojoj mogu glasat ili...?
BTW moj glas za seneku ako slucajno nije pribrojan 
Glasa se na moj i šefov PM
Dobar dan.
Dobar dan svima...
Ivo, odlučio sam, neću nikome majku skresat, ipak sam donekle pristojan
Možda bi bilo dobro napraviti temu gdje bi mogao reći kaj misliš i opsovati koju da se ispušeš.Ali opet takva tema bi bila možda posjećenija od birca i nespavalica.Stalno bi neko nekaj kresao,pa replika,pa replika na repliku...
Možda bi bilo dobro napraviti temu gdje bi mogao reći kaj misliš i opsovati koju da se ispušeš.Ali opet takva tema bi bila možda posjećenija od birca i nespavalica.Stalno bi neko nekaj kresao,pa replika,pa replika na repliku...
A ja dijelio crvendaće.
Usput pozdrav svima i standardna runda:
A ja dijelio crvendaće.
Usput pozdrav svima i standardna runda:
Mislio sam na jedinu temu koja bi bila moguća za offtopic bez sankcija.Dođeš izvređaš nekog i odeš.Kao kod psihića veliš kaj imaš i odeš dalje.Možda bi bilo dobro pitati"ove gore"dal bi dozvolili takvu temu-Psihijatrov kauč.I imaš pravo na drvlje i kamenje samo jednom na dan ili jednom na tjedan

pa recesija je čovječe od kud vam pare za sav taj hardware? 
pa recesija je čovječe od kud vam pare za sav taj hardware? 
Za hardware se uvijek ima. :D
daj molim te nemoj spamat,rađe reci jesi glasal?
daj molim te nemoj spamat,rađe reci jesi glasal?
Je, glasao je, ali mnogi drugi nisu :(
Je, glasao je, ali mnogi drugi nisu :(
dobro,nisam znao..šefe koja je nagrada?
Evo mog novog privremenog avatara,(uff,sva sreca da nema ridera15
)