Oly imam za tebe jedno pitanje pa pomozi ako možeš. Na što treba obratit paznju kod kupnje fotoaparata (digitalca)?
Na to da te prodavač ne vidi dok trpaš u torbu

Oly imam za tebe jedno pitanje pa pomozi ako možeš. Na što treba obratit paznju kod kupnje fotoaparata (digitalca)?

Dobra večer svima.

Među ostalim.
Sad sam se sjetio jedne zgode iz mlađih dana. Ja i frend u marketu i on mazne Toblerone i utrpa u rukav. Dođemo platit i on ispruži ruku da da lovu a iz rukava izleti Toblerone. Koji sram.
@AlienWare1 a trebale bi pisati mjere za teren(europski standardi) ali se ne vidi tako da
@Sef,BORG trenutno nema avatara pa ga malo zezamo,u tom je stos 
EDIT:Sef,ako si na mobu,koji browser koristis,onaj defaultni ili...?
Ja bez problema preko moba mogu ici na normalni BUG,davati TD i TD i ostalo.
Koristim Operu Mini,a defaultni browser ne zeli ucitati bug.hr.
Među ostalim.
Sad sam se sjetio jedne zgode iz mlađih dana. Ja i frend u marketu i on mazne Toblerone i utrpa u rukav. Dođemo platit i on ispruži ruku da da lovu a iz rukava izleti Toblerone. Koji sram.
He he... Onda ste obadvoje dobili iza uha, jel

Gledam sad ovo i nemogu vjerovat!
ni prvi ni zadnji,tih psihopata ima na svakom cosku,odoh ja malo mw2 igrat.
Veći su psihopati na izgubljenom i prokletom svijetu 4chana.

Jok. Ja sam bio brži.
Kojeg konkretno? Kompakta (tzv. idiota)?
Kako oni imaju male senzore, najbolje bi bilo da reza ne prelazi baš 10MP. Ostalo je sve manje više isto (kvaliteta optike i sl.). Oly mju Tough je dobra serija (a valjda i mju jer dosta toga djele). Je da je mali senzor i puno MP, ali kvalitetan objektiv koji može slamati svjetlost kako treba za takav senzor je presudna stvar. Doduše slike po noći imaju šuma)
Ti stalno preko moba
A gdje je komp ??? 
Među ostalim.

To se moglo kao izvuć na simpatičnost.. Kao dođeš platit, ispadne Toblerone i kao kažeš "Još i Toblerone, zaboravio sam"..
Kao..
Jok. Ja sam bio brži.
he he F1 
Kako oni imaju male senzore, najbolje bi bilo da reza ne prelazi baš 10MP. Ostalo je sve manje više isto (kvaliteta optike i sl.). Oly mju Tough je dobra serija (a valjda i mju jer dosta toga djele). Je da je mali senzor i puno MP, ali kvalitetan objektiv koji može slamati svjetlost kako treba za takav senzor je presudna stvar. Doduše slike po noći imaju šuma)
Ma nešto oko 8mpx do jedno 1500 kn (nije za mene). Znam da je mala lova ali ono da se da izvuć nešto pametno.
Stigli mi zvucnici - stvarno predobro, tako kristalan zvuk, mrak ! Ak trazite zvucnike do 400 kn ovi su za vas. Nikakav im bas ne manjka, stvarno super izbalansiran sistem. bas gledam - izgleda da sam ja uzeo zadnji primjerak u zg :P

Stigli mi zvucnici - stvarno predobro, tako kristalan zvuk, mrak ! Ak trazite zvucnike do 400 kn ovi su za vas. Nikakav im bas ne manjka, stvarno super izbalansiran sistem. bas gledam - izgleda da sam ja uzeo zadnji primjerak u zg :P
Ja tražim 400 kn? Ima gdje povoljno?
Ovako nešto bi bilo OK
Oly FE serija uvijek je bila OK (još uvjek pod vodom snimam s FE-130
). Konkretno kod ovog iz linka sviđa mi se: Objektiv (poprilično heben raspon žarišne duljine (isti kao na mom 12-60 objektivu
), a takav raspon se rijetko kada vidi, a poprilično je veliki +), senzor (isti senzor kao u svim ostalim Oly idiotićima) i još ostatak što je Oly stavio u njega (iAUTO koji radi kako treba (barem na Toughu 8000) i slične stvari.) FE-ić nema stabilizaciju (ima digitalnu, ali to nije to)
Uglavnom ovaj fotić je recimo kao HD4890 u svijetu grafa (ako je 5970 neki najjači kompakt
)
@Ivo imam ti ja Olympius Fe 3010,ja mislim da dodje oko 1200kn,proguglaj malo nije los digitalac,ima dosta opcija za podesavanje i malo je zbunjujuce u pocetku,ali naviknes se kasnije,i da zna li tko kako staviti drugu temu na XP,skinuo sam sa neta skin Razor2(kao Vista) i sad kad ga ubacim tamo WINDOWS -> Resurces -> Themes on mi nije theme file nego nesto drugo,zna li tko kako to podesit?

Ja tražim 400 kn? Ima gdje povoljno?
:D stedi stari, stedi :P
Ovako nešto bi bilo OK
Zanimljiv digitalac. Budem ovih dana otišao sa frendom. Ma on je gledao neke šrotex po 1000 kn ali sad vidim da nemaju ni približno specifikacije kao ovaj sa tvog linka.
Ma nešto oko 8mpx do jedno 1500 kn (nije za mene). Znam da je mala lova ali ono da se da izvuć nešto pametno.
Izaberi neki Canon do te cifre oni imaju ok fotice s obzirom kaj drugi nude za tu lovu.
Bok svima kaj se dela, jel da su odlicni zvucnici normalno kaj drugo i bas uopce nije slab kak trabunjaju bezveze neki da bez SUB nema nista tj 2.1 sistema. Zvuk je dobar itekak normalno to je ipak drvo ili MDF takozvani a ne ona plastika koju nudi nesretni Logitec ili ostala druzina.
Izaberi neki Canon do te cifre oni imaju ok fotice s obzirom kaj drugi nude za tu lovu.

jesam sad radi sve kako treba spajao sam se na public servere i sve ok.skinuo sve patcheve samo me heblo ono pb sr*nje kad udjem u igru upalim ga a kad izadjem sam se izgasi,al sam dodo servere na favorites i rjesio.
.tebi hvala na pomoci.
Forumasi, forumasice, modovi, admini, spameri, frajeri i svi ostali ja hoću svoj avatar nazad, a nemrem ga staviti! 

Forumasi, forumasice, modovi, admini, spameri, frajeri i svi ostali ja hoću svoj avatar nazad, a nemrem ga staviti! 

Kaj ga nemres prebacit,a?
Kaj pise?
...al' ne bi bilo loše i Seneku smirit...btw predomislio sam se, nije mi sutra rođendan...
jeli!? ja sam mislio na marlboro crvenu a ne na ferrari..

Kaj ga nemres prebacit,a?
Kaj pise?
Nepise nista, to je najgore!
EDIT: Hvala Bogu, napokon!