Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.172.310
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
F1-IVO kaže...

Oly imam za tebe jedno pitanje pa pomozi ako možeš. Na što treba obratit paznju kod kupnje fotoaparata (digitalca)?

Na to da te prodavač ne vidi dok trpaš u torbu Smijeh Belji se

17 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Dobra večer svima.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg
17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Na to da te prodavač ne vidi dok trpaš u torbu Smijeh Belji se

Među ostalim.Belji se

Sad sam se sjetio jedne zgode iz mlađih dana. Ja i frend u marketu i on mazne Toblerone i utrpa u rukav. Dođemo platit i on ispruži ruku da da lovu a iz rukava izleti Toblerone. Koji sram.Sramim se

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369...Mislim da ce se to promjenit uskoro (na bolje)
17 godina
neaktivan

@AlienWare1 a trebale bi pisati mjere za teren(europski standardi) ali se ne vidi tako daPlač

Q
17 godina
neaktivan

Evo na čem ja radim (naravno privremeno) :

Windows Neptune

Neptune Neptune
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?
16 godina
neaktivan
zero cool, tvoj avatar ne vidim sa mobitela.
BORGov isto ne vidim, ali mislim da nije to do mobitela.
Ivane, tu sliku(pretpostavljam) mi prevedi u tekst pošto sam na mobitelu.
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
16 godina

@Sef,BORG trenutno nema avatara pa ga malo zezamo,u tom je stos Namigiva

EDIT:Sef,ako si na mobu,koji browser koristis,onaj defaultni ili...?

Ja bez problema preko moba mogu ici na normalni BUG,davati TD i TD i ostalo.

Koristim Operu Mini,a defaultni browser ne zeli ucitati bug.hr.

Ako ti je netko svojim postom pomogao,stisni gumb HVALA
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2010 20:44 (luckyluke).
17 godina
F1-IVO kaže...

Među ostalim.Belji se

Sad sam se sjetio jedne zgode iz mlađih dana. Ja i frend u marketu i on mazne Toblerone i utrpa u rukav. Dođemo platit i on ispruži ruku da da lovu a iz rukava izleti Toblerone. Koji sram.Sramim se

He he... Onda ste obadvoje dobili iza uha, jel Cool Izlanuo se

17 godina
neaktivan
Gman kaže...
F1-IVO kaže...

Gledam sad ovo i nemogu vjerovat!

ni prvi ni zadnji,tih psihopata ima na svakom cosku,odoh ja malo mw2 igrat.

Veći su psihopati na izgubljenom i prokletom svijetu 4chana.Smijeh

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg
17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Jok. Ja sam bio brži.Belji se

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369...Mislim da ce se to promjenit uskoro (na bolje)
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Oly imam za tebe jedno pitanje pa pomozi ako možeš. Na što treba obratit paznju kod kupnje fotoaparata (digitalca)?

Kojeg konkretno? Kompakta (tzv. idiota)?

Kako oni imaju male senzore, najbolje bi bilo da reza ne prelazi baš 10MP. Ostalo je sve manje više isto (kvaliteta optike i sl.). Oly mju Tough je dobra serija (a valjda i mju jer dosta toga djele). Je da je mali senzor i puno MP, ali kvalitetan objektiv koji može slamati svjetlost kako treba za takav senzor je presudna stvar. Doduše slike po noći imaju šuma)

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
17 godina
Šef kaže...
zero cool, tvoj avatar ne vidim sa mobitela.
BORGov isto ne vidim, ali mislim da nije to do mobitela.
Ivane, tu sliku(pretpostavljam) mi prevedi u tekst pošto sam na mobitelu.

Ti stalno preko moba Nevinašce A gdje je komp ??? Osmijeh

17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
F1-IVO kaže...

Među ostalim.Belji se

To se moglo kao izvuć na simpatičnost.. Kao dođeš platit, ispadne Toblerone i kao kažeš "Još i Toblerone, zaboravio sam"..

Kao..Smijeh

17 godina
F1-IVO kaže...

Jok. Ja sam bio brži.Belji se

Smijeh he he F1 Izlanuo se

17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Kako oni imaju male senzore, najbolje bi bilo da reza ne prelazi baš 10MP. Ostalo je sve manje više isto (kvaliteta optike i sl.). Oly mju Tough je dobra serija (a valjda i mju jer dosta toga djele). Je da je mali senzor i puno MP, ali kvalitetan objektiv koji može slamati svjetlost kako treba za takav senzor je presudna stvar. Doduše slike po noći imaju šuma)

Ma nešto oko 8mpx do jedno 1500 kn (nije za mene). Znam da je mala lova ali ono da se da izvuć nešto pametno.

17 godina

Stigli mi zvucnici - stvarno predobro, tako kristalan zvuk, mrak ! Ak trazite zvucnike do 400 kn ovi su za vas. Nikakav im bas ne manjka, stvarno super izbalansiran sistem. bas gledam - izgleda da sam ja uzeo zadnji primjerak u zg :P

17 godina
neaktivan
Batista kaže...Cool

Stigli mi zvucnici - stvarno predobro, tako kristalan zvuk, mrak ! Ak trazite zvucnike do 400 kn ovi su za vas. Nikakav im bas ne manjka, stvarno super izbalansiran sistem. bas gledam - izgleda da sam ja uzeo zadnji primjerak u zg :P

Ja tražim 400 kn? Ima gdje povoljno?

16 godina
neaktivan
Luckyluke, znam da BORG nema avatar, nisi skuzio moj sarkazam (valjda sam trebao stavit smajlija).
Koristim i ja Operu Mini, ali sam na m.bug.hr, a ne na bug.hr, jer ovaj prvi troši/skida manje kB
Ivane, preko tjedna nemam kompjuter, osim ako uspijem 5-10 minuta kod prijatelja (labrovic), ali eto sad idem kući pa ću onda.
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
16 godina
neaktivan

Ovako nešto bi bilo OK

LINK

Oly FE serija uvijek je bila OK (još uvjek pod vodom snimam s FE-130 Cool). Konkretno kod ovog iz linka sviđa mi se: Objektiv (poprilično heben raspon žarišne duljine (isti kao na mom 12-60 objektivu Cool), a takav raspon se rijetko kada vidi, a poprilično je veliki +), senzor (isti senzor kao u svim ostalim Oly idiotićima) i još ostatak što je Oly stavio u njega (iAUTO koji radi kako treba (barem na Toughu 8000) i slične stvari.) FE-ić nema stabilizaciju (ima digitalnu, ali to nije to)

Uglavnom ovaj fotić je recimo kao HD4890 u svijetu grafa (ako je 5970 neki najjači kompakt Nevinašce)

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
16 godina
neaktivan

@Ivo imam ti ja Olympius Fe 3010,ja mislim da dodje oko 1200kn,proguglaj malo nije los digitalac,ima dosta opcija za podesavanje i malo je zbunjujuce u pocetku,ali naviknes se kasnije,i da zna li tko kako staviti drugu temu na XP,skinuo sam sa neta skin Razor2(kao Vista) i sad kad ga ubacim tamo WINDOWS -> Resurces -> Themes on mi nije theme file nego nesto drugo,zna li tko kako to podesit?

Tuning is not a crime......Ako ne gori zeleno ne znaci da nisam tu...
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2010 20:54 (Gman).
17 godina
F1-IVO kaže...
Batista kaže...Cool

Ja tražim 400 kn? Ima gdje povoljno?

:D stedi stari, stedi :P

17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Ovako nešto bi bilo OK

Zanimljiv digitalac. Budem ovih dana otišao sa frendom. Ma on je gledao neke šrotex po 1000 kn ali sad vidim da nemaju ni približno specifikacije kao ovaj sa tvog linka.

17 godina
F1-IVO kaže...
Oly_E3 kaže...

Ma nešto oko 8mpx do jedno 1500 kn (nije za mene). Znam da je mala lova ali ono da se da izvuć nešto pametno.

Izaberi neki Canon do te cifre oni imaju ok fotice s obzirom kaj drugi nude za tu lovu.Cool

Batista kaže...

Bok svima kaj se dela, jel da su odlicni zvucnici normalno kaj drugo i bas uopce nije slab kak trabunjaju bezveze neki da bez SUB nema nista tj 2.1 sistema. Zvuk je dobar itekak normalno to je ipak drvo  ili MDF takozvani a ne ona plastika koju nudi nesretni Logitec ili ostala druzina.Nevinašce

16 godina
neaktivan
rambox kaže...

Izaberi neki Canon do te cifre oni imaju ok fotice s obzirom kaj drugi nude za tu lovu.Cool

Smijeh

16 godina
neaktivan
Gman, jesi rijesio problem sa COD4-om?
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Gman, jesi rijesio problem sa COD4-om?

jesam sad radi sve kako treba spajao sam se na public servere i sve ok.skinuo sve patcheve samo me heblo ono pb sr*nje kad udjem u igru upalim ga a kad izadjem sam se izgasi,al sam dodo servere na favorites i rjesio.Smijeh.tebi hvala na pomoci.

Tuning is not a crime......Ako ne gori zeleno ne znaci da nisam tu...
17 godina

Forumasi, forumasice, modovi, admini, spameri, frajeri  i svi ostali ja hoću svoj avatar nazad, a nemrem ga staviti! Belji seNevinašceCool

http://www.hr-invites.com/register.php (torrenti i pozivnice)
16 godina
BORG kaže...

Forumasi, forumasice, modovi, admini, spameri, frajeri  i svi ostali ja hoću svoj avatar nazad, a nemrem ga staviti! Belji seNevinašceCool

Kaj ga nemres prebacit,a?

Kaj pise?

Ako ti je netko svojim postom pomogao,stisni gumb HVALA
17 godina
neaktivan
Jurra kaže...

...al' ne bi bilo loše i Seneku smirit...btw predomislio sam se, nije mi sutra rođendan...Nevinašce

jeli!? ja sam mislio na marlboro crvenu a ne na ferrari..

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2010 21:14 (seneka).
17 godina
luckyluke kaže...
BORG kaže...

Kaj ga nemres prebacit,a?

Kaj pise?

Nepise nista, to je najgore!

EDIT: Hvala Bogu, napokon!

http://www.hr-invites.com/register.php (torrenti i pozivnice)
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2010 21:10 (BORG).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice