Jutro svima...
I tebi isto stipica.
FiCo_Ri
Pozz ljudi.. Evo sad sam pisao fiziku.. Nadam se 3.. Haha.. =)
Ja sam iz fizike iz ispitivanja jedan ili tri dobivao(obično jedan),a iz testa 2 do 4.
Jutro svima...
I tebi isto stipica.
FiCo_Ri
Pozz ljudi.. Evo sad sam pisao fiziku.. Nadam se 3.. Haha.. =)
Ja sam iz fizike iz ispitivanja jedan ili tri dobivao(obično jedan),a iz testa 2 do 4.
hebem ti flas siteove,grafa je Sapphire HD3450 512MB ddr2?koje bi igre bogo s njom vrititi?
EDIT : evo LINK
Idem kakati kod Damira LoL.....(Reklama na OBNu)
Šta mislite oće X1650 gurati Far Cry 2 i Assassin's Creed i CoD6
Idem kakati kod Damira LoL.....(Reklama na OBNu)
Kod nas ide kakati kod Karla. LMAO
Šta mislite oće X1650 gurati Far Cry 2 i Assassin's Creed i CoD6
Trebala bi sve njih, no ne očekuj neke velike rezolucije i detalje...
Barem 20-30 fps-a 
Grafu malo središ, malo drivere i slično, ali bitan ti je procesor za sve ove igre.
Na can you run it imam sve komponente dobre za minimum. Al to je samo da pokrene/neigrivo
Pozdrav prije nego što idem u školu...
sretno, mene danas PITA povijest, izvukla me jucer, a moji iz razreda isto pisu ispravak matiše, a i likovni pisemo kontrolni 
Djeco kakva skola, snijeg je zapao ! Sve je otkazano... Vele da to jos nije nista kako ce pocet padat, majko mila da bar vjetar ne puse ! Koma...
A ništa ljudi, odoh ja lagano put škole...
Odo i ja u školu
dan, nakon dugo vrimena, proša 3 kolokvija iz matmatike...
sad još prva dva, na ispitu i rješia semestar, triban se sad toga uvatit...
kako kod vas?
Da nitko nista ne zaspama od prije 2 h - to je necuveno ! :) Uff ljudovi jedva cekam subotu, obecajem da ne budem pokusaval napisat bilo kakav post u bilo kojoj temi :)
Da nitko nista ne zaspama od prije 2 h - to je necuveno ! :) Uff ljudovi jedva cekam subotu, obecajem da ne budem pokusaval napisat bilo kakav post u bilo kojoj temi :)
i ja,ak se ne napijem..
A zasto?
da zašto,krivo sam pročitao post
Dobar dan,kako ste,što ima?Evo mene iz škole.
Tek sad?
koje glupo vrijeme, kad će više ljeto meni se pliva :)
A zasto?
da zašto,krivo sam pročitao post
Zato jer onda ne pisem najcitljivije postove :D
koje glupo vrijeme, kad će više ljeto meni se pliva :)
Napuni kadu i plivaj 
Tek sad?
Radioničke...