Prokletog li vremena, moral sam otic . Bil sam na kampiranju i to niti 1 cijeli dan... Ova zima ne popusta, vjetar i snijeg. Zdravo ljudovi...
Batista svako koliko ti mijenjaš one konfe na početku svoje sticky teme...?
btw, dobro jutro ljudi...
Prokletog li vremena, moral sam otic . Bil sam na kampiranju i to niti 1 cijeli dan... Ova zima ne popusta, vjetar i snijeg. Zdravo ljudovi...
Pa zadnje su bile od onog tvog prijedloga.
Ma ajde ne lupetaj gluposti. Ti si kriv što sam ja počeo spamat.
Ti i Seneka ste se rano ujutro znali prepirati i tako mene navukli na spam
Sad te idem prijaviti jer si me natjerao na spam
...imaš pravo, Seneka je kriv za sve...
nisam ja ništa kriv,ko je kriv? ribice,,ribice su krive..!!
Nije, ono ti je dncrmt savjetovao...
mislim da bi trebao staviti u one low amd konfe one matične za 420 kn...
asrock a770de
nisam ja ništa kriv,ko je kriv? ribice,,ribice su krive..!!
...a ja sam mislio da si već u samoboru...
evo me doma, rješia 5 od 6 predmeta još, matematiku i ludilo...
Nije, ono ti je dncrmt savjetovao...
mislim da bi trebao staviti u one low amd konfe one matične za 420 kn...
asrock a770de
Joj da, ispricavam se dncrmt-u. Da mogao bih, trenutno je ADM-ova stranica u banani.
Pozdrav još jednom, ne mogu vjerovat, nešto mi je internat spor u zadnje vrijeme evo upravo "nabavljam" Men of war i Men of war red tide, prvi ima 1,2 GB a drugi 2,2 GB, posrkat će mi pola prometa taman dok se skinu, a omjer S i L je dobar, a svejedno skida po 30 kbs
da ljudi sta se radi?meze li mi ko dat link na neki tuorial kako stavit vent na komp?
da ljudi sta se radi?meze li mi ko dat link na neki tuorial kako stavit vent na komp?
Što će ti tutorial za to uzmeš vent ,staviš ga gdje hoćeš i spojiš na molex konektor na napojnoj
Hola ljudovi! Sta ima?
Dosadno mi je, Mass Effect mi dosadio, The Saboteur dosadio, pa moram malo spamat, a usput i da isprobam ovaj editor poruka.
Ima skoro sve logičke znakove, osim 'et' i 'vel': '¬' ≡ 'non', '→' ≡ 'pogodba', '↔' ≡ 'dvopogodba'.
Ima i ovo: ♣, ♥, ♦, ™, µ,...
Pa nemaš ni pod moj PC koja ti je MBO,da bi ti mi malo nacrtali(mislim na one kojima je pomalo dosadno)di da spojiš vent,ak se bojiš da nekaj ne zahebeš...
Što će ti tutorial za to uzmeš vent ,staviš ga gdje hoćeš i spojiš na molex konektor na napojnoj
molex konetkor?jeli to ovaj sa slike?
molex konetkor?jeli to ovaj sa slike?
Jeste
Pa nemaš ni pod moj PC koja ti je MBO,da bi ti mi malo nacrtali(mislim na one kojima je pomalo dosadno)di da spojiš vent,ak se bojiš da nekaj ne zahebeš...
maticna mi je : ECS L4VXA2 .
Ljudi hitno mi treba odgovor - Imam 2 računala jedno XP jedno win 7 i trebam ih spojit u zajedničku mrežu. 7mica je spojena bežično na net a XP žično... Jel mogu u sedmici stavit da sam priključen na kućnu mrežu (a da se ne bojim hakera) a preko nje se spajam i na net?
Da,ak ćeš ga spojit direkt na napajanje,a ne na MBO...
Da,ak ćeš ga spojit direkt na napajanje,a ne na MBO...
a ako ga ne spojim na MBO necu moci kontrolirati jacinu vrtnje?
Ljudi hitno mi treba odgovor - Imam 2 računala jedno XP jedno win 7 i trebam ih spojit u zajedničku mrežu. 7mica je spojena bežično na net a XP žično... Jel mogu u sedmici stavit da sam priključen na kućnu mrežu (a da se ne bojim hakera) a preko nje se spajam i na net?
Zna li itko- hitno mi je?
Da moraš ga spojiti na MBO ako hoćeš da kontroliraš brzinu vrtnje
a na MBO se spaja putem?
Putem 3pin konektora... Treba ti molex to 3pin kabel
Pozdrav,
Jel vi morete na HCL?
Meni HCL radi.
I website i forum.
Ajmo ljudi, malo se obrazujmo o mafiji 2
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/mafia-2/12765.aspx?page=3
Ako ne preskoči do kraja, onda samo pogledajte zadnji post u temi.