Eto onda sam ja :
Tko prizna,pola mu se prašta.
Sad si polu-spammer
Ma kakav ja polu spamer ,ti si me prešao
Eto onda sam ja :
Sad si polu-spammer
ko je tu spamer, ako to nisam ja...
haha. dobra večer!
i gledam sad, ja imam 247 tema!!!! alaaa
Eto onda sam ja :
Sad si polu-spammer
Kad sam duplo duže od tebe na forumu
i gledam sad, ja imam 247 tema!!!! alaaa
Od toga 246 nepotrebnih.
A vidi nam bannera
Sunce ti hebem, vec treci dan nisam nista jeo osim jabuka... Eventualno 2 na dan... Cudni su putevi Gospodnji...
Oće mi neko pomoć u temi Igre problem. Imam novu grafu ali nešto me je*e
Hola! Evo upravo ocekujem da mi stara donese pizzu i novi bug!
Hola! Evo upravo ocekujem da mi stara donese pizzu i novi bug!
A pivo ?
ljudi, igra tko travian na BH speed serveru?
uf, nebi meni to niko radio, po prirodi sam dosta konfliktna osoba i mrzim nepravdu, uvijek bez problema kažem profesorima šta mi nije po volji i zbog toga sam se puno puta opekao
To je bilo potpuno normalno kod nekih profesora i u mojoj srednjoj. Po meni je profesor u pravu - što on ima izbjegavati nastavu zbog testova i nastave u autoškoli? Neka dogovori drugi termin - ti možeš u autoškoli odgoditi ispit za neki drugi put ako kažeš da imaš nastavu. Neki ljudi ne shvaćaju da autoškola nije obaveza koja zaslužuje opravdanje. To je tvoja slobodna aktivnost - nađi za nju vremena izvan nastave.
vecer ljudi,dali ko zna kako ukloniti ono windows geniue u desnom donjem kutu?
...mislim da bi se mogla staviti dobra sticky tema npr. Seneka pomaže, a ne da se za bilo kakav problem
otvara nova tema, ovak' bi sve to bilo na jednom mjestu i puno pregledniji
zed šališ se,ja to ne vidim da se nešto stislo
Večer birtijaš,spameri i pijandure,baš sad gledam ovaj banner kako bi bilo dobro da kako nagovorimo Domagoja da stavi kakav flash banner o našoj humanitarnoj akciji na forumu tako da i ostali vide temu možda ima još neki koji imaju starog hardvera da doniraju
ja ozbiljno pitam...treba mi to ako netko zna sto prije...
Može i meni mama napisati ispričnicu da nisam bio na satu jer sam se žvalio s curom u kinu. To je isto opravdanje - ali nije u redu. Kao ni ovo. Slobodne aktivnosti nemaju opravdanje (osim u nekim slučajevima, ali i to uz dopuštenje profesora).
I meni su zabijali 1 kada se nisam pojavio na ispitivanju unatoč ispričnici. Došao do profesora i pitao: zašto? On mi je lijepo rekao da je to zato da se pojavim na satu i odgovaram. Moraš imati ocijenu iz toga, ako dobiješ pozitivnu odmah ti brišem ovu i stavljam novu preko nje, ali ovako se neće dogoditi da ti počneš i dalje izbjegavati i uopće na kraju ne imati ocjenu iz ispitivanja.
@Gman - imam original windowse. Nikad potrebe za ovim pa niti znam kako ti pomoći
proguglaj, naci ces nesto...
proguglaj, naci ces nesto...
pa da neku kombinaciju riječi wga i remover
To je bilo potpuno normalno kod nekih profesora i u mojoj srednjoj. Po meni je profesor u pravu - što on ima izbjegavati nastavu zbog testova i nastave u autoškoli? Neka dogovori drugi termin - ti možeš u autoškoli odgoditi ispit za neki drugi put ako kažeš da imaš nastavu. Neki ljudi ne shvaćaju da autoškola nije obaveza koja zaslužuje opravdanje. To je tvoja slobodna aktivnost - nađi za nju vremena izvan nastave.
Može i meni mama napisati ispričnicu da nisam bio na satu jer sam se žvalio s curom u kinu. To je isto opravdanje - ali nije u redu. Kao ni ovo. Slobodne aktivnosti nemaju opravdanje (osim u nekim slučajevima, ali i to uz dopuštenje profesora).
I meni su zabijali 1 kada se nisam pojavio na ispitivanju unatoč ispričnici. Došao do profesora i pitao: zašto? On mi je lijepo rekao da je to zato da se pojavim na satu i odgovaram. Moraš imati ocijenu iz toga, ako dobiješ pozitivnu odmah ti brišem ovu i stavljam novu preko nje, ali ovako se neće dogoditi da ti počneš i dalje izbjegavati i uopće na kraju ne imati ocjenu iz ispitivanja.
@Gman - imam original windowse. Nikad potrebe za ovim pa niti znam kako ti pomoći
Pa njega mora bolit k**ac za tebe cim imas ispricnicu i raska te ispricala za cijeli dan.Bas njega briga di si ti bio,dr*ao,*ebo,bario,kopao kanal ili slicno.Nema on kaj filozofirat s davanjem jedan cim imas ispricnicu i gotovo.