I da, svi kupuju Bug ili ga 'kupuju'
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo ja taman da dam koju turu kad mi ispadne tacna i prosu se sve, a jebi ga
Ljudi ja vas pozdravljam idem uraditi zadacu iz fizike....
pozzz
a sta ces nema blize trafike
sala mala... sutra do trafike prije skole pa listat priko likovne umj.
a sta ces nema blize trafike
sala mala... sutra do trafike prije skole pa listat priko likovne umj.
to smo i mi isto radili, samo što nastavnica poludi xD
a evoooo
e bas mi je sjelo ovo,i onako jedva cekam da nesto iskrsne i prestanem pisati ovu groznu fiziku!
neman glazbeni, vje u čet, ka i fizika
Meni se ovomjesečni Bug jako sviđa za razliku od prošlomjesečnog.I DVD je također močan
Arhitektura traje malo duže,a kad završiš baviš se uglavnom crtanjem u uredu.Povremeno dolaziš na gradilište da vidiš svoju izvedbu(ako je potrebno).Građevinarsto je inžinjer(3god)šef gradilišta,a diplomirani inžinjer(5god)je šef šefova.Ukratko...
Šef gradilišta...
A on radi što? (Znam da cjepidlačim, ali neznam što bi on mogao radit)
Nadgleda radove,daje pojedincima zadatke,odnosno poslovođama,uglavnom on je cijeli dan na gradilištu.On mora biti prisutan jer se sve u vezi nacrta i eventualnih promjena pita njega...
I ovo što vidim u knjizi o tim studijima je sve 3-godišnje
Da,ustvari je dvogodišnje al si još godinu dana apsolvent.Zato je trogodišnje.Ako imaš ambicije i završavaš srednju građevinsku(znači imaš znanje nemoraš polagati razliku predmeta-mislim da to sad tako ide)idi na faks.Nije teško,pogotovo ako razumiješ što si učio posljednjih par god-ako si bio na građevini...
Ta bude moja ili nicija !!
Tko?
Tko?
Jedna zenska :)
a nema ti sad veze radi drzavne mature.. sad ce gradevinari polagat razliku, gimnazije vise ne
Šefe planiraš ća iz Zadra ili...?
Zapravo ja sam došao u Zd. Ostao bih ja ali nema tu nikakvih studija koji bi me zanimali :(
A znaš li di je Robot Commerce?
a nema ti sad veze radi drzavne mature.. sad ce gradevinari polagat razliku, gimnazije vise ne
ja cu ti na FESB u ST-u ili na FER u ZG-u valjda
Pozdrav svima.
Ohoho Stipica,procvale nove zvjezdice,a?