Dobar dan!Šta se radi?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
...a ništa, imamo tu probleme sa Ivanom...napio se skroz na skroz, dupla postove, ne zna više niti šta pije,
niti šta govori. a niti šta puši...
Uhh, pozz svima, evo smorih se. (satrah se) Vraćam se kući napokon, spavao sam 4 sata, i tako umoran od 8 ujutru pa do sad na nogama (dobro i sjedio sam u klupi u školi)
Pozdrav...evo lagano pijuckam čaj i uživam u toplini doma...
kako smo?
Uhh, pozz svima, evo smorih se. (satrah se) Vraćam se kući napokon, spavao sam 4 sata, i tako umoran od 8 ujutru pa do sad na nogama (dobro i sjedio sam u klupi u školi)
Banned čuvaj sad te pola zvjezdice koliko si se namučio da je dobiješ
Banned čuvaj sad te pola zvjezdice koliko si se namučio da je dobiješ ,budi aktivniji
Ma neće ona, sam kad sam neaktivan il ak dobijem neki kartončić :D
Banned čuvaj sad te pola zvjezdice koliko si se namučio da je dobiješ ,budi aktivniji
...il' ako ti je uzmu tek tako
Oprostite na duplom postu,imam pitanje:što je Application Data mapa u XP-u.Smijem li je brisati,za što služi?
Hvala
...il' ako ti je uzmu tek tako
Samo nek probaju :D:D
Oprostite na duplom postu,imam pitanje:što je Application Data mapa u XP-u.Smijem li je brisati,za što služi?
Hvala
EDIT: ovo je bila glupost, mislim da su tu neki savegamovi, itd.
:)
Vjerojatno ti neće nešto radit ali nema veze. Onda ćeš morat reinstalirat pa ćeš prijeći na Win7, tako da ti činim uslugu:)
Vjerojatno ti neće nešto radit ali nema veze. Onda ćeš morat reinstalirat pa ćeš prijeći na Win7, tako da ti činim uslugu:)
Mislio sam da moj jadni komp nebi podnio Win7 ali nakon teksta u "Pitanja i odgovori" u novom Enteru i Windows 7 advisora sam shvatio da mogu.Sad se pitam kako da ga nabavim
Mislio sam da moj jadni komp nebi podnio Win7 ali nakon teksta u "Pitanja i odgovori" u novom Enteru i Windows 7 advisora sam shvatio da mogu.Sad se pitam kako da ga nabavim
Ajde piratlijo, znamo mi tebe :D:D
Ivo imam jedno relativno novo napajanje, samo mu fali ventilator, vidit ću za vikend pa ako bude što mogu ti poslat jer znam da slažeš kompove za doniranje
Yaap,privatno vlasništvo,unikat napravljen '92...
Ajde piratlijo, znamo mi tebe :D:D
Jesam,priznajem.Al nemam flat pa ga nemogu sam skinit
Eh, evo ja se polako legalizujem, pa jadan moram uzeti sa BUG dvda dirt2 demo xD, želim da ga isprobam uz svoj g25
Dobar dan! Birtijasi kako ste?
pa ne uzima svako bug...jel tako šefeeeee
naravno da nije tako mitsouka!!! zar ne sefe?? xDD
naravno da nije tako mitsouka!!! zar ne sefe?? xDD
pa ja prvi nisam
Dobra Večer svima!
pa ja prvi nisam
sram te bilo!
cak se i podudara MItsuoKA
cak se i podudara MItsuoKA
haha...miki mogao bi zovnuti jednu turu!