- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo moj novi avatar
Bolesno
Evo onda ovaj
zed kad budeš ti promjenil potpis?
zed kad budeš ti promjenil potpis?
...pa da...bilo bi mu vreme da se malo sabere, mislim potpis...
Pa tu sve piše,da ljudi znaju s kim imaju posla,a i da nemoram stalno objašnjavati zakaj sam nekaj zaboravio i zakaj mi treba pet puta objašnjavati..heh..
Jel vam grlo suho od tolikog spama?
Malo odmora
...a baš bi moral nekog pitat, kaj da radim sa svojim drugim accountom...šteta ga je izbrisat jel
imam jednu punu zvezdicu pa ako bi se kak' moglo prebaciti ju na ovaj...
...a baš bi moral nekog pitat, kaj da radim sa svojim drugim accountom...šteta ga je izbrisat jel
Ivo imam jedno relativno novo napajanje, samo mu fali ventilator, vidit ću za vikend pa ako bude što mogu ti poslat jer znam da slažeš kompove za doniranje
Kako se na tom drugom zoveš, "škrtica" jel
Sram te bilo
Ivo imam jedno relativno novo napajanje, samo mu fali ventilator, vidit ću za vikend pa ako bude što mogu ti poslat jer znam da slažeš kompove za doniranje
Ma nije bed. Imam u kutiji neku maticnu sa onboard grafom ali izgleda da joj je krepao agp utor. Problem je sto ide ddr a mislim da nemam vise modula. Proc bi frend trebao dofurat a ostatak bratic. Ima neki komp koji sam mu ja slozio prije god-dvije i vise mu ne treba.
Jurra, plati pivu il bum sve ispričao
...pojma nemam o čemu lupetaš, ali kad si već navalil nek' ti bude...
Ha ha ha znam ja o čemu lupetam Poznata mi je ova zadnja piva
Kad uđem Everest pod zenzor čita mi samo procesor i još nešto ne i grafu.
Jel to nevalja?
Ha ha ha znam ja o čemu lupetam Poznata mi je ova zadnja piva
...ma koja zadnja kad je samo jedna...mislim da si već previše popio...
...nesrečo...sad si već počel i slike falsificirat...stvarno si zaslužil barem crveni...
...nesrečo...sad si već počel i slike falsificirat...stvarno si zaslužil barem crveni...
Samo jedan Pa moj novi avatar vrijedi bar dva crvena
...heh...a ko bi drugi šverc'o cigarete ako ne Ivan...