- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dobar dan bećari :D
eto mene,napokon i ja dobio prvu punu zvijezdicu :D
barmen,jedna runda za sve
Pa kad je GodMode
Ako budete dobri napišem jedan članak o jednoj vrlo ozbiljnoj prijetnji zvanoj JS malware.
Pa kad je GodMode
Ako budete dobri napišem jedan članak o jednoj vrlo ozbiljnoj prijetnji zvanoj JS malware.
Možeš ti napravit puno tema,sam si rekao da imaš dosta inspiracije.Sjedni i piši i obavezno stavi slikice
Možeš ti napravit puno tema,sam si rekao da imaš dosta inspiracije.Sjedni i piši i obavezno stavi slikice
Budemo nešto napisali :)
Jesi probao onako?
Budemo nešto napisali :)
Jesi probao onako?
Neznam na kaj misliš?
Trebalo bi biti zanimljivo web developerima, a i ostalima koji imaju neku stranicu, kao i naravno "običnim smrtnicima".
Puno opasnih stvari vreba iza google-a
Neznam na kaj misliš?
ups.. nisi ti bio taj koji me pitao
Neznam na kaj misliš?
Na backtrack 4.
Nemam pojma kaj je to,a kamoli čemu služi.To nije moje,možda si nekaj pobrkao
Nemam pojma kaj je to,a kamoli čemu služi.To nije moje,možda si nekaj pobrkao
Da, krivo sam vidio u inbox-u. Pardonček.
Dobar dan spameri
Pozdrav svima! Eto me natrag. Nema mjesta u KBC-u pa me poslali doma.
Pozdrav svima! Eto me natrag. Nema mjesta u KBC-u pa me poslali doma.
Ha?
Ha?
Ma trebao sam danas u bolnicu malo ali nema praznih kreveta.
Ma trebao sam danas u bolnicu malo ali nema praznih kreveta.
Šta ti je?
Nema mjesta, jako naše hrvatsko zdravstvo
Nema mjesta, jako naše hrvatsko zdravstvo
Trebao sam im predlozit da lezim na hodniku:)
Od onog mirisa i normalan oboli.
A mi se spremali udrit sa spamom na ostali dio foruma
A zašto si uopće trebao ić?
čim te nisu ostavili,nije tako strašno..
čim te nisu ostavili,nije tako strašno..
Ma nije strasno ali na spomen bolnice tlak mi je na 200.
ja kad sam vadio krajnike nisam se dao doma, apartman,tv,net..morali su me izbacit
inače isto zazirem od tih ustanova
ja kad sam vadio krajnike nisam se dao doma, apartman,tv,net..morali su me izbacit
inače isto zazirem od tih ustanova
? Di si ti to bio?
zajčeva bol ili kak se već zove
Hebemu miša! Svako 750W koje naručim nije dobavljivo (ali zato je HX850W )
jel zna netko neko dobro sredstvo za cistit lcd monitor i plastiku da se prašina ne nakuplja???
jel zna netko neko dobro sredstvo za cistit lcd monitor i plastiku da se prašina ne nakuplja???
Pokriti monitor plahtom i tako ga ostaviti
Iskreno ja samo prebrišem monitor kada se nakupi malo više prašine (ima mat ekran, ali isto radim i na laptopu koji ima glosy ekran)
Krpa obična
Pokriti monitor plahtom i tako ga ostaviti
Iskreno ja samo prebrišem monitor kada se nakupi malo više prašine (ima mat ekran, ali isto radim i na laptopu koji ima glosy ekran)
ma meni je problem sta se u 2 sekunde nakupi prašine na monitoru i tastaturi, a kad je sunce ka danas izgleda toliko šporko