Izgubio sam pola zvijezdice! To je belosvetska zavera moderatora i administratora
Al' si dobio majicu i svoj tekst u Bugu pa je nepravda ispravljena. ;)
Izgubio sam pola zvijezdice! To je belosvetska zavera moderatora i administratora
ej danny ovo što si mi stavio thumb down neću ti oprostit
Jbt - išao sada pogledati di je to Buffer i nađem tamo i svoje ime
Dobar dan i doviđenja
Žurim, ajde bok
Ha?
Kvragu,moram i ja ići.
Pozdrav!
Dobar dan radni narode!Heh,to vam je kad puno spamate,ja dobio pola zvjezdice.Mada ne vidim zašto svi se palite na te zvjezdice,pa mislim da se zna tko ti u kojoj tematologiji može pomoći.Ja znam,to sam do sad shvatio,kome mogu direktno postaviti pitanje o softwareu,hardwareu,raznim obradama i ostalom.Ali,koliko vidim kad se malo čovjek opusti onda se to događa.mada već svatko zna u čemu je dobar,pa postajte nove teme,osvrte i to.Naravski treba pomoći i pridošlicama.Ajme,što sam ožednio od ovolikog govora ,idem to malo zaliti,a i ostatak ekipe može na pipu,stigla friška roba...
Jutro svima...ja nisam išao u školu danas, odmaram malo
Dobar dan!Danny,i ti si u prošlom Bug-u dobio majicu,ako se ne varam.Novi još nisam kupio,tko zna jel došao uopće kod nas.A s upalom pluća ne idem van da je Bug zlatan.
Šta se radi?
Kakva majica i kakav text. Zbunjen sam
kako smo ljudi?
napokon,flat:D
danas trebali imat natjecanje iz geografije,dosli mi u skolu bez iceg,zajebavamo se,govorimo uciteljima da nam nemogu nis a ono natjecanje odgodeno
i mi na prvi bus doma:D
Nemam novi Bug?Da nije "Instaliranje Firefoxa 3.6 u Ubuntu"?
Oj.
Pa u Bugu su objavili tvoj tekst sa foruma, a za to daju majice. Čudi me da te nitko nije obavjestio.
Tako je i moj tekst odabran u prošlom broju pa sam dobio majicu.
kako smo ljudi?
danas trebali imat natjecanje iz geografije,dosli mi u skolu bez iceg,zajebavamo se,govorimo uciteljima da nam nemogu nis a ono natjecanje odgodeno
skype?
nisam išao u šk...
Nemam novi Bug?Da nije "Instaliranje Firefoxa 3.6 u Ubuntu"?
Pojma nemam. Koliko gluposti napišem ni sam ne znam
kako smo ljudi?
E,daj mi reci jel samo kod vas natjecanje odgođeno ili u cijeloj Hrvatskoj?Trebao sam i ja ići ali ne smijem u školu,do četvrtka sam bio u bolnici.
Oj.
Pa u Bugu su objavili tvoj tekst sa foruma, a za to daju majice. Čudi me da te nitko nije obavjestio.
Tako je i moj tekst odabran u prošlom broju pa sam dobio majicu.
Nisam znao. Moram Bug znači kupiti
odgodeno za cijelu hrv jer mora svugdje u isto vrijeme bit:D
a gore pada snjeg pa nemogu u skolu
stipe dodi skype lowe
odgodeno za cijelu hrv jer mora svugdje u isto vrijeme bit:D
a gore pada snjeg pa nemogu u skolu
stipe dodi skype lowe
Super.Znaš li možda za kada je odgođeno,ja bi trebao u četvrtak u školu
?
16.2.
:=)
To uopće nisam vidio.Stvarno korisno(za one koji koriste Win 7)
16.2.
:=)
Hvala!
Kako mi se potrefilo,a bio sam baš ljut što ne mogu na natjecanje iz geografije
Ja isto idem na natjecanje iz zemljopisa, danas mi je, ali sam bolestan i nisam išao u školu...
sad ne znam da li je za srednje škole isto odgođeno...
Evo kupio sam Bug i vidio da je za CLSID, tzv GodMode (ili kako ga već želite zvati).
Evo kupio sam Bug i vidio da je za CLSID, tzv GodMode (ili kako ga već želite zvati).
jeli ižašao Bug za 2. mjesec?
jeli ižašao Bug za 2. mjesec?
Jup, danas..