- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
.
Pa daj pogle to pseto, to je dobro za zaklat umjesto svinje...
Jutro svima...trijeznima i pijanima...
.
Više nisi gazda.
Ivane kad si to kupio bulldoga da me napadne
ejj dal neko zna kako da pjesme sa cd-a prekopiram na komp...kada ih kopiram pise mi ono shorcurt i kada izbacim cd ne mogu da je cujem.
Hvala!
.
Više nisi gazda.
Ti to mislis.
Ko je sad gazda?
Photoshop
na moga psića možeš doest bilo koju macketinu...
ishod je jasan
Taj izgleda ko da je mjesanac dalmatinera s svinjom - pod noz ! Ovo je moj ponos !
nemaš pojma... to je pas boli glava......
Ja kontam macku nabavit. Ne volim pse bas.
ejj dal neko zna kako da pjesme sa cd-a prekopiram na komp...kada ih kopiram pise mi ono shorcurt i kada izbacim cd ne mogu da je cujem.
Hvala!
moraš ripati cd, skini cdex ;)
Danas su "cucki" na meni-u. Generale - kojeg cemo prije - onog buldoga il od Makica...?
Ma idu svi redom.I peski i mačići i glodavci i reptili i leteći.Kuhari su već nestrpljivi...
Ma idu svi redom.I peski i mačići i glodavci i reptili i leteći.Kuhari su već nestrpljivi...
Znaci danas jedemo jelo "kaj su jeli nasi stari" xDD, to bude izgleda pravi čobanac :DD
Sjećam se onog crtića sa Paja patkom kad su on i stari njegov išli u lov,pa se pucalo ko u ratnoj zoni i sve su porušili i sve živo pogodili od drveća,granja,žbunja,al nijednu životinju nisu pogodili.Nakraju se vraćaju svi ranjeni i iscrpljeni a stari od Paje vuče kravu za sobom i viče "Šinko,mešo na štolu"
Sjećam se onog crtića sa Paja patkom kad su on i stari njegov išli u lov,pa se pucalo ko u ratnoj zoni i sve su porušili i sve živo pogodili od drveća,granja,žbunja,al nijednu životinju nisu pogodili.Nakraju se vraćaju svi ranjeni i iscrpljeni a stari od Paje vuče kravu za sobom i viče "Šinko,mešo na štolu"
Haha, meni su legendarni Ponco i Toro kad Ponco trazi hranu za Tora i pronadje jaja od krokodila, pronadje i veli - heeej, mučo jaja !
Dobar dan,ljudi.Kako ste?
Pozdrav spammeri...upravo došao sa treninga, snijeg me uhvatio
čeka se rukomet!!!
U koju skupinu onda ja spadam?
Vjerojatno skupina - no lajfer
U koju skupinu onda ja spadam?
Vjerojatno skupina - no lajfer
A ja?!
A ja?!
ni ti nisi nista bolji.
(nemojte se uvrijedit)