Nek si morao.Iako su te pucačine dosta popularne odigrao sam(odnosno da se izrazim-probao)veći dio njih i uopće mi je dosadno nakon 2-3 sata igranja-pucanja.Neka je i atmosfera tmurna i turobna nema veze,al ako nema neku priču i sadržaj fućkaj ga.Netko je rekao da je Bioshock glup i dosadan,meni je bio super ima neku temu,imaš oružja za pucačinu.Netko je isto napomenuo da u igri nemožeš proć neokrznut i da nema šanse da ne zadobiješ ozljede,mislim da bi to bilo glupo,pa nisi superman pa da smo ideš i tamaniš.Čemu onda helt u igri.Eto sad sam ja morao,meni su bolje ove igre u prirodi,ideš ubijaš,kupiš,uživaš u okruženju,nisi ograničen vremenom...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Austrijanci su 500 godina ispred nas, bila je reportaža tj. usporedba Zagreba i Beča, tamo gradski vijećnik besplatno radi. Čovjek radi za svoj narod a ne za vlastiti đep kao ove lopine kod nas.
...pa nije baš petsto...do 1918 smo i mi bili "austrijanci"...
znam da nije 500g, malo manje kamo sreće da smo ostali u Austro-Ugarskoj.
Dan ljudi!
Baš malo promatram teme i vidim da "loše društvo 2" dobiva onaj MW2 "spamerski" štih.
Ljudi ovde očito zaluđeni takvim pucaljkama.
Ono najvažnije, uopće nema nikakvog interesa za Aliens vs. Predator, koji uskoro izlazi i puno je veći projekt.
Da ne velim na kojoj povijesti leži.
No upravo ta povijest izgleda i je problem.
Ovde vlada/piše COD generacija, koja je uvjerena da je MOH kopija COD-a, koja nije ni igrala dva orginalna AvP nastavaka.
Još važnije od toga, nailazim na sve više komentara (14-15 godišnjaka); AvP izgleda super ali ionako ga ne mislim igrati jel me bude strah)
WTF, pa i mene je bilo '98, '99, 2000+..., kad sam najviše igral horore, AvP, Silent Hill, Dino Crisis, Resident Evil....
I sad će naravno vladati strah, no nije to razlog da se ne igra.
Ja mislim u svakom slučaju zaigrati, što prije moguće (jer nemam na čemu trenutno), iako mi je zapravo zabranjeno ulaziti u neke stresne situacije.
Fućkaš zdravlje, osjećaje i sve, kad je ljubav prema nastavku jedne od najboljih igara ikada, veća!!
To nikad neće imati COD generacija!
P.S. Moral sam
Sta spamas po bircu glupost
Ljudi, imam jedno pitanje, igra li itko od vas ovdje the saboteura??
Ljudi, imam jedno pitanje, igra li itko od vas ovdje the saboteura??
Ja igram...
Imam frku sa rupama u teksturi i čestim zamrzivanjem radi očitavanja mape....tamoi kažu da se skine neki patch za ati, a za nvidiu ne znam jel taj isti...
Odgovorio sam ti u temi The Saboteur...
jel ko zan riječ koja počinje na nt
evo vic za motivaciju
Prijavljuje se Mujo na FacebookName: Mujo
Password: Penis
"Password is not long enough"
Island-Francuska...
jel ko zan riječ koja počinje na nt
nema ti riječi na nt... neki kažu nterokut ali to je glupost
i da ima igra kaladont onda nema smisao
Austrijanci su 500 godina ispred nas, bila je reportaža tj. usporedba Zagreba i Beča, tamo gradski vijećnik besplatno radi. Čovjek radi za svoj narod a ne za vlastiti đep kao ove lopine kod nas.
...pa nije baš petsto...do 1918 smo i mi bili "austrijanci"...
znam da nije 500g, malo manje kamo sreće da smo ostali u Austro-Ugarskoj.
...heh...i nikom ne bi falila ona novčanica na kojoj slovima i brojkom, na nekom čudnom jeziku, piše "Dvjesta kuna"
Sta kazete na ovo?
Sta kazete na ovo?
da te nema trebalo bi te izmislit
Bravo kauboji!
koja je tipka insert
evo radim na recoveryu od 150gb, nadan se da ce dobro proc....
drzte fige
koja je tipka insert
Najdoljnja tipka desno na numpadu(Ins)
ljudi zna li itko neki program za browser,da npr kad utipkam na google neki pojam i učitaju mi se stranice da mi označi je li ta stranica sigurna ili ne.
ljudi zna li itko neki program za browser,da npr kad utipkam na google neki pojam i učitaju mi se stranice da mi označi je li ta stranica sigurna ili ne.
Pa skines WOT(web of trust) to je addon za firefox i svaki put kad googlas pokraj imena stranice ti je oznaka dal je stranica sigurna ili ne.
WOT - add-on za ff.
BTW jel kod vas sniježi ?
Kod mene pada snijeg kao blesav
slabi ste dečki.još uvijek sam brži na okidaču
Naručih ja Corsair HX750W, Windows 7 Ultimate (retail, znači instaliram 64 bitnu verziju) i Termalnu pastu (AC neku... Nek' se nađe)
ma kakav snjeg, sunce pici...
dobra stvar skoro cu sve uspit spasit s diska,
jos malo kopiranja i ide recovery...
Naručih ja Corsair HX750W, Windows 7 Ultimate (retail, znači instaliram 64 bitnu verziju) i Termalnu pastu (AC neku... Nek' se nađe)
nisi normalan, bia bi ti ja posla postom, win 7 skinut s fesba, sve origigi....