Pa,pitaj.Poznato je da se u bircu sklapaju poslovi,nalaze komadi,odlazi na cugu s frendovima..Pa,naravno da ćeš onda prvo ići u birc i postavit pitanje,a ako ne dobiješ odgovor onda ga postaviš u novoj temi.Vrlo jednostavno,jel'da!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
vecer evo i ja doma.... izlazim iz dugova, samo mi brat nije isa po pare...
tek u ponediljak...
Dobra večer!
Imam jedno pitanje, čisto onako iz znatiželje, zašto ljudi toliko vise u Bircu i pričaju, dopisuju se itd., a čak se međusobno niti ne poznaju?
Kažem vam, to je zaraza..
E sada, evo vam jedna fora, Ako se kriminalac sam prijavi u policijsku postaju, a raspisana je nagrada za njega, zar ne bi trebao on dobiti nagradu?
I još jedna, Ako se 75% nesreća događa unutar 5 milja od kruga doma, zašto se ne odselite 10 milja dalje?
Večeras mi se nešto pita, hah..
Bok svima kaj se dela, eh sad bi ti da mi razmisljamo zakaj ovo zakaj ono fuckaj ga jel. A zakaj kod nas ljudi u prometu voze i dalje rade izdarije sa po 50 prometnih prekrsaja ili vise, umjesto da im se uzme vozacka barem na 10 godina ili jos bolje dozivotno kaj je najbolje rjesenje za idiote na cesti cik pogodi. Ista je prica i sa bespravnom gradnjom kad su u jednoj putopisnoj emisiji na HTV pitali duznosnika u jednoj normalnoj zemlji ovo, šta oni rade i kako rjesavaju bespravnu i ilegalnu gradnju: tip zbunjeno kaze da ne razumije pitanje kako to mislite nelegalnu gradnju legalizirat i zakaj bi nekom palo na pamet da gradi nelegalno uopce.
Nakon svega toga se moze rec da tu kod nas jako zaudara po Bananama i to cak prvoklasnim nema kaj
@Alienware
Kad bi se lopov prijavio, trebao bi dobit novce, ali koji bi to napravio?
Kad bi se netko odselio iz kuće, svog doma, ta nova kuća postaje njegov novi dom.
@Alienware
Kad bi se lopov prijavio, trebao bi dobit novce, ali koji bi to napravio?
Kad bi se netko odselio iz kuće, svog doma, ta nova kuća postaje njegov novi dom.
To je finta, ne?
Imam još njih:
- Ako je naranča narančaste boje, zašto se limun ne zove žutak, a limeta zelena?
- Nakon što se snijeg otopi, gdje bijela tvar ode?
- Jesu li zebre crne sa bijelim prugama ili bijele sa crnim prugama?
- Ako mineralna voda teče kroz planine tisućama godina zašto ima datum isteka roka uporabe?
- Ako ste u autu i vozite brzinom svijetlosti, da upalite farove, što bi se dogodilo?
- Ako bi se svi brodovi na svijetu izvadili u isto vrijeme, bi li se razina vode spustila?
- Zašto se okrugla pizza stavlja u četvrtaste kutije?
- Da li ribe ikada ožedne?
- Što bi se dogodilo da svinju nahranite slaninom?
- Ako bi vam netko rekao da ste patološki lažljivac, biste li im vjerovali?
- Ako je teflon materijal koji se za koji tvari ne lijepe, kako ga onda stave na tavu?
- Što je suprotno suprotnome?
I evo par na engleskome:
- Why is it called a pineapple (ananas) when there's neither pine nor apple in it?
- If you stole a pen from a bank then would it still be considered a bank robbery?
Obožavam gledati Discovery i Brainiac, a posebno Jona Ticklea.
jel gledaš ?
jel gledaš ?
Ofc, naravno, ne sad, sad je strka oko škole, ali volim preko vikenda i dana kad nemam stvari za školu gledati Discovery općenito..
Jučer sam se pravio da sam bolestan jer sam čekao tipkovnicu da dođe i cijelo jutro sam gledao Brainiac, Survive! i Mythbusters..Poslije je bio i How It's Made itd.
Ah, it's so good to be back home...
Eto, od tih serija gledam samo 'Razbijače mitova', ali ove druge možda probam
Koja Nokia od ovih u nagradnoj igri je bolja?
Meh, ionako ću se za obje prijavit...
Idem sad lagano na The Saboteura i možda ME2, ova noć je duuuuuuuga, vidimo se u nespavalicama
moga bi ja zatvorit.. opet igra znaci... ah nista moran opet kupit bug
LOCK
..jutro,krenuo malo pročitati vijesti na našem cijenjenom portalu i dočeka me udarna vijest:
na telefon i cigarete trošimo više nego na voće i povrće,odma sam odustao
..jutro,krenuo malo pročitati vijesti na našem cijenjenom portalu i dočeka me udarna vijest:
E moj pusacu,nemoj vise pusit ako pusis,slusaj mene.Znam jer mi stari pusi non stop i bas ga provociram s tim tak da dodem i kazem mu daj fuj smrdi i otvorim prozor.On nikak da prestane pusit odkad mu je na areni zagreb pao covjek sa skele i bilo je s*anja jer je mogao u zatvor zavrsit i opet se cigareta prihvatio a dobrih 4 mjeseca nije pusio.
Nego pozdrav ljudi,ja upravo jedem cokolino,nisam dugo
Upravo sam doznao nesto šokantno za mene!
FEAR.FM moj najdrazi radio za hardcore techno je 1.1.2010 propao jer nemaju vise sponzora ni donacija (financija)
R.I.P.!!!!
Sad moram slusat HARDCORERADIO.NL (nije upola bolji od FEAR.FM,pogotovo na FEAR.FM Harder techno.
JOOOJ
Evo njihov

Dobro jutro radni narode Crne gore.
E moj pusacu,nemoj vise pusit ako pusis,slusaj mene....
nisam odustao zato,nego je ta konstrukcija sama po sebi debilna,al nema veze..bitno da si ti dobre volje
bok virtuoso
Pozdrav ekipa šta nam je sa bircom ,nema spama
Pozdrav ekipa šta nam je sa bircom ,nema spama
Hebemti, jos mi se stuca...
nisam odustao zato,nego je ta konstrukcija sama po sebi debilna,al nema veze...
...heh...takve konstrukcije su kod nas uobičajena praksa, kao i onaj gotovo već aksiom da su firme kod
nas neuspješne zato što su u državnom vlasništvu i treba ih ćim prije privatizirati (opljačkati), a maloprije
sam čuo podatak da je u Beču preko stotinu firmi u vlasništvu grada i baš se pitam kad će ta Wiena konačno propast...
@jurluk,hvala na povisici :)
nisam odustao zato,nego je ta konstrukcija sama po sebi debilna,al nema veze...
...heh...takve konstrukcije su kod nas uobičajena praksa, kao i onaj gotovo već aksiom da su firme kod
nas neuspješne zato što su u državnom vlasništvu i treba ih ćim prije privatizirati (opljačkati), a maloprije
sam čuo podatak da je u Beču preko stotinu firmi u vlasništvu grada i baš se pitam kad će ta Wiena konačno propast...
Austrijanci su 500 godina ispred nas, bila je reportaža tj. usporedba Zagreba i Beča, tamo gradski vijećnik besplatno radi. Čovjek radi za svoj narod a ne za vlastiti đep kao ove lopine kod nas.
Ekipa diste? Evo samo da se puspasim tu i idem... malo sam pregledavao po forumu što ima novoga i tako... pozdrav i navijajte večeras dobro... ;)
Dobro jutro radni narode Crne Gore,podne je.Malo sapma sa ispravkom Virtuoso,uranio si puna 3 sata...
jutro, idem ist i ucit, takav je zivot nas patnika
Dobro jutro radni narode Crne Gore,podne je.Malo sapma sa ispravkom Virtuoso,uranio si puna 3 sata...
Ebajga! :)
Dan ljudi!
Baš malo promatram teme i vidim da "loše društvo 2" dobiva onaj MW2 "spamerski" štih.
Ljudi ovde očito zaluđeni takvim pucaljkama.
Ono najvažnije, uopće nema nikakvog interesa za Aliens vs. Predator, koji uskoro izlazi i puno je veći projekt.
Da ne velim na kojoj povijesti leži.
No upravo ta povijest izgleda i je problem.
Ovde vlada/piše COD generacija, koja je uvjerena da je MOH kopija COD-a, koja nije ni igrala dva orginalna AvP nastavaka.
Još važnije od toga, nailazim na sve više komentara (14-15 godišnjaka); AvP izgleda super ali ionako ga ne mislim igrati jel me bude strah)
WTF, pa i mene je bilo '98, '99, 2000+..., kad sam najviše igral horore, AvP, Silent Hill, Dino Crisis, Resident Evil....
I sad će naravno vladati strah, no nije to razlog da se ne igra.
Ja mislim u svakom slučaju zaigrati, što prije moguće (jer nemam na čemu trenutno), iako mi je zapravo zabranjeno ulaziti u neke stresne situacije.
Fućkaš zdravlje, osjećaje i sve, kad je ljubav prema nastavku jedne od najboljih igara ikada, veća!!
To nikad neće imati COD generacija!
P.S. Moral sam
Austrijanci su 500 godina ispred nas, bila je reportaža tj. usporedba Zagreba i Beča, tamo gradski vijećnik besplatno radi. Čovjek radi za svoj narod a ne za vlastiti đep kao ove lopine kod nas.
...pa nije baš petsto...do 1918 smo i mi bili "austrijanci"...