Navratio sam da vidim jeli birc otključan u 06:00 i čini se da je.
Znači danas dobivam Hero, jelda? Ništa, onda idem učit do izvlačenja
Jutro....
bravo luckyluke, sve si obavio!
ljudi moji odo ja u skulu, lipo skraceni satovi
Yep,dobro izgleda. Ja kontam da ce ic na mom kompu solidno ici.
Dobro jutro kuleri
Jutro....
bravo luckyluke, sve si obavio!
Hvala
Evo sad ću radi navike pokušati svaki puta kad imam školu ujutro otključati birc
Pozdrav hakeri!
Yauyauli !!! Pocel sam jodlat ! Navecer idem da festam - djevojka je zelen bor sadila ...
nemojte mi zamjerit... vec sam sad malo .... :D
Yauyauli !!! Pocel sam jodlat ! Navecer idem da festam - djevojka je zelen bor sadila ...
Trzni nesto i u moje ime. Od ponedjeljka me neka pa mozete spamat (ofkors u granicama pristojnosti i normale).
Ljudi,pomoc.
U Network Map folderu sam naisao na nest' cudno. Osim naziva moga PC-a,ima jos neki:S I u folderu kad udjem,ima fajlova koji nikad nisu bili na mom kompu:S
:S:S
Ljudi,razumije li se tko u mreze dovoljno dobro?
Trzni nesto i u moje ime. Od ponedjeljka me neka pa mozete spamat (ofkors u granicama pristojnosti i normale).
Kakve su to granice
Ovdje nema normalnih spamera, a pristojnih...
WTF???
Dobar dan.
Večer ekipa šta se radi kod vas
Pa zar moram sve crtati
Bubneš bilo kaj, tek toliko da se vidi
Jednostavno želi biti veliki spamer-da konačno pređe u spamersku elitu
Jednostavno želi biti veliki spamer-da konačno pređe u spamersku elitu
A što već nisam
Nisam
.....................................
(samo da je dignem gore)
Spameri...
..,
Kaj ti sad nije jasno Ako ostavim točku, kažete da je spam, pa evo onda dvije točke i jedan zarez
EDIT: Ostavi se mobitela, nisi vidio ni sliku koju sam postao
Dobra večer!
Imam jedno pitanje, čisto onako iz znatiželje, zašto ljudi toliko vise u Bircu i pričaju, dopisuju se itd., a čak se međusobno niti ne poznaju?
Kažem vam, to je zaraza..
E sada, evo vam jedna fora, Ako se kriminalac sam prijavi u policijsku postaju, a raspisana je nagrada za njega, zar ne bi trebao on dobiti nagradu?
I još jedna, Ako se 75% nesreća događa unutar 5 milja od kruga doma, zašto se ne odselite 10 milja dalje?
Večeras mi se nešto pita, hah..
Večer svima,taman došao iz škole,šta se radi?