Sve je isto.... neka ide u
Lijepo donesti macolu i sve polupat kak spada
...ajd smiri živce...bolje ti je to nego dobiti na lotu...
Sve je isto.... neka ide u
Lijepo donesti macolu i sve polupat kak spada
...ajd smiri živce...bolje ti je to nego dobiti na lotu...
Ili kabel ili matična. Ne radi mi ni CD ladica ni DVD
Napajanje je OK jer se otvara
imam i ja problem,bojler mi se ne gasi zbog ove hladnoće..temp u izlaznom vodu sam stavio na 68..
dal da dignem na 70 ili ne?
edit:bojler je vaillant turboblock plus vu/vuw 200/2-5
niko baš niko!?
...strpi se malo...možda Zed navrati...
ko će njega dočekt,dal da ga cloknem na 70 ili da se toplije obučem?
...ma clockni ti ovo pa ga možeš i ugasit...
hvala ti care,riješeno..
imaš neki post di ti mogu lupit hvala?
...ma imao sam, ali su lockali temu...
Može li se pržilica kako drugačije spojiti ili mora biti onaj široki kabel?????????????????????????????????????????????????
...samo da vam javim točno vrijeme...
...samo da vam javim točno vrijeme...
hvala,vrlo korisna informacija
Može li se pržilica kako drugačije spojiti ili mora biti onaj široki kabel?????????????????????????????????????????????????
Ak ti je przilica IDE znaci onaj siroki kabel onda je nemres nikak drukcije spojti osim na IDE. Iako postoji konektor sa IDE na Sata no to se ne isplati jer bas i nije jeftin onda je bolje uzet novu Sata przilicu jer je to jeftino danas, no kod tebe je u windowsima neki problem i u driverima a ne przilici ili maticnoj.
Ak ti je przilica IDE znaci onaj siroki kabel onda je nemres nikak drukcije spojti osim na IDE. Iako postoji konektor sa IDE na Sata no to se ne isplati jer bas i nije jeftin onda je bolje uzet novu Sata przilicu jer je to jeftino danas, no kod tebe je u windowsima neki problem i u driverima a ne przilici ili maticnoj.
Reinstal Windows ili macola
ajde ivane nemoj sad odustat,svi ti držimo fige
Ma kakve fige, pokršit sve ovo i pobacat, već mi ide na *****
Ovo je ucinkovitije
Sad na nogomet... Sunce ti hebem, nisam trcal mjesec dana, samo sam se prezderaval i dospjel do 105 kg... dobio 2 kg... :) moram skinut tih 15 premda mi svi vele da imam 85
Ma kakve fige, pokršit sve ovo i pobacat, već mi ide na *****
...ne vidim uopće razlog za toliku galamu...spamat možeš i bez DVD-a...
nema nikog???
odoh onda i ja, sad će tekma
ajmo našiiiiiiiiiiiii
:)
slaba je posjećenost birca...nema se vremena na piće, uništava nas sve ovaj harač
idem i ja gledati utakmicu, nadam se pobjedi....
Dobro jutro, pospanci, što ste se tako rano digli?
razočarao si me
Vecer! Sto ima u birtiji? nije me bas ovih dana bilo na forumu,pa da se javim malo...sutra ocekujem hero-a...hahha