jel to opet šteka forum?
izbacuje me i moram se ponovo logirat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel to opet šteka forum?
da izgleda i mene je 3 puta dosad
Dobar dan, pozdrav svima prije škole...
meni ne šteka ništa
bar zasada..
jel to opet šteka forum?
Tako se bore protiv spamera
jel to opet šteka forum?
Upravo sam to napisal u problemima vezanim za forum... Bas sam vidio na e-bayu ovu stvarcicu, koja je to zvercina....
meni ne šteka ništa
bar zasada..
zato si dobil palac dole
jel to opet šteka forum?
Upravo sam ti napisal u problemima vezanim za forum... Bas sam vidio na e-bayu ovu stvarcicu, koja je to zvercina....
i nije skupa...
meni ne šteka ništa
bar zasada..
zato si dobil palac dole
Bok ljudi sta se radi kod vas,evo ja dosao tek iz skole..
Kaj ima spammeru kod tebe a? (seneka)
Vidi ga. Stigao brkati mačor
Fake, jesi razradio onaj komad plastike od 600 kn
Kaj ima spammeru kod tebe a? (seneka)
ništa ,baš gledam kog bi prijavio za nanošenje duševnih boli i odlučil sam se za tebe
Vidi ga. Stigao brkati mačor
Fake, jesi razradio onaj komad plastike od 600 kn
Bok kaj ima neispeceni muffinu
Nisam jos ali odlicno funkcionira,sad sam si stavio hrapavi i crni grip i bolje mi je s tim igrat a i na DPI ledice sam stavio rozu boju tak da mi je to bas fensy
ništa ,baš gledam kog bi prijavio za nanošenje duševnih boli i odlučil sam se za tebe
Daj ga, daj...
Bok kaj ima neispeceni muffinu
Nisam jos ali odlicno funkcionira,sad sam si stavio hrapavi i crni grip i bolje mi je s tim igrat a i na DPI ledice sam stavio rozu boju tak da mi je to bas fensy
Pozdrav,ljudi.
Što se radi?
...pa dobro sad, malo sam se zabunio...uspavao me čilić, a nadam se da će i rukometaši iako rukomet
nikad ne gledam...
neki cu put zakljucati nespavalice ako mi se nece spavati :)
Lako moguće da se kabel izvukao
...heh...to mu je lako provjerit' zavuče se u komp i gotovo...
Edit: a možda najjednostavnije sa system restore, zadnji system checkpoint...
Nije to. Dvaput sam provjerio. Danas mi je nestalo struje dvaput, pa je možda to nešto poremetilo
Dobar dan!
Evo mene nakon 8 dana.Imao sam upalu pluća,pa sam bio u bolnici.Šta se događalo dok me nije bilo?
Dan!Eto me usput prije terapije,da vidim di su spameri.Malo radio,al ništa novčeki,biće sutra-kažu.Istestirao ja vrata za novi moding-rade ko urica.Malo komplicirano oko spajanja,al dobro.Budem to odradio do kraja danas pa stavim slike u temu.Ajd,čujemo se docnije...
Mora mene stalno nešto je*** na ovom kompu. Prvo rikne hard disk, ajde dobro. Kupim ja novi, kad onda rikne tipkovnica, stavim ja drugu i sad evo nema DVD ladice.
"Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19)" WTF
WTF??? Tek sam danas skužio da nemam DVD ladice LOL
Kako je vratiti i zašto je uopće nestalo
Bok svima kaj se dela, a cuj stari komp tj stara maticna i to jos na IDE spojeno ak nestane struje to se ne moze samo tak smrdat samo od sebe. Ugasi komp pa istekaj tu przilicu iz kompa pa onda upali komp pa nakon 5 minuta ponovu ugasi komp i onda ponovo ustekaj przilicu na IDE pa bus videl kak bude onda bilo.
Dobar dan!
Evo mene nakon 8 dana.Imao sam upalu pluća,pa sam bio u bolnici.Šta se događalo dok me nije bilo?
ništa posebno,par suspendiranih,neki su se već vratili,bitno da si ozdravil..
Dan!Eto me usput prije terapije,da vidim di su spameri.Malo radio,al ništa novčeki,biće sutra-kažu.Istestirao ja vrata za novi moding-rade ko urica.Malo komplicirano oko spajanja,al dobro.Budem to odradio do kraja danas pa stavim slike u temu.Ajd,čujemo se docnije...
Bok svima kaj se dela..
bok,dosađuje uz sportski program na htv-ur
rambox kaj si mi citirao onaj post s registry winnerom?
sad ne mogu editirat,pobrkale su mi se brojke,1300 ne bi bilo čudo,završil budem u hos-u
Bok svima kaj se dela, a cuj stari komp tj stara maticna i to jos na IDE spojeno ak nestane struje to se ne moze samo tak smrdat samo od sebe. Ugasi komp pa istekaj tu przilicu iz kompa pa onda upali komp pa nakon 5 minuta ponovu ugasi komp i onda ponovo ustekaj przilicu na IDE pa bus videl kak bude onda bilo.
Sve je isto.... neka ide u
Lijepo donesti macolu i sve polupat kak spada
Dobar dan.