Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.355.279
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Oly_E3 kaže...

A za stol i stolicu imaš Lesninu recimo (industrijaska zona, pokraj Peveca)

Bio sam i nisam nesto odusevljen. Rekli su da ce dobivat nesto kroz koji tjedan pa cu pocekat i vidit sto se nudi. Odgovaralo bi mi nesto ovakvo za kut.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
17 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Ja sam kupio u lesnini stol za pc u crnoj boji, na prvi pogled izgleda malen, ali ima da se tako izrazim 4 etaze, na 1. moze bit kutija od PC-a i jos stosta drugo, na 2. je tipkovnica, 3. je dio koji je na kotacima i moze se izvuc i rotirat oko vlastite osi i na 4. etazi je mjesto za monitor (meni i printer i zvucnike)

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.1.2010 20:04 (Batista).
17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Ja sam kupio u lesnini stol za pc u crnoj boji, na prvi pogled izgleda malen, ali ima da se tako izrazim 4 etaze, na 1. moze bit kutija u PC-a i jos stosta drugo, na 2. je tipkovnica, na 3. je dio koji je na kotacima i moze se izvuc i rotirat oko vlastite osi i na 4. etazi je mjesto za monitot (meni i printer i zvucnike)

Aj baci kakvu pikcr.Cool

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
17 godina

cek

17 godina
neaktivan

LOL! Doxy opet suspendiran?!CoolIznenađen

Dobar dan btw. Idem ja obrisat' parket i zalit cvijece.

http://i49.tinypic.com/2lc07xs.jpg
16 godina
neaktivan

Ja sam trenutno na ovom stolu, ali sada je dosta toga već izmjenjeno, nije važno (ima jedno 8, 9 godina). Kupljen u Briko centru i za ovu moju kantu i monitor je OK... Ali stol baš i nije nešto naručito kvalitetan. Uskoro kupujem novi, ali po narudžbi (jer ovo sve što sam gledao je ili premalo ili nije kvalitetno)

And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life
17 godina

Dojam unistava CRT krama... :)

16 godina
neaktivan
Batista kaže...

Da baš se lijepo ističe monitor. :D kakak je s novim igrama?

ceRina:)
16 godina

Spammeri se bude polako kolko vidim neCool

Ja upravo extraktam "kupljeni" mass efekt 2 pa da vidim kak to dela pa cu koji videic snimit.A i 15 negdje cu kupit AKO bog da Athlon 620 x4 necu vise dual bez obzira na price da pol programa ne koristi quad i to.Quad i tocka.

Prodajem Modern Warfare 2 za 230 kn s kutijom bez drugog cda jer mi je sestra mlada bacila ga negdje
17 godina
Cerina15 kaže...
Batista kaže...

Da baš se lijepo ističe monitor. :D kakak je s novim igrama?

Kakve igre ? Ne kuzim...

16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Spammeri se bude polako kolko vidim neCool

Ja upravo extraktam "kupljeni" mass efekt 2 pa da vidim kak to dela pa cu koji videic snimit.A i 15 negdje cu kupit AKO bog da Athlon 620 x4 necu vise dual bez obzira na price da pol programa ne koristi quad i to.Quad i tocka.

Quad je zakon... Barem ja svakodnevo cijedim jezgre iz njega Nevinašce

16 godina
ja prije 3 mjeseca isao u solidum gledati pc stolove i imaju vrlo kvalitetnu ponudu.jedan mi se stol izrazito svidio ali ga nisam kupio.
previse love dosao,nekih 800 kn pa nakraju nista kupio.
16 godina
neaktivan

Kakve igre ? Ne kuzim...

Ma mislim kako se nosi sa starosti. Otkad su ti ekrani ufff

Još malo pa u muzej s njim .D ko moja grafa

16 godina
neaktivan

Quad je zakon... Barem ja svakodnevo cijedim jezgre iz njega Nevinašce

i7 niko ne spominje Nevinašce

16 godina
neaktivan

A on nije Quad?

17 godina
Cerina15 kaže...

Kakve igre ? Ne kuzim...

Ma mislim kako se nosi sa starosti. Otkad su ti ekrani ufff

Još malo pa u muzej s njim .D ko moja grafa

Aha, pa kaj se toga tice opce nisam imal bilo kakvih problema . Radi ko urica, jedino kaj ga ruzno za vidjet... :) Premda bas i ne igram igrice vise, znam odigrat koji sah i to je to.

16 godina
neaktivan

Je, al ipak 4/8

15 godina
neaktivan

DAli itko zna gdje se u hrvatskoj može kupiti rubber cement ljepilo tj. kako se zove u hrvatskoj i gdje ga ima kupit. Odgovor može i na PM. Unaprijed hvala!

I would love to change the world, but they won't give me the source code
16 godina
oly ti jos uvijek na crt-u? :)
jedan moj frend mi se penje na glavu s tim crt-ima.
ne daj boze,ne bi presao na lcd ni da mu ga kupim.kao razlog navodi dobru sliku...
marka je neki hitachi.
a da vidite kakav je to monitor,mislim da ima preko 15 kg garant.debljina monitora je 55 cm LOOL
16 godina
neaktivan

Prijatelj ima i7 950-ku i nije baš nešto ultra brži od Q9650-ke (Photoshop i slično što svakodnevno kod sebe koristim, igre su ipak brže jer ima HD5870 Osmijeh)

16 godina
Oly_E3 kaže...

Prijatelj ima i7 950-ku i nije baš nešto ultra brži od Q9650-ke (Photoshop i slično što svakodnevno kod sebe koristim, igre su ipak brže jer ima HD5870 Osmijeh)

Sta ces a ti imas HD4870 ALI SAMO JEDNU Smijeh moram te malo zezatBelji se

Prodajem Modern Warfare 2 za 230 kn s kutijom bez drugog cda jer mi je sestra mlada bacila ga negdje
16 godina
neaktivan

Pratim cijeli dan al ne sudjelujem u spamu.Ma,malo sam sortirao kramu kaj sam je izvadio iz spremišta da vidim kaj bum sve koristio za novi moding.Čekam nekog sa znanjem o elektronici al ništa,uzalud.Složio ja nešto i radi,nema veze,još da sve pošarafim i jedan dio je spreman.Naravski još jednom treba ga istestirati.Budem sve postavio u temi jer sad još to moram i nacrtati i uslikati,pa ću malo pratit,malo ne...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
17 godina
Fake_Alert kaže...
Oly_E3 kaže...

Bas sam si i ja mislil da mu velim da si promjeni pod MOJ PC, da ima samo jednu :P Al je vec promjenil.... Belji se

16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

LOOL!

Ovog mog Philipsa 190x imam od ljeta 2007. Moram priznati da nekoliko prijatelja koji su 2009. kupili monitor od 1600, 1700 kuna (22" uglavnom) nemaju tu oštrinu, dobar prikaz boje i slične stvari kao moj Philipsić... Sljedeći monitor mislim da će biti ovaj, nadam se

16 godina
Oly_E3 kaže...
luckyluke kaže...

LOOL!

Ovog mog Philipsa 190x imam od ljeta 2007. Moram priznati da nekoliko prijatelja koji su 2009. kupili monitor od 1600, 1700 kuna (22" uglavnom) nemaju tu oštrinu, dobar prikaz boje i slične stvari kao moj Philipsić... Sljedeći monitor mislim da će biti ovaj, nadam se

Sorry bio sam na mobu pa nisam vidio Namigiva

Philips 190X,jer to ovaj?Odličan je,imao ga moj bratić neko vrijeme.

Ja zasada imam Philips 190V i ne mislim ga mjenjati do skoro.

Nemam nikakvih primjedbi na njega,super dela svoj posao.

BTW nisam neki freak koji trči za veličinom ekrana,19 incha je za mene sasvim dovoljno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.1.2010 20:32 (luckyluke).
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
Oly_E3 kaže...

Ali ne u vrijeme kada sam mjerio Belji se

Batista kaže...

Bas sam si i ja mislil da mu velim da si promjeni pod MOJ PC, da ima samo jednu :P Al je vec promjenil.... Belji se

Ja redovito updatam MOJ PC... Eh... Ako ništa drugo barem onaj test Crossfire vs. Single card sam uspio napraviti

17 godina

@Oly, dobar ti taj Philips.... zanimljivo... Neodlučan

16 godina

aaaaa blago se vama koji vec radite i to jer mi koji smo jos "klinci" moramo sebi uskratit izlaske,sendvice,kave i ostale gluposti da bi nes kupili za komp.Ko i jaSmijeh tak da cuvam vec 170 kuna i zaradio sam ih jedva da si kupim nes za komp a ne kavice i ostale gluposti.Cool

16 godina
neaktivan
Batista kaže...

@Oly, dobar ti taj Philips.... zanimljivo... Neodlučan

IPS matrica je glavni razlog... A i odziv je brz (5ms, a sadašnji mi ima 2ms), a reza mora biti visoka, jer mi se ne da stalno spajati komp na plazmu

16 godina
Fake_Alert kaže...

aaaaa blago se vama koji vec radite i to jer mi koji smo jos "klinci" moramo sebi uskratit izlaske,sendvice,kave i ostale gluposti da bi nes kupili za komp.Ko i jaSmijeh tak da cuvam vec 170 kuna i zaradio sam ih jedva da si kupim nes za komp a ne kavice i ostale gluposti.Cool

Jesi ti išta kupio od onih mojih novaca?Nevinašce

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice