Sad ste mi pokvarili dan
Dobar dan
Sad ste mi pokvarili dan
Dobar dan
Sad ste mi pokvarili dan
Dobar dan
...imaš pravo i meni je pokvaren dan u tolikoj mjeri da sam zaboravil napisati: dobar dan...
Sad ste mi pokvarili dan
Dobar dan
zar toliko da si to moral dvaput napisat!?
jedan post je nestao
Žalosno je kad je staff na krivoj strani ulice
Eto, tolko od mene kaj se tiče stranke koja tu nastaje.
jedan post je nestao
Nestao je jer sam ga prijavio.
Od danas se borim protiv spama i duplih postova moš mislit
Dobar dan birtijaši ,vidim da su neki dobili limune u ovoj temi gay friendly i nije im bilo dosta pa htjeli viditi kako izgleda crveni karton,bolje mi je da nikako ne otvaram ovu temu gay friendly
...možda je pravo vrijeme da se ovaj forum nazove pravim imenom...
a to je....
Pozz raja. Evo mene u bircu nakon dost vremena. Pobjego sa one "gay friendly ratno okruženje" teme sa jednim žutim. Pretpostavljam da sam ga zaslužio, kao i neki drugi koji su zaslužili kartončiće drugih boja. Al nećemo o tome. Možda samo da napomenem da je ovo sumnjivo (podsjeća na nekog):
Ja imam novi avatar.
Pa nije da sam se sakrio
Pa nije da sam se sakrio
Totalno si neprepoznatljiv
Pozdrav svima.
@jurluk,ako si tu...
Evo rješio sam se eRepa za danas.
Provjeri sad jer dobro radim,napravio sam sve prema tvojim uputama od jučer.
Totalno si neprepoznatljiv
Master of disguise
Ovo je samo reakcija na apsolutno nepotreban ban. Forum je presterilan nažalost.
al nije bolje strpit se malo nego riskirat ban?
Master of disguise
Ovo je samo reakcija na apsolutno nepotreban ban. Forum je presterilan nažalost.
A nisi to trebao onda ovako... Sad ćeš dobit crnjaka na ovaj. Istina, postoji 10minute mail ali di je svrha? Mogao si lijepo u miru čitat gluparije drugih i odsluživat kaznu...
Zašto je Buffer Overflow suspendiran?
Samo pitam iz zanimacije...
Evo da se i ja nečime pohvalim
I ja bi tako sa tim uploadom... Koji provider, koji paket, koje brzine i na kraju - cijena sveg toga?
al nije bolje strpit se malo nego riskirat ban?
Strpljen - spašen....
Osobno, meni je draža ona vojna - izvrši pa se žali.
Zašto je Buffer Overflow suspendiran?
Samo pitam iz zanimacije...
Nije se slagao sa višim silama i nekim pojedincima, pretpostavljam.
Nigdje u pravilima ne piše da ne smijem imati još jedan profil, dakle ako mi se da crni karton to bi bilo protivno pravilima pa bi moderator morao biti kažnjen.
Baniran? Zato jer sam "provocirao" moderatora. Neposredno.
Skanka i Sum of all fears stalno miješam zbog avatara... hehe.
Sve gledam i čudim se kaj Skank sam sebe citira. lol
Reko poludio čovjek pa monolog isfurava na forumu.
Skanka i Sum of all fears stalno miješam zbog avatara... hehe.
I Andreasa
Nigdje u pravilima ne piše da ne smijem imati još jedan profil, dakle ako mi se da crni karton to bi bilo protivno pravilima pa bi moderator morao biti kažnjen.
Baniran? Zato jer sam "provocirao" moderatora. Neposredno.
Nickovi - Zabranjeno je korištenje prostačkih i uvredljivih nickova, te onih koji bi se mogli povezati s redakcijom Bug Onlinea, Buga, Entera i Mreže. Zabranjeno je uzimanje nickova koji su imena članova ovih redakcija ili se mogu shvatiti kao imena članova ovih redakcija. Zabranjeno je registriranje i korištenje više nickova (multinick) za jednu te istu fizičku osobu. Prekrišitelji će biti upozoreni i potjerani s foruma.
Nickovi - Zabranjeno je korištenje prostačkih i uvredljivih nickova, te onih koji bi se mogli povezati s redakcijom Bug Onlinea, Buga, Entera i Mreže. Zabranjeno je uzimanje nickova koji su imena članova ovih redakcija ili se mogu shvatiti kao imena članova ovih redakcija. Zabranjeno je registriranje i korištenje više nickova (multinick) za jednu te istu fizičku osobu. Prekrišitelji će biti upozoreni i potjerani s foruma.
šit
psssst ne poznate me
psssst ne poznate me
nikome ni riječ
psssst ne poznate me
nikome ni riječ
O čemu?
psssst ne poznate me
Šteta što nemože mi smrtnici brisati naše postove tako da kad ivo navrati ,vidi će ovo tvoje a on često navrati u birc