Jutro svima!
Jel ima snjega kod vas?
Evo ja iz Mostara do Gruda bez problema, ali ne znam kako cu nazad :D pada ko lud
btw: evo jedna topla cokolada na moj racun
Jutro svima!
Jel ima snjega kod vas?
Evo ja iz Mostara do Gruda bez problema, ali ne znam kako cu nazad :D pada ko lud
btw: evo jedna topla cokolada na moj racun
Jutro birtijasi! Sta se radi? Evo snijeg u Sarajevu pada ko lud...
Ima li zime kod vas?
Hladno, ali tako i treba biti. Ipak je zima.
Bogami, hladno je. Di nema sunca za smrznut se... Bio sam malo vani i dosta mi je vec... Radje ja na toplom za kompom na forumu BUG-ovom !
kome da prijavim nekog idiota koji mi salje privatne poruke neugodnog sadrzaja?
kome da prijavim nekog idiota koji mi salje privatne poruke neugodnog sadrzaja?
A valjda nekom adminu, screenshotiraj mu to kaj ti napise i pokazi moderatoru kao dokaz pa neka on odluci kako ga kaznit...
Ovaj imam pitanjce u vezi PS2 - Interesira me dal budes sve radilo ako na igri pise da je za NTSC sustav (amerikanski) jer smo mi na PAL, mislim da kod igra to ne igra ulogu il se varam ? I kako da naprzim igru, kao image ?
Ma da, fulal sam - mislio sam na PS2...
Ja imam novi avatar.
Jutro...čini se da ništa od snijega u Zadru, a baš sam mu se ponadao...
A meni danas diktat i moglo bi me latinski dignuti...
samo šugava kiša pada...
Dobro jutro svima
Dobro jutro svima
Prije dobar dan,osim za one sove koje spavaju do podne.
Dobro jutro svima
Prije dobar dan,osim za one sove koje spavaju do podne.
Nisam do podne nego do 11, a što ću kad me trening izmorio sinoć
Pozdrav
Zakaj je doxy (opet) suspendiran?
Pozdrav
jer je bio dobar. i buffer overflow takoder
Pozdrav
Pretpostavljam da su on i Buffer Overflow suspendirani zbog one teme "Gay friendly radno okruženje"
Koliko sam vidio, tema je zaspamljena toliko da bi se i Birc posramio..
Prije bi tu temu nazvao " Gay friendly ratno okruženje"
Pozdrav
bok,zato jer nema friendly mišljenje o pederima
Pozdrav
Toga sam se i bojal.
Šteta, što je takva situacija na ovako velikom HR forumu.
Pozdrav
i sto je njegovo potpunu pravo, ne kazem da je doxy u pravu ali ima pravo na drukcije misljenje,svidjelo se to nekima ili ne. meni se osobno isto nije nikako svidjelo sto je napisao ali ga nisam zbog toga osudivao.
i sto je njegovo potpunu pravo, ne kazem da je doxy u pravu ali ima pravo na drukcije misljenje,svidjelo se to nekima ili ne. meni se osobno isto nije nikako svidjelo sto je napisao ali ga nisam zbog toga osudivao.
Nije stvar u različitim mišljenjima. Sigurno nije dobio karton zbog različitog mišljenja. Budi uvjeren u to i nemoj misliti da nas modovi ovdje žele kažnjavati ako ne mislimo kao oni.
Stvar je u načinu izlaganja svog uvjerenja i mišljenja.
Ivo je došao na temu i rekao da ne voli homoseksualce, ali napravio je to na kulturan i civiliziran način. Nitko ga nije popljuvao, isto su napravili još neki.
Ali neki ljudi, uključujući Doxyja su uletili na temu i na krajnje neprimjeren način reagirali i pisali primitivne rečenice. Zato su sankcionirani.
Ali pustimo sada to, nevažno je.
apsolutno,ali ne radi toliko o izražavanju stava ,koliko o načinu valjda(bez neargumentiranih napada,bez vrijeđanja i sl)
a tu je naš doxy emotivac i ponese ga,hebi ga..
i Nije stvar u različitim mišljenjima. Sigurno nije dobio karton zbog različitog mišljenja. Budi uvjeren u to i nemoj misliti da nas modovi ovdje žele kažnjavati ako ne mislimo kao oni.
Stvar je u načinu izlaganja svog uvjerenja i mišljenja.
Ivo je došao na temu i rekao da ne voli homoseksualce, ali napravio je to na kulturan i civiliziran način. Nitko ga nije popljuvao, isto su napravili još neki.
Ali neki ljudi, uključujući Doxyja su uletili na temu i na krajnje neprimjeren način reagirali i pisali primitivne rečenice. Zato su sankcionirani.
Ali pustimo sada to, nevažno je.
nisam tako ni mislio, i ja sam primjetio da je reagirao na neke stvari,ajmo rec, jako "neugodno", tako da sam se i ja posramio!
mislim da smo jos dobro i prosli (sto se tice modova)!
kao sto kazes nema veze, vise se ni necu ukljucivat u takve teme, nikad to dobro ne ispadne.
da jako je temperamentan, mislim da je pola toga namjerno zaflejmao
...a neki su uletili "pametno" kao što ih je iznjedrio naš sustav obrazovanja, hrpe definicija, fraza, jedinog
"ispravnog" načina gledanja, mozak im funkcionira po principu hard diska, hrpa podataka bez trunke razuma...
Edit: i kada takvi, a ima ih po svim temama, napadaju druge, omalovažavaju, konkretno Doxy-a spominjući
kvocijent inteligencije to onda nije za karton, jer je to u skladu sa "mišljenjem" samozvano pametnih...
kao sto kazes nema veze, vise se ni necu ukljucivat u takve teme, nikad to dobro ne ispadne.
Ma takve teme su super ako se normalno raspravlja. Zapravo ako je žustro ispadne još bolje. :)
Nego da se osvrnem na suspendiranog nam kolegu, iz perspektive člana s kojim se on vjerojatno najmanje slaže, ali i vice versa.
Doxy zasigurno nije loš dečko, dapače. Ja nemam problema sa njim kao čovjekom, što sam i njemu jednom prilikom napisao na PP. Ja imam problem sa njegovim stavovima, zapravo ne sa njegovim stavovima iako se ne slažem s njima, već sa načinom na koji ih iznosi.
Moje je pravo neslagati se sa njegovim stavovima i napisati to, isto je takvo i njegovo pravo. Ali pisati gnjusobe to nije ničije pravo.
Za kraj, iako mnogi misle da ja ne podnosim doxyja to zapravo i nije tako. Dejan je vjerojatno drag dečko, ne vidim zašto ne bi bio, ali Doxy ponekad zna biti neugodan, u toj mjeri da mi to zasmeta.
Zato i sve te 'trzavice' među nama.
ej danny nemoj pretjerat,"dragi dečko,znaš da je doxy na to osjetliv..